menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
A vevőszerző szövegírás kézikönyve
további képekért kattints ide
Ha unod már, hogy a honlapod, marketing anyagaid nem hoznak elég vevőt, és csak kidobott pénznek látod a marketingedet, ám megoldást szeretnél találni, akkor a legjobb helyen jársz. Ugyanis ezt itt a sikeres és meggyőző üzletemberek egyik kedvenc könyve!

Ez NEM egy újabb "hogyan legyél gazdag 10 perc alatt" típusú könyv...nem is fogod ezt olvasni róla. Itt most sokat próbált, alaposan letesztelt meggyőzési technikákról fogunk beszélni.

Egyszóval, akik be akarják robbantani az offline- és online marketing anyagaik vevőszerző erejét, azoknak ez a kézikönyv nem hiányozhat a gyűjteményéből!
Elektronikus vagy fizikai:
elektronikus (nem kézzelfogható)
A termék formátumai:
 • ebook (elektronikus könyv)
 • hang (pl. mp3)
 • pdf
Eladó:
Agrisz Trade Kft.
Szállítás és fizetés
Ez a termék nem igényel szállítást.
Fizetés előre átutalással, vagy banki befizetéssel.
Megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 5.900 Ft
Miről szól ez az oktató anyag?
Képek
Miről szól ez az oktató anyag?

BEMUTATKOZIK A VEVŐSZERZŐ SZÖVEGÍRÁS KÉZIKÖNYVE

Szóval, ez a könyv tele van sokat bizonyított, alaposan letesztelt fogásokkal, amelyek garantáltan képesek berobbantani a vállalkozásodat!Ezt NEM én állítom, hanem azok, akik már használják ezeket a technikákat - IGAZI EMBEREK, IGAZI EREDMÉNYEKKEL...

"Átírtam a feliratkozó oldalam szövegét. Az első fél órában több feliratkozó jött, mint az elmúlt fél hónapban!!! Nem túlzás, ott van a mellékletben a kép, a hírlevél szoftveremből."

"Már írtam vele egy hatásos hirdetést és értékesítő oldalt, amit egyszerűen imádnak..."

"Kell a tűz, a vásárlást ösztönző szöveg. Hidd el, körbenéztem, de ez csak nálad van meg! Ezért nagyon örülök, hogy megvan a könyved!"

"Aztán azt vettem észre, hogy a jegyzetelésem leállt és csak szívom magamba az infót és már a 180. oldalnál tartok. A gondolataim pedig cikáznak és egyik ötlet után jön a másik."


Egyszóval, akik be akarják robbantani az offline- és online marketing anyagaik vevőszerző erejét, azoknak ez a kézikönyv nem hiányozhat a gyűjteményéből!

De figyelj csak, mert...

ITT VAN, MIÉRT ANNYIRA ÁTKOZOTTUL HASZNOS A VEVŐSZERZŐ SZÖVEGÍRÁS KÉZIKÖNYVE...

A könyv igazi szépsége nem is abban rejlik, hogy komoly áttörést hozhat a vevőszerzésben...meg hogy tele van hasznos fogásokkal...sokkal inkább az benne az üdítő, amikor először állsz leesett állal, de annál nagyobb örömmel az eredményeid előtt...

Hadd legyek kicsit büszke...mert igenis büszke vagyok erre a könyvre...és amilyen jól fogy, mert egyre többen és többen vásárolják meg a dörzsölt és tettre kész vállalkozók, biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog!

Bízom benne, ahogy elkezded olvasni, és egyre mélyebbre haladsz benne, úgy fog átjárni az a szenvedély, tűz és izgalom, amivel neked írtam...és sorra robbannak benned az ötletbombák.

Vajon tényleg így lesz-e? Mi erre a biztosíték?

Nézd, szerintem a könyv tartalma a legjobb bizonyíték, ami vagy azonnal levesz lábadról, vagy hitetlenkedve menekülsz el erről az oldalról...de közömbös nem leszel.

Úgyhogy lássuk...

Mit találsz a könyvben?

 • Mi a közös John Lennon medencéjében és a céged egyik legtöbb pénzt hozó tevékenységében?
   
 • 7 meglepő ok, miért éri meg jobb szövegeket írni - a harmadikról álmodik minden vállalkozó, a hetedikre meg szinte senki sem gondolna...pedig ez sem elhanyagolandó...
   
 • Mi az egyetlen eset, amikor igent kapsz valakitől egy eladás során - avagy, hogyan törd fel a vevő "védelmi kódját"? 
   
 • Mi az a Mérleg-elv, és miért annyira fontos megismerned, ha több vevőt szeretnél szerezni? (Az ebben az elvben az a szép, hogy megtanít egy végtelenül egyszerű dologra...ami azonban a világon csaknem minden helyzetben fontos tényező...) 
   
 • Pszichológiai villámtanfolyam - Milyen hatások késztetik cselekvésre az embereket? (Ez a rész végleg ledönti a "Minden vevő más" mítoszát...) 
   
 • A legmegdöbbentőbb információ a döntési folyamatról, amit valaha olvastál! (Mindenki azt szajkózza, hogy van egyfajta döntési folyamat - de vajon mi az igazság? Tényleg mindannyian ugyanúgy döntünk vagy van esetleg egy másik- egy sötét oldal is?) 
   
 • A figyelemszerzés két brutálisan egyszerű, de annál hatásosabb fogása, amelyekkel pillanatok alatt tömegek figyelmét lehet megszerezni...
És ez még csak a kezdet!

Hadd meséljek róla még...

A VILÁG 7 LEGSIKERESEBB SZÖVEGMODELLJE - KONKRÉT PÉLDÁKKAL

7 modell, amivel a legendás szövegíró mesterek vevők áradatát indították el, és váltak híressé. Olyan géniuszokról van szó, mint Gary Halbert, Victor O. Schwab vagy éppen St. Elmo Lewis....Mi az az AIDA, DAGMAR, ROGERS, FÉLMBL, IKBKA, FDBÖA, PFM modell? És hogyan használd őket sikerrel?

Konkrét példákat is kapsz (köztük a világ talán két legsikeresebb reklámszövegét is), hogyan írj a gyakorlatban e modellek szerint...így nem csak azt fogod tudni, hogy az egyes modellek milyen elemekből épülnek fel, de azt is látod majd, hogyan válik valósággá az elmélet.

A SZÖVEGÍRÁS 57 VÁSÁRLÁSRA ÖSZTÖNZŐ VARÁZSMONDATA

A szövegírásban vannak kifejezések, amelyek rendkívüli erőt adnak a meggyőzésnek. Sokat próbált kifejezések, szavak ezek, amelyeket nem tudott kikezdeni az idő vasfoga sem.

Mire ennek a fejezetnek a végére érsz, te is azt fogod mondani, hogy “A fenébe is! Ez így tényleg más!”.

Jordan Belfort, a világ egyik híres meggyőző mestere is azt állítja, hogy a nyelvi minták, a hatásos szavak egy értékesítő legféltettebb kincsei, amelyek a meggyőző erejük gerincét adják.

A legsikeresebb eladóknak mind, kivétel nélkül vannak begyakorolt szófordulatai, amiket minden eladás során használni szoktak. Mert nem bízzák véletlenre.

Ezután te sem fogod...mert itt van 57 varázserejű szó, kifejezés...hidd el, ha elkezded őket használni a szövegeidben, vagy akár a hétköznapjaidban, bámulatos változásokat fogsz észrevenni.

IGAZI PÉLDÁK, SZÖVEGSABLONOK - GYAKROLATIAS SEGÍTSÉG, HOGY MÉG GYORSABBAN FEJLŐDJ

Szeretnék átnyújtani neked egy csokrot azokból a konkrét mintákból, sablonokból, amelyek sokat segítenek majd a szövegírás fogásainak elsajátításában.117 igazi címsor minta, amelyek úgy beindítják a fantáziádat, mintha a válladra ült volna egy tucat lenge ruhás, pirospozsgás arcú múzsa...ahogy a 33 első bekezdés sablon, vagy éppen a különleges garancia minták...a 29 erős lezárás sablonról nem is beszélve...

De ebben a részben találsz még gyakorlati példákat is, hogyan néznek ki általában a legsikeresebb hirdetések...

BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDŐ MINTÁK, AMELYEK MÁR SOK-SOK VEVŐT HOZTAK

Olvastad már valaha Gary Halbert Rolls-Royce levelét...vagy a híres Wall Street Journal DM-jét, ami bevonult a legendás szövegek csarnokába? És azokat a szövegeket, amikkel én magam értem el kiemelkedő eredményeket?

Amint ezt a fejezetet felcsapod, látni fogsz néhány élő példát, amelyek már bizonyítottak, így ott lesz a szemed előtt az igazság...feketén-fehéren.Csak írd le őket egy papírra néhányszor, és meglátod, villámgyorsan ráérzel az eladni képes szövegek igazi ízére...!

EZT A TUDÁST, ÍGY EGYÜTT ÖSSZESZEDVE JELENLEG NEM KAPOD MEG MÁSHOL, CSAK ITT! SZERENCSÉS VAGY, HOGY NEKED NEM KELL ÉVEKIG KUTATNOD, TANULNOD, HOGY MINDEZT A TUDÁST MEGSZEREZD! TUDOM, HOGY HIHETETLENÜL HANGZIK, PEDIG HIDD EL, EGYÁLTALÁN NEM TÚLZOK.
SZÓVAL, TALÁN ITT AZ IDEJE, HOGY VÉGRE TE IS SZEREZZ EGY PÉLDÁNYT MAGADNAK!


Hányszor mondtad már magadnak, hogy meg kell tanulnod hatásosan írni? És hányszor tudtál volna ordítani egy nagyot, amikor már a 20. nekifutásra sem akart menni az írás?

Amint ezt a könyvet elolvasod, nem lesznek gondjaid többé ezzel...

Esküszöm, én is ezekkel a fogásokkal kezdtem megtanulni, hogyan építsek fel egy jó szöveget, és adtam el több mint 1 milliárd forint értékben az ügyfeleim termékét, szolgáltatását...