Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Hogyan tanulhatod meg az Adobe Premiere Pro CC használatát gyorsan?
Tarts velünk a következő percekben és megmutatjuk!
filmes alapok
vágás
effektek
feliratok
hangok
render
Érdekelnek a filmes alapismeretek?
Tudni akarod hogyan vághatsz videókat?
Kíváncsi vagy hogyan készíthetsz látványos effekteket?
Érdekel hogyan készíthetsz profi feliratokat?
Tudni szeretnéd hogyan vághatsz, effektezhetsz hangokat?
Netán az is érdekel, hogyan készül el a végső videó?

Akkor csak egyetlen dolgot kell megtanulnod: az Adobe Premiere Pro-t!


Mi az Adobe Premiere Pro, mire jó?
Az

Adobe Premiere Pro

a videók és hangok szerkesztésének, vágásának, effektezésének egyik legjobb, professzionális eszköze. Használatos többek között filmek, online videók szerkesztéséhez, vágásához, reklámfilmek készítéséhez, illetve bármilyen videó szerkesztéséhez. De valójában önmagában az Adobe Premiere-rel is látványos filmeket, reklámokat készíthetünk.

Tehát gyakorlatilag bármire használható, ahol videó szerkesztésre van szükség, filmekben, TV-ben, videókban, reklámokban stb. Ráadásul nagyon jól összedolgozik az Adobe After Effects-el, a kettő együtt még hatékonyabb videó szerkesztést, effektezést tesz lehetővé.

A kellő tudás birtokában bármi megvalósítható vele, ám ezt a tudást segítség nélkül megszerezni nehéz, tekintettel az Adobe Premiere összetettségére. Szerencsére erre van megoldás, olvass csak tovább!

Itt egy kis ízelítő az Adobe Premiere képességeiből:


Hogyan tanulhatod meg villámgyorsan az Adobe Premiere-t használni?
Egy olyan tanulási formát találtunk ki, ami lehetővé teszi, hogy igen rövid idő alatt professzionális minőségű videókat készíts.

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked az Adobe Premiere oktató videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: Adobe Premiere Pro CC"), amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: Adobe Premiere Pro CC
Ez az erősen gyakorlat központú oktató videó az Adobe Premiere Pro CC szoftvert mutatja be, az első indítástól egészen a látványos videók készítéséig. Az Adobe Premiere-rel való ismerkedés a kezelőfelülettel kezdődik, majd bemutatásra kerül minden olyan technika és módszer, amelyek az Adobe Premiere erősségeit képezik és amelyekkel látványos videók készíthetőek.

Ennek az oktató videónak a készítése során elsődleges szempont volt, hogy valóban használható ismereteket tanulhass meg szórakoztató módon, vagyis ne csak egy videó alapú kézikönyv legyen. Ennek köszönhetően már az első 1-2 óra után a gyakorlatban hasznosítható ismereteket szerezhetsz (és gondolj bele, még vissza van jópár óra!).

Ez az oktató videó az Adobe Premiere CC verzióihoz készült.

Na de talán szívesebben megnéznél egy videót minderről, szóval kattints az alábbi gombra és nézd meg miről lesz szó ebben az oktató videóban!

Láthatod tehát, hogy egy valóban sok mindenre kiterjedő oktató videót készítettünk, szó lesz ebben a videóban a fontos filmes alapismeretekről, a Premiere-rel történő vágás rejtelmeiről, a különböző vágás típusokról, technikai eszközeiről és a hang vágásáról.

Természetesen az effektezés sem maradhat ki, szó lesz a különböző korrekciós és átlátszósági effektekről, a mozgási sebesség befolyásolásáról és még számos effektről, illetve a hang effektezéséről.

De az olyan haladóbbnak mondható dolgok, mint a videók cenzúrázása, bluebox technika, maszkolás sem maradhattak ki ebből a videóból.

Ez mellett a feliratok készítéséről is szó esik, többek között a főcím, stáblista és egyéb feliratok készítéséről.A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezetés, elmélet
	1.1. Bevezetés
	1.2. Filmes eszközök
	1.3. Videó és hangformátumok 

2. A vágás alapjai
	2.1. A program részei
	2.2. A program működése
	2.3. Felesleges részek kivágása
	2.4. Forrás panel használata
	2.5. Kép és hang elkülönült vágása
	2.6. Az éles vágás eszközei 1.
	2.7. Az éles vágás eszközei 2.
	2.8. Áttűnéses vágás
	2.9. Blendés vágás
	2.10. Kép a képben vágás
	2.11. Renderelés
	2.12. Markerek használata
	2.13. A többkamerás vágás technikája
	2.14. Hangok vágása
	2.15. A trim monitor használata

3. Korrekciók
	3.1. Korrekciós módszerek
	3.2. Színkorrekciók 
	3.3. Korrekciók időbeli szabályozása
	3.4. A lejátszási sebesség változtatása
	3.5. Nemkívánatos részek kitakarása
	3.6. Rázkódó kamera korrigálása

4. Effektezés
	4.1. Greenscreen technika
	4.2. Szelektív színkorrekciók
	4.3. Többszörös maszkolás
	4.4. Track Matte effekt
	4.5. Track Matte effekt kiegészítés
	4.6. Szövegmaszkolás
	4.7. Motion blur technikák
	4.8. Gyors zoom hatás
	4.9. Stroboszkóp hatás
	4.10. Fények
	4.11. Slideshow készítése fotókból
	4.12. Maszkolás állóképen
	4.13. Szöveg maszkolása másként

5. Feliratozás
	5.1. Egyszerű tipográfiai tervezési szabályok
	5.2. Egyszerű felirat animáció 
	5.3. Stáblista készítése

6. Hangok, sablonok, közzététel
	6.1. Hangok kezelése 
	6.2. Sablonok használata  
	6.3. Közzététel
	6.4. Záró gondolatok
Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részt (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a videó és hang szerkesztést, effektek készítését az Adobe Premiere segítségével, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 50.000-100.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • esetleg magántanárral tanulsz, ami óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
 • olyan magyar nyelvű könyv a témában kevés van, ami ne lenne elavult (ráadásul azok sem olcsók, plusz a könyvekből való tanulás közel sem ilyen hatékony és szórakoztató)
Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni használni az Adobe Premiere-t, gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer (sőt, százezer) forint

hanem

10.850Ft

helyett

most CSAK 9.980Ft !

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

Túl drága?

Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 9.980Ft semmi az átadott tudáshoz képest! Megpróbálhatod esetleg magadtól megtanulni, de az biztos, hogy sok kínlódással fog járni és talán sosem lesz igazán komoly, használható tudásod. Később biztosan bánni fogod a hibás döntésed.

Ez az ár tartalmazza:
 • az élethosszig tartó online hozzáférést vagy a DVD-t
 • a 8 óra oktató videót
 • a csomagolási költséget DVD esetén
 • a cseregaranciát
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD és emiatt használhatatlan akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem igazán kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk.

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: Adobe Premiere Pro CC" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld az Adobe Premiere használatát.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 10.850Ft
Akciós ár: 9.980Ft
-8%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.