Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Nem szeretnél azok közé tartozni, akik megbuknak az egyetemi matematika vizsgákon?
Most végre megszerezheted azt a tudást, amelyre szükséged lesz, hogy ne összeszorult gyomorral, hanem magabiztosan menj vizsgázni!
Nem egészen érted mi a függvény

analízis, deriválás, sorok

és sorozatok?

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen érzés lenne, ha a következő matek zh-n nem azon kellene izgulnod, vajon sikerül-e, hanem inkább azon, hogy mennyire jól sikerül (mert az nem is lenne kétséges, hogy sikerül)?

Vagy esetleg ha úgy ülhetnél be az előadásra, hogy nem csak néznél ki a fejedből, hanem értenéd is ami elhangzik.

Mit tehetsz, ha az előadásokon elhangzottak neked sem elegendőek? Megtanulod könyvből (de kinek van kedve egy sok száz oldalas könyv felett nyomorogni?), vagy magántanárhoz jársz (óránként 2-3000Ft-ért??).
Mi lenne, ha úgy tanulhatnád meg a matekot, hogy
Nem kellene sehova utaznod, például magántanárhoz, minden helyben lenne, amire szükséged van a tanuláshoz.
Akkor tanulhatnál, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függenél semmitől és senkitől.
Nem kerülne óránként 2-3.000Ft-ba (10 óra esetén már 20-30.000Ft!), amivel akár mást is kezdhetnél.
A saját kényelmes székedben, vagy ágyban tanulhatnál, vagy éppen bárhol, ahol kedved tartja.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is ahogy készül, nem csak le van írva.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Nekünk annyira megtetszettek az oktató videók, annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked az egyetemi matematika oktató videó sorozatunk első részét (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: egyetemi matematika 1."), amely a sok egyetemen "analízis 1" néven szereplő matematikai ismereteket mutatja be, vagyis a függvényanalízist, a deriválást, a sorokat, és a sorozatokat, stb. A pontos tartalmat kicsit lejjebb találod meg.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: egyetemi matematika 1.
Ez a közel 9 órás oktató videó az egyetemeken "analízis 1" néven szereplő matematikai ismereteket mutatja be, amelybe beletartozik a függvényanalízis, a deriválás, a sorok és sorozatok is, sok egyéb anyagrész mellett.

Nagy hangsúlyt helyeztünk a feladat megoldásokra, hiszen a vizsgákon is az kapja a nagyobb szerepet, így a sikeres vizsgákhoz szükséges a sok gyakorlás, feladat megoldás.


A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
 • Bevezető - A matematika "előkelő" számai (függvénytani alapok)
 • Sorok, sorozatok, sorok összege, konvergencia kritériumai, függvénysorok, konvergencia tartomány
 • Határérték: definíciója, keresése, sorok, sorozatok határértéke
 • Függvények nevezetes pontjai, viselkedésük végtelenben, határértékük (bal és jobboldali határérték), függvények folytonossági kritériumai

 • Differenciaszámítás (deriválás) alapvető szabályai, egyszerű függvények deriválása

 • Összetett függvények deriválási szabályai, függvényhez húzott érintő egyenletének számítása, magasabb rendű deriváltak

 • A deriválás alkalmazása függvények vizsgálatához, az egyváltozós függvények

 • Parciális deriválás (több változós függvények), több változós függvények maximuma és minimuma

Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részletet belőle (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Az ár mindig egy fontos kérdés, azonban mielőtt válaszolnánk hadd tegyünk fel néhány kérdést: .
 • mennyit ér meg neked az, ha nem kell heteket töltened azzal, hogy kínlódás nélkül megtanuld a matekot?
 • mennyit ér meg neked az, ha nem kell idegeskedned, hogy mi lesz a vizsgákon?
 • mennyit ér meg neked az, ha minden olyan ismeretet egy helyen megtalálsz, amire szükséged van?
 • mennyit ér meg neked, ha otthon, mindenféle utazás nélkül (ami ugye nem kis költséggel jár) tanulhatod meg a matematikát?
+
bónusz #1
Ha most megrendeled ezt a videót, akkor adunk minden fejezethez egy gyakorló feladatsort! Összesen 29 oldal, így még inkább biztos lehetsz abban, hogy eredményes lesz a vizsgákra való felkészülésed.
+
bónusz #2
Továbbá megkapod a deriválási szabályok ebook-ot is, amelynek bizonyára nagy hasznát veszed majd a deriválás gyakorlásakor. Használatával bármilyen függvény deriválásával könnyedén megbirkózol.

Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni az analízist, gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod.

Árainkat igyekszünk mindig a lehető legalacsonyabban tartani, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek az oktató videóink és ennél a videónál is ezt vettük figyelembe, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer forint

hanem

8.500Ft

helyett

most CSAK DVD esetén: 7.990Ft, online videó esetén: 6.985Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis vállalod annak a lehetőségét, hogy megbukj a vizsgákon!

Túl drága?

Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 7.990Ft semmi az átadott tudáshoz képest. Gondolj bele, ennyi pénzért legfeljebb 3 órát tölthetsz el magántanárnál. Viszont ő mindent csak egyszer mond el, de ezt a videót annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod. Ha most nem veszed meg, akkor később a vizsgákon biztosan bánni fogod a hibás döntésed.


Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a közel 9 óra oktató videót
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD és emiatt használhatatlan akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy magabiztosan mehess a matematika vizsgákra.

Ebből az oktató videóból DVD nélküli változat is elérhető, amely weboldalunkon nézhető meg (korlátlan ideig), olcsóbb és szállítási költség sincs!
megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 8.500Ft
Akciós ár (DVD): 7.990Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?

A lehetőséget arra, hogy nyugodtan, ne görcsbe rándult gyomorral mehess vizsgázni.

Egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha úgy döntesz, hogy magántanárhoz jársz, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, több tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol a matek megértésével, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például bulizással.