Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
GIMP: a legjobb ingyenes képszerkesztő program, a drága programok tudásával!
Ismered? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd!
Mi az a GIMP?
Képszerkesztő programból rengeteget találhatsz, fizetőset és ingyeneset is egyaránt, azonban a legjobb és legnépszerűbb ingyenes képszerkesztő a GIMP.

A GIMP nem csak Windows-on, hanem Linux és Mac-en is használható.


Miért a GIMP a legjobb ingyenes képszerkesztő?
Mert a

GIMP

által kínált eszközök, funkciók nagyrészt megegyeznek a fizetős képszerkesztő programokéval (mint például a Photoshop), de ha az alap funkciók nem lennének elegendőek, akkor még tonnányi ingyenes kiegészítővel bővíthető.

Ráadásul a GIMP számos eszköze jobb, használhatóbb, mint a megszokott, már az olyan egyszerű eszközök is, mint például a kijelölés. De számos egyéb mellett ilyeneket is tud, mint például az animált gifek megnyitása és szerkesztése képkockánként is akár, kép méret a kijelöléshez, vagy réteghez igazítása, stb. stb.

Valamint az sem elhanyagolható, hogy kis méretű (a telepítő 20MB, telepítve is csak 100MB), telepítés nélküli változat is létezik belőle, illetve ha egyszer telepíted, akkor többet nem kell, még Windows újratelepítés után sem. Így aztán pendrive-on is elviheted bárhova és használhatod.

A gépigénye is kicsi, ma már elavultnak, gyengének mondható gépen is megy, illetve olyan eszközöket is ad, ami segíti a gyengébb gépeken való problémamentes működést.

Mire használható a GIMP?
A GIMP a grafikai feladatok egész sorára használható, többek között:
 • átalános képszerkesztések (például átméretezés, elforgatás, mentés más formátumokba)
 • retusálás
 • montázsok készítése
 • webgrafika
 • különleges hatások, effektek készítése
 • gyakorlatilag bármilyen grafikai munkára

Hogyan tanulhatod meg villámgyorsan a GIMP-et használni?
Egy olyan tanulási formát ajánlunk, ami lehetővé teszi, hogy igen rövid idő alatt megtanuld használni és alkalmazni képszerkesztésekhez.

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a GIMP oktató videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: GIMP"), amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: GIMP
Ez a gyakorlat központú oktató videó a magyar nyelvű GIMP-et mutatja be, az első indítástól a különböző képszerkesztési feladatokig.

A GIMP-pel való ismerkedés a kezelőfelülettel kezdődik, majd bemutatásra kerül minden olyan technika és módszer, amelyek az egyes képszerkesztési feladatokhoz szükséges, vagyis röviden:

alapismeretek, kijelölések, alakzatok rajzolása, rétegek, rétegtranszformációk, színek, színeszközök, szövegek használata, retusálás, különleges hatások, effektek, ecsetek, animációk készítése, webgrafika, montázsok készítése, vektor grafika.

Ennek az oktató videónak a készítése során elsődleges szempont volt, hogy valóban használható ismereteket tanulhass meg szórakoztató módon, vagyis ne csak egy videó alapú kézikönyv legyen.


A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezetés és alapismeretek
	1.1. Bevezetés, a GIMP felépítése, működése
	1.2. Kijelölések, vagyis képrészletek kiválasztása
	1.3. Új kép létrehozása
	1.4. Alakzatok rajzolása
2. Rétegek
	2.1. Rétegek
	2.2. Réteg transzformációk
3. Színek, színeszközök és szövegek
	3.1. Színek, színeszközök
	3.2. Szövegek
4. Retusálás, különleges hatások és effektek
	4.1. Retusálás
	4.2. Különleges hatások
	4.3. Effektek
5. Ecsetek
	5.1. Ecsetek
	5.2. Munka az ecsetekkel: háttérképek készítése
6. Webgrafika és animációk
	6.1. Animációk készítése
	6.2. Webgrafika, 1. rész
	6.3. Webgrafika, 2. rész: képtérképek készítése
	6.4. Webgrafika, 3. rész: bannerek készítése
7. Montázsok és vektorgrafika
	7.1. Montázsok készítése
	7.2. Vektorgrafika
8. Érdekességek
	8.1. Festmény készítése
	8.2. Karikatúra készítése
Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részt (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a GIMP használatát, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 30.000-100.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • esetleg magántanárral tanulsz, ami óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
 • könyv pedig jelenleg nincs is a GIMP-ről (ráadásul a könyvekből való tanulás közel sem ilyen hatékony és szórakoztató)
Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni használni a GIMP használatát gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer (sőt, százezer) forint

hanem

7.430Ft

helyett

most CSAK DVD esetén: 6.985Ft, online videó esetén: 6.985Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!

Túl drága?

Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 6.985Ft semmi az átadott tudáshoz képest! Megpróbálhatod esetleg magadtól megtanulni, de az biztos, hogy sok kínlódással fog járni és talán sosem lesz igazán komoly, használható tudásod. Később biztosan bánni fogod a hibás döntésed.

Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a 21 darab oktató videót (5 óra)
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD amit szállítunk és emiatt használhatatlan, akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows, Linux, vagy Mac OS operációs rendszer szükséges.

Online videó esetén a lejátszáshoz bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Mac OS, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább 1024*768-as felbontású videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: GIMP" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld a GIMP használatát.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 7.430Ft
Akciós ár: 6.985Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, több tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.