Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Hogyan készíthetsz egyszerűbben használható, interaktív weboldalakat a Javascript segítségével?
A Javascript a látványos, jól használható weboldalak készítésének eszköze, így az ismerete kötelező!
A Javascript az, ami nem feltétlenül szükséges egy weboldal elkészítéséhez, viszont a segítségével rendkívül megkönnyítheted a weboldaladra látogatók életét, valamint látványos és élvezetes dolgokat valósíthatsz meg vele, éppen ezért fontos, hogy ismerd, alkalmazni tudd.

Elég ha csak egy egyszerű űrlapra gondolsz: alapvetően ugye beírják az adatokat, elküldik, várnak, majd ha hibás, akkor újra javítják, megint elküldik...Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha nem kellene várni arra, hogy kiderüljön, hibásak az adatok? Írja ki azonnal, hogy hibás egy adat, ne kelljen 56463 alkalommal elküldeni az űrlapot, ezzel időt spórolva és a látogatóid idegeit kímélve. :)

Persze ennél sokkal komolyabb, komplexebb dolgok megvalósítására is alkalmas a Javascript, az alábbi videóban össze is gyűjtöttünk Neked néhány példát, nézd meg!


Hogyan tanulhatod meg villámgyorsan a Javascript-et?
Egy olyan tanulási formát találtunk ki, ami lehetővé teszi, hogy igen rövid idő alatt megértsd és használni tudd a Javascript-et, akkor is, ha még soha nem programoztál.

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a Javascript oktató videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 4. rész - Javascript alapismeretek"), amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 4. rész - Javascript alapismeretek
Ez az oktató videó egy több részes sorozat első része és a Javascript programozás alapjait mutatja be, onnantól kezdődően, hogy egyáltalán mi a Javascript. A cél, hogy biztos alapokat adjon a sorozat következő részéhez, amelyet az alapismeretek nélkül biztosan nem értesz meg.

Ezt az oktató videót úgy készítettük el, hogy azok is megértsék, akik még nem programoztak semmilyen programozási nyelven. Éppen ezért bemutatásra kerülnek a programozás alapjai, a változók, alapvető műveletek, feltételes utasítások, ciklusok, függvények, tömbök, objektumok.

Természetesen a Javascript jellemző elemei, mint például az üzenetablakok, események sem maradnak ki a bemutatásra kerülő ismeretek sorából.

Ez mellett több összetettebb feladat is helyet kapott ezen a kiadványon. Az egyikben megnézzük azt is, hogyan kell űrlapokat ellenőrizni, input elemek tartalmát kinyerni, illetve CSS-t használni a Javascript-ből. Egy másikban megnézzük, hogyan kereshetsz hibát a Javascript kódban, illetve egy érdekesebb lenyíló menüt is készítünk.

A videók teljes hossza 8 óra, az egyes részekhez kapcsolódó fájlok megtalálhatóak a DVD lemezen.

Na de talán szívesebben megnéznél egy videót minderről, mint olvasnál!

A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Az első lépések
  1.1. Mi a Javascript?
  1.2. A Javascript hozzákapcsolása weboldalakhoz
2. Változók, adattípusok
  2.1. Szám adattípus
  2.2. Szöveges és logikai adattípus
  2.3. Műveletek végzése változókkal, 1. rész
  2.4. Műveletek végzése változókkal, 2. rész
  2.5. Típus konverzió
  2.6. Operátorok
3. Feltételes utasítások
  3.1. Az if feltételes utasítás
  3.2. Az if, else feltételes utasítás
  3.3. Összetett feltételes utasítás
  3.4. A switch feltételes utasítás
4. Ciklusok
  4.1. For ciklus
  4.2. Egy összetett for ciklus
  4.3. While ciklus
  4.4. Do while ciklus, break, continue
5. Üzenet ablakok
  5.1. Üzenet ablakok
  5.2. Feladat üzenet ablakokkal
6. Függvények
  6.1. Függvények, 1. rész
  6.2. Függvények, 2. rész
  6.3. Lokális és globális változók
  6.4. Függvények, 3. rész
7. Események és objektumok
  7.1. Események, 1. rész
  7.2. Események, 2. rész
  7.3. Események, 3. rész
  7.4. Események, 4. rész
  7.5. Objektumok
8. Tömbök
  8.1. Tömbök
  8.2. Tömb metódusok, 1. rész
  8.3. Tömb metódusok, 2. rész
  8.4. For in ciklus
  8.5. Rendezés megvalósítása Javascript-ben 
9. Összetett feladatok
  9.1. Űrlapok ellenőrzése, CS S használata
  9.2. Képek cseréje, hibakeresés
  9.3. Lenyíló menü
+
bónusz #1
Ha most megrendeled ezt a videót, akkor adunk egy ebook-ot, amiben összefoglaltunk a legfontosabb Javascript ismereteket! Így ha egy gyors áttekintésre, ismétlésre van szükséged, akkor könnyedén megtalálod a szükséges információt.
+
bónusz #2
Továbbá adunk egy fogalomtárat, amiben összegyűjtöttük a legfontosabb Javascript fogalmakat, így ha hirtelen nem jut eszedbe mit takar egy kifejezés, akkor ebben könnyedén utánanézhetsz.

Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részt (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a Javascript programozást, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 50.000-100.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • olyan magyar nyelvű könyv a témában kevés van, ami ne lenne elavult (ráadásul azok sem olcsók, plusz a könyvekből való tanulás közel sem ilyen hatékony és szórakoztató)
Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni használni a Javascript programozást, gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer forint

hanem

8.500Ft

helyett

most CSAK DVD esetén: 7.990Ft, online videó esetén: 7.990Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!

Túl drága?

Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 7.990Ft semmi az átadott tudáshoz képest, egyetlen munkával ennek a sokszorosát keresheted meg! Megpróbálhatod esetleg magadtól megtanulni, de az biztos, hogy sok kínlódással fog járni és talán sosem lesz igazán komoly, használható tudásod. Később biztosan bánni fogod a hibás döntésed.

Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a 8 óra oktató videót
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos DVD-t szállítunk és emiatt használhatatlan, akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 4. rész - Javascript alapismeretek" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld a Javascript programozást.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 8.500Ft
Akciós ár: 7.990Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.