Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Hogyan írhatsz Javascript kódokat sokkal gyorsabban és egyszerűbben?
Ráadásul egy ingyenes megoldással?
jQuery
Ha már valaha is kellett komolyabb Javascript alapú funkciókat, alkalmazásokat készítened, akkor valószínűleg szembesültél a nehézségeivel, vagyis hogy gyorsan bonyolulttá tud válni, folyamatosan figyelni kell, hogy minden böngészőben ugyanúgy működjön. Így rengeteg Javascript kód írása lehet szükséges azon felül, amire tényleg szükség lenne.

Ez természetesen nagyon le tudja lassítani a munkát, ennek az elkerülésére született meg és vált méltán népszerű a jQuery!


Mi a jQuery, hogyan segíti a Javascript kódok írását?
Az ingyenes jQuery egy Javascript alapú függvénykönyvtár, amely jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a Javascript kódok írását, megszünteti a böngészők eltérő Javascript értelmezéséből adódó problémákat.

Ráadásul kész megoldást kínál rengeteg feladatra és problémára, ezzel is komolyan gyorsítva és egyszerűbbé téve az egyébként bonyolult Javascript kódok írását is.

Rengeteg olyan dolog egyszerűbben megvalósítható vele, ami a modern weboldalak készítésekor felmerül.

Tehát a használata erősen ajánlott, sőt, manapság mindenhol követelmény az ismerete. Ez nem véletlen, hiszen valóban óriási előnyt jelent az alkalmazása.

Nézd meg egy videóban mire képes a jQuery, miért érdemes használni, kattints a gombra!


Hogyan tanulhatod meg a jQuery-t a lehető legkönnyebben és leggyorsabban?
Egy olyan tanulási formát ajánlunk, ami lehetővé teszi, hogy meglepően rövid idő alatt képes legyél megtanulni a jQuery-t!

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a jQuery-t tanító videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: jQuery, 1. rész"), amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: jQuery, 1. rész
Ez az oktató videó jQuery-t tanítja meg Neked, egészen az első lépésektől.

Vagyis az első lépés, hogy megnézzük hogyan kell beüzemelni a jQuery-t, majd sorba vesszük az egyes funkciót.

A jQuery egyik legfontosabb funkciója, hogy jelentősen megkönnyíti az elemek kiválasztását a HTML dokumentumokban, egészen bonyolult szempontok szerint is. Lényegében ez az alapja a jQuery-vel történő munkának, éppen ezért ezzel kezdjük a tanulást. Amit ebben a fejezetben megtanulhatsz, az messze túlmutat a gyakran alkalmazott azonosító alapján történő elem elérésen. Minden fejezet egy vagy több egyre összetettebb gyakorló feladattal zárul, így ez a fejezet is. Már itt is lesz gyakorló feladat, amiben egy egyszerű űrlap ellenőrzést valósítunk meg.

A következő fejezetben megnézzük, milyen kapcsolatban van a jQuery a CSS-el, hogyan végezhetünk műveleteket a CSS class-okkal, hogyan tudjuk módosítani, vagy létrehozni a különböző CSS tulajdonságokat. Ebben a fejezetben egy hasznos gyakorló feladatot nézünk meg. Ennek a lényege az lesz, hogy például regisztráció során hogyan könnyíthetjük meg a jelszó megadását, úgy, hogy azt szövegként is meg tudják nézni a felhasználók.

A következő nagy részben azt nézzük meg, hogy miképpen tudunk a jQuery-vel új HTML elemeket létrehozni, módosítani, törölni. Ez szintén egy fontos része a jQuery-nek, ezért ezt is alaposan körbejárjuk. Ehhez a részhez két gyakorló feladat is tartozik, az első egy egyszerűbb lesz, amelyben megnézzük, hogyan lehet végtelen számú elemet létrehozni, majd azokat törölni. Ez is olyan feladat lesz, amelyet bármikor hasznosíthatsz egy valódi munka során.

Ennek a résznek a másik gyakorló feladata egy üzenet ablak létrehozása, amelyben mindent felhasználunk, amikről az előző videókban szó volt.

A következő fejezet témája az események kezelése. Megnézzük hogyan tudjuk elérni a HTML dokumentum betöltődését, hogyan tudjuk a különböző eseményeket kezelni, mint például klikkelés és egyebek, megnézzük az űrlap eseményeket, a billentyűzet eseményeket, az egér eseményeket és azt is, hogyan lehet kiváltani eseményeket felhasználói interakció nélkül.

Természetesen itt sem marad el a gyakorló feladat, amely a legösszetettebb lesz az összes közül. Egy tooltip nevű dolgot valósítunk meg, ami lényegében a szabványos title leváltására használható, sokkal szebb és szabadon formázható segítő szöveg buborék.

Valamint ebben a fejezetben még az effektek alapjait is megnézzük egy hasznos gyakorlati példán keresztül.

Na de talán szívesebben megnéznél egy videót minderről, mint olvasnál, szóval kattints az alábbi gombra és nézd meg miről lesz szó ebben az oktató videóban!

A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezető, jQuery beszerzése, beüzemelése
	1.1. Bevezető gondolatok
	1.2. Mi a jQuery, miért érdemes használni?
	1.3. Az ingyenes jQuery beszerzése, beüzemelése

2. Elemek kiválasztása
	2.1. Elemek kiválasztása és műveletek elvégzése velük egyszerűen
	2.2. Munka több kiválasztott elemmel
	2.3. Haladóbb elem kiválasztás
	2.4. Selector-ok, űrlap elemek kiválasztása
	2.5. Függvények az elemek kiválasztásához
	2.6. Gyakorló feladat - űrlap ellenőrzése

3. CSS, tulajdonságok
	3.1. Műveletek a CSS class-okkal
	3.2. CSS műveletek
	3.3. Tulajdonságok lekérdezése, beállítása
	3.4. Gyakorló feladat - mutasd a jelszót

4. HTML elemek létrehozása, módosítása, törlése
	4.1. Elemek egyszerű létrehozása, módosítása
	4.2. Elemek létrehozása, törlése
	4.3. Gyakorló feladat
	4.4. Elemek létrehozása más elemek köré
	4.5. További módszerek elemek létrehozására, törlésére, cseréjére
	4.6. Gyakorló feladat - üzenet ablak létrehozása
	4.7. Gyakorló feladat - bezárás gomb hozzáadása

5. Események kezelése, záró gondolatok
	5.1. A HTML dokumentum betöltődése
	5.2. Különböző események kezelése
	5.3. Űrlap események
	5.4. Billentyűzet események
	5.6. Egér események
	5.7. Események kiváltása felhasználói interakció nélkül
	5.8. Egyéb események
	5.9. Gyakorló feladat - link tooltip (segítő tipp buborék)
	5.10. Gyakorló feladat - link tooltip (pozíció beállítása)
	5.11. Gyakorló feladat - link tooltip kicsit máshogy
	5.12. Effekt alapok egy gyakorlati feladaton keresztül
	5.13. Záró gondolatok
Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részletet (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mivel a jQuery ingyenes, így ennek az oktató videónak az ára is kedvező, hogy minél többeknek elérhető legyen.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a jQuery-t, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor sok időt kell eltöltened azzal, hogy interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 50.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • esetleg magántanárral tanulsz, ami óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni a jQuery-t, gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer forint

hanem

8.500Ft

helyett

most CSAK DVD esetén: 7.990Ft, online videó esetén: 7.990Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!


Ez az ár tartalmazza:
 • a 8 órányi videót
 • a DVD-t
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos DVD amit szállítunk és emiatt használhatatlan, akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: jQuery, 1. rész" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld és a gyakorlatban alkalmazd a jQuery-t.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 8.500Ft
Akciós ár: 7.990Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.