Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Már nem megvásárolható!
Minden, ami ahhoz kell, hogy lazán, bátran beszélj egy külföldivel, akár a nyaralás alatt, akár a munkahelyeden, vagy ha esetleg külföldre költöznél!
Vagyis a "Teljes angol társalgási fegyvertár"
A "Teljes angol társalgási fegyvertár" egy rengeteg oktató anyagot tartalmazó oktató csomag.

Nézzük mit tartalmaz ez a csomag:

Instant Everyday Tanulókártya + hanganyag + munkafüzet

Instant Everyday Tanulókártya + hanganyag + munkafüzet

150 kártyán mindazok a szituációk, amelyek a mindennapokra a legjellemzőbbek, és amelyek könnyen és bármikor előfordulhatnak. Mindez a lehető legegyszerűbb, de még kellően udvarias, élő nyelvi angol mondatokban és szerkezetekben.
Instant Idioms Tanulókártya + hanganyag + munkafüzet

Instant Idioms Tanulókártya + hanganyag + munkafüzet

Az angolos beszéd elengedhetetlen segítője. A kártyacsomag több mint 300, a mindennapi beszédben gyakran használatos idiómát ad neked: vagyis azokat a kifejezéseket, amelyek a kultúrához kötődnek, és amelyek ezért gyakran szó szerint lefordíthatatlanok.
Instant Verbs Tanulókártyák + hanganyag + munkafüzet

Instant Verbs Tanulókártyák + hanganyag + munkafüzet

Az anyanyelvi beszélők által folyton használt, de angol nyelvtanulóknak mégis sokszor megtanulhatatlan phrasal verb-ök (take up, put off, get down to és társaik). A kártyacsomag a 270, a mindennapi beszédben leggyakoribb phrasal verb-öt tanítja neked.
Túl sokat akar a szarka, ...avagy a hibák, amiket mi magyarok tipikusan elkövetünk a mindennapi párbeszédekben (PDF)

Túl sokat akar a szarka, ...avagy a hibák, amiket mi magyarok tipikusan elkövetünk a mindennapi párbeszédekben (PDF)

A valódi, élő, beszélt nyelv néhány fontos szabálya, és az ezekkel kapcsolatos hibák, amiket MINDIG elkövetünk, amikor külföldön járunk. VIGYÁZAT! Ez most nyelvvizsgára nem érvényes! Itt és most a mindennapokról van szó: arról, hogyan viselkedj, hogyan beszélj, és főleg MIT NE tegyél, amikor külföldön jársz, vagy egy külföldivel beszélsz.

Szívleld meg a tanácsokat és arasd le velük a megérdemelt babérokat!
Beszélj akár négyszer gyorsabban! (PDF)

Beszélj akár négyszer gyorsabban! (PDF)

Egy kipróbált módszer, hogy folyékonyabban beszélj, és sikerélményeket gyűjts be magadnak. A beszélgetőpartnered nem győzi kivárni, hogy befejezd a mondatot? Nem jut eszedbe egy nyelvtani szerkezet, és ezért nem mersz semmit mondani? A mondat közepén leblokkolsz, mert olyan bonyolult az, amit el szeretnél mondani, hogy angolul úgysem menne? Az ilyen és hasonló problémákra VAN megoldás! A tanulmányból megtudhatod, hogy mitől beszélünk lassan, és hogy melyik az az egyszerű trükk, amely a folyékonyabb beszédhez segít Téged.

A legtöbb pozitív visszajelzést kapott tudásanyagunk.
Ha beszélni akarsz: az aktív hallgatás falakat ledöntő technikája (PDF)

Ha beszélni akarsz: az aktív hallgatás falakat ledöntő technikája (PDF)

Sok angoltanuló szomorúan ismeri be, hogy a hallás utáni megértés és a beszéd a két leggyengébb képessége. És a kettő össze is függ.

De vajon mik az utadban álló akadályok? Mi az az aktív hallgatás technikája, és főként, hogyan lesz ebből beszédkészség?

A tanulmány egy 6 pontos útmutatót is tartalmaz, amely lépésről-lépésre vezet Téged át az akadályokon, ha beszélni akarsz.
4 lépcsőfok a folyékony beszédhez... (PDF)

4 lépcsőfok a folyékony beszédhez... (PDF)

...amelyeken kényelmesen, fáradtság nélkül feljutsz a csúcsra

Miért irreális elvárnod magadtól, hogy azonnal kerek mondatokban beszélj? Mit jelent valójában folyékonyan beszélni angolul? Mi a legsúlyosabb tévhit ezzel kapcsolatban? Milyen lépcsőfokok elengedhetetlenek a folyékony beszédhez?

Te melyiket hagytad ki? Vagy, inkább: melyikeket?
Ez a tudásanyag egy erősen gyakorlati, lépésről-lépésre, egyszerűen megvalósítható útmutatót ad a folyékony beszédig.
4 út a bátorsághoz: hogy ne félj angolul beszélni (PDF)

4 út a bátorsághoz: hogy ne félj angolul beszélni (PDF)

Avagy, hogyan lépj ki a nyelvkönyvek biztonságából az élet vadonjába?

Félsz megszólalni?
Elszorul a torkod, leizzadsz, és levegőért kapkodsz, ha beszélni kell?
Hogyan törd meg a jeget? Hogyan győzz, ha már az okos módszertani tanácsok sem segítenek?

Milyen igazán hatásos technikákat tanulhatunk négy hozzád hasonló nyelvtanuló sikereiből?
Így tanulj meg beszélni írásbeli feladatokkal (PDF)

Így tanulj meg beszélni írásbeli feladatokkal (PDF)

Avagy gondolkodtál már azon, hogyan tanulsz meg majd beszélni, ha folyton írásbeli házikat kapsz?
Hogyan fordíts bármilyen írásbeli feladatot szóbelivé?
Hogyan vezesd be ezt a mindennapjaidba, vagy hogyan készülj fel szóbeli vizsgára?
+ egy CSEKKLISTA, amit kitehetsz a falra, odaragaszthatsz az asztalodra, és ami mindig emlékeztet majd a helyes módszerekre.
Így készülj, ha külföldre készülsz (PDF)

Így készülj, ha külföldre készülsz (PDF)

...avagy gyorsan és fájdalommentesen a lehető legtöbbet tanulni.
Ha külföldi tartózkodásra készülsz, legyen akár munka, üzleti ügy, vagy nyaralás, ez a módszer segíteni fog. Egyszerű, könnyen átlátható, bárhol és bármilyen szinten alkalmazható, és nem kell hozzá drága segédeszköz. Vagyis minden előny mellette szól.

Persze azért nem én találtam ki. Én csak összeraktam pár akadémiai jellegű kutatást (pl. az OXFORD University Press két szenzációs kutatását), és lefordítottam a gyakorlat nyelvére. De ha csak egy heted van az indulásig, de úgy érzed, nem tudsz semmit angolul, és elfelejtettél mindent, amit eddig tanultál, talán vigasztal: van megoldás!
Hogyan győzd le az angol beszédtől való félelmed? (PDF)

Hogyan győzd le az angol beszédtől való félelmed? (PDF)

...avagy 4 támogató technika, ha félsz megszólalni.
Sok dologtól félünk, amikor arra kerül a sor, hogy nyilvánosan beszéljünk. Vannak ismertebb félelem-források, mint nem találni a megfelelő szót, nyelvtani hibákat véteni, és kevésbé ismert félelem-források, mint az, hogy félsz, hogy kínos helyzetbe hozod magad, vagy hogy nem szoktál hozzá a hangodhoz idegen nyelven.

Persze van ellenszer. És itt most kifejezetten az orvosságra koncentrálnunk - bármi is legyen a félelem forrása. Megtudod, mit tegyél, ha félsz a beszélgetőpartnered reakciójától, vagy esetleg a saját hibáidtól. Kapsz egy receptet arra, hogyan készülj fel sikeresen a beszédre már az alapoktól, és mi az a 3 lista, ami a legtöbbet segít majd Neked a beszédben. És a tanulmány számba veszi azt is, hogy milyen trükkök vannak az életszerű gyakorlásra.

Ezt mindet tartalmazza ez a prémium oktatócsomag. A PDF tanulmányok a megvalósítást segítő csekklistákkal és személyre szabott megoldás kialakítását támogató kérdésekkel és feladatokkal teliek, és kézikönyvszerűen elővehetők - bármikor, amikor úgy érzed elfogyott az időd, kedved, energiád, motivációd, önbizalmad.

A cél: hogy átadjuk neked a legújabb nemzetközi kutatási eredményeket és gyakorlatban már másoknál bevált módszereket összegyűjtve, egy csokorban, hogy ne próbálgasd végig az összes rossz módszert és kerülőutat, hanem rögtön a helyes módszerekkel kezdd!

Az ára ennek az exkluzív csomagnak most csak: 18.050Ft