Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Ehelyett az oktató videó helyett ez javasolt:

HTML5, CSS3 oktató videó - kattints ide!
Megtanultad már az (X)HTML-t? Akkor itt az ideje, hogy elkészítsd az első weboldalad!
Mert a tudás nem ér semmit, ha nem tudod alkalmazni és segítségével teljes weboldalakat készíteni és közzétenni az interneten!
Ha a weblap készítési és (X)HTML alapismeretekkel nem vagy még tisztában, akkor kattints ide!
Szinte már mindent tudsz az (X)HTML-ről, de még nem állt össze a dolog egy teljes weblappá?

Szeretnéd tudni mik azok, amelyekre figyelni kell a weblapok készítése során?

El szeretnéd kerülni a weblapok készítése során fellépő gyakori hibákat?

Meg akarod mutatni másoknak, hogy mit tudsz, de nem tudod, hogyan tehetnéd közzé a weboldalad az interneten ingyen, saját domain névvel és tárhellyel?


Akkor tedd meg a következő lépést, ami a profi weblapok készítéséhez visz!
Weblap készítés lépései Miután a HTML-t megtanultad, vagy annak a leginkább elterjedt változatát, az XHTML-t, eljött az idő, hogy megtedd a második lépést a weboldalak készítéséhez, ami nem más, mint egy teljes weboldal elkészítése.

A harmadik lépés pedig majd a CSS megtanulása lesz, azzal együtt tudsz olyan weblapokat készíteni, amik minden elvárásnak megfelelnek. De ahhoz először is az XHTML-t kell teljes egészében átlátnod, amihez legalább egy teljes weblapot el kell készítened (és természetesen közzétenned az interneten).


Hogyan tanulhatod meg a komplett weblapok készítését villám gyorsan?
Egy olyan tanulási formát találtunk ki, ami lehetővé teszi, hogy igen rövid idő alatt nagyon profi, versenyképes weboldalakat készíts.

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Nekünk annyira megtetszettek az oktató videók, annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a weblap készítésről szóló oktató videó sorozatunk második részét, (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 2. rész - teljes (X)HTML weblap"), amiről lentebb olvashatsz. Ez az oktató videónk a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 1. rész - (X)HTML" videónak a folytatása, teljes egészében az abban megtanultakra épül.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 2. rész - teljes (X)HTML weblap
Ahogy az már mondtuk, alapvetően két dolog ismerete szükséges egy weblap készítéséhez: HTML és CSS.

Elsőként célszerű a HTML-t megtanulni, annak is egy változatát, az XHTML-t, ugyanis manapság ez a leginkább elterjedt.

Ez után fontos megtanulnod, hogy miképpen készíthetsz komplett weboldalakat, teljes egészében átlásd az XHTML-t, megtanuld mire figyelj amikor egy weblapot készítesz, elkerüld a legtöbbek által elkövetett hibákat. Vagyis olyan ismereteket sajátíts el, amelyek csak akkor jönnek elő, ha egy igazi, teljes weblapot készítesz.

Tehát amiről most beszélünk, az egy 6 órás oktató videó, amely végigvezet téged egy teljes XHTML alapú weboldal elkészítésén, majd az interneten történő közzétételén.


A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezető
2. A weboldal alapjának elkészítése
3. A menü és a kezdőlap elkészítése
4. Az "Elmélet" és a "Leckék" oldal elkészítése
5. A "Leckék" oldal befejezése
6. A "Feladatok" oldal elkészítése
7. A "Videók" oldal elkészítése
8. A "Linkek" oldal elkészítése
9. A "Kapcsolat" oldal elkészítése
10. A weboldal jobb oszlopának elkészítése (tag lista)
11. A weboldal bal oszlopának elkészítése (oldaltérkép)
12. A weboldal bal oszlopának folytatása
13. A weboldal bal oszlopának befejezése
14. A weboldal befejezése
15. A kész weboldal közzététele az interneten
16. Elkerülendő hibák és záró gondolatok

Vélemények erről az oktató videóról
Vélemények pontszámban kifejezve
Nagyon jó, nagyon tetszik
100%
Elég jó
0%
Nem rossz, de jobb is lehetne
0%
Nem igazán tetszik
0%
Szörnyű
0%
Vélemények
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Pál
„A weblapkészítés videóit (is) megvettem. Az oktató (Gáll Gergely) szenzációsan tanít. Az anyag remekül van összeállítva. A videóitokat a többi elé sorolom. Alaposak, jól szerkesztettek. (Túl jónak tűnik a véleményem így visszaolvasva, pedig igaz.)”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Péter
„Jól követhető, alapos, gondos kivitelezés.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: András
„Nagyon jó. Gergő tökéletesen magyaráz, de ahogy korábban írtam, kissé túlságosan is. Többször ismétel dolgokat a videókban. Ez egy élő tanórán erény, de egy videónál sokszor felesleges többletidő. A hallgató úgyis újra játssza a filmet, ha valami elsőre nem lenne tiszta. Az elsőre is érthető előadás miatt nekem nem volt szükségem erre. Persze minden ember más, lehet, hogy a többi hallgatónak pont ez jön be.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: László
„Könnyen érthető, szemléltető, érdekes, előadásmód.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Zita
„Én a HTML 1 és 2 videókat vásároltam meg, ami nagyon tetszik, könnyen lehet tanulni vele. Egy zavaró dolog azért volt, ami nem ront a szakmai minőségen: van az anyagban néhány nyelvtani helytelenség.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Erika
„Webkészítés I,II Jó, hogy amit nem sikerül rögtön memorizálni, az visszanézhető. Vizuális típusú és előképzések nélküli embereknek is könnyen érthető.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Katalin
„Gratulálok a munkátokhoz. Nagyon élvezem a tanulást veletek. Nem vagyok időhöz kötve, nem kell utazásra pénzt és időt fordítanom. A videókon nagyon jól érthetőek a magyarázatok, jól felépített a tematika és élvezhető az oktatók előadása. Jó a hang és kép minősége. Teljesen átlátható a tagolás, így könnyedén visszakereshető bármelyik anyagrész. Az új ismeretek megértése sokszor ismétlést igényel, amit egy szűkre szabott tanfolyamon nem tudnak biztosítani. DVD-ről viszont saját tempóban haladhatok és bármikor újra átvehetem az anyagokat. Azóta már rengeteg tőletek szerzett tudást alkalmazok a munkáimban.”
Pontszám: 5 / 5
A véleményt írta: Katalin
„Az oktató videók felépítése nagyon átgondolt, az anyagok egymásra épülve jól követhetők. A tananyagok végére a gyakorlatban is alkalmazható tudás birtokába jutottam.”


Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részt (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a weblap készítéshez szükséges ismereteket, akkor az mennyi időbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 50.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • esetleg magántanárral tanulsz, ami a weblap készítés témában óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
 • olyan magyar nyelvű könyv a témában kevés van, ami ne lenne elavult (ráadásul azok sem olcsók, plusz a könyvekből való tanulás közel sem ilyen hatékony és szórakoztató)
Tehát láthatod, hogy ha meg akarsz tanulni weblapokat készíteni gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer (sőt, százezer) forint

hanem

6.890Ft

helyett

most CSAK 6.477Ft !!!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!

Túl drága?

Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 6.477Ft semmi az átadott tudáshoz képest, ráadásul egyetlen weblap elkészítésével ennek a sokszorosát keresheted meg! Megpróbálhatod esetleg magadtól megtanulni, de az biztos, hogy sok kínlódással fog járni és talán sosem lesz igazán komoly, használható tudásod. Később biztosan bánni fogod a hibás döntésed.
Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a 6 óra oktató videót
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD és emiatt használhatatlan akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés, 2. rész - teljes (X)HTML weblap" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy elsajátítsd azokat az ismereteket, melyek egy teljes XHTML alapú weblap elkészítéséhez szükségesek.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 6.890Ft
Akciós ár: 6.477Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.