Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Hogyan lehet saját vagy céges weboldalad ingyen, egyszerűen?
Akkor is, ha nem vagy jártas a weboldal készítésben, sőt, még sosem csináltad?
Saját vagy céges weboldalad ingyen, egyszerűen
Egy weboldal elkészítése régebben csak a szakértők számára volt lehetséges, azonban mára már sokat változtak a dolgok, bárki elkészítheti a saját vagy vállalkozása weboldalát, legyen az bármilyen weboldal, vagy éppen egy blog.

Vállalkozások esetén pedig nem is kérdéses, hogy szükség van-e weboldalra, mivel manapság, amikor csak Magyarországon több millió internet előfizetés van, egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának azt, hogy ne legyen weboldala, ne legyen jelen az interneten. Semmilyen vállalkozás sem hagyhatja ki az internet adta új piacot, potenciális ügyfeleket, vásárlókat.

Ráadásul már a pénz sem lehet kérdés, hiszen a megfelelő tudás birtokában bárki ingyen elkészítheti a saját vagy vállalkozása weboldalát, ám ezt a tudást sokkal gyorsabban és könnyebben meg lehet már szerezni, mint régen.

Hogyan készíthetsz Te is weboldalt nagyon gyorsan, egyszerűen és ingyen (akár pár óra alatt)?
A weboldalak készítése alapvetően sokféle ismeretet megkövetelnek, ha valaki a nulláról szeretne weboldalt készíteni, úgy, hogy minden részfeladatot saját maga végez el, akkor hosszú és komoly tanulás előtt áll.

A jó hír az, hogy ma már léteznek olyan eszközök, amelyek ezt az időt a töredékére csökkentik.

Ezek az eszközök az úgynevezett CMS-ek, vagyis tartalomkezelő rendszerek. Minden CMS készen ad egy komplett weboldalt, annak minden funkciójával, vagy ha lenne olyan funkció, amivel nem rendelkezik, akkor bővítmények segítségével az is pótolható. A CMS-ek lehetőségek adnak arra, hogy a weboldalad a Te igényed szerint nézzen ki, az általad szükségesnek ítélt tartalmakkal, aloldalakkal, funkciókkal rendelkezzen.

Nagyon könnyen kialakíthatsz egy személyes vagy egy céges weboldalt, annak minden funkciójával. Ilyen lehet például a rólunk, termékeink, referenciáink, kapcsolat aloldalak, vagy képgaléria, vagy bármi más funkció amire szükséged van.

Mindehhez nem kell speciális ismeretekkel rendelkezned, ha tudod használni alapszinten a számítógépet, akkor az már elég lehet.

Az egyik ilyen ingyenes CMS a WordPress, amely a legfelhasználóbarátabb az összes CMS közül, így célszerű azzal megismerkedned.

A WordPress-t használva teljesen ingyen tudod elkészíteni a saját weboldalad, nem leszel senkire sem utalva, az esetleges módosításokat saját magad elvégezheted, nem kell várni senkire, hogy mikor hajlandó végre nekiállni.

Hogyan tanulhatod meg a weboldalak készítését és a WordPress használatát a lehető legkönnyebben és leggyorsabban?
Egy olyan tanulási formát ajánlunk, ami lehetővé teszi, hogy meglepően rövid idő alatt képes legyél megtanulni a weboldalak készítését és a WordPress használatát!

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a WordPress oktató videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: WordPress - weboldal készítés egyszerűen, ingyen", amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: WordPress - weboldal készítés egyszerűen, ingyen
Ez az oktató videó DVD a weboldalak készítését és a WordPress használatát tanítja meg Neked nagyon rövid idő alatt, akkor is, ha soha nem foglalkoztál weboldalak készítésével. Vagyis elég, ha alapvetően használni tudod a számítógépet, de nincs semmi szaktudásod.

Ennek az oktató videónak a célja kettős: egyrészt, hogy megmutassa hogyan lehet weboldalad teljesen ingyen, egészen a kezdeti lépésektől, mint például a domain név kiválasztásának szempontjai.

Másrészt hogy megtanítsa egy CMS, vagyis tartalomkezelő rendszer használatát. A CMS-ek lehetővé teszik, hogy különösebb szakmai ismeretek nélkül is létre tudj hozni látványos, professzionális weboldalakat. A legjobban használható, legkönnyebben megérthető CMS a WordPress, így ebben a videóban is azt mutatjuk be.

Vagyis ennek a videónak az első kisebb részéből néhány általános ismeretet tanulhatsz meg, aztán a WordPress használatát.

De nézzük akkor át miről is lesz szó konkrétan:

Első lépésként megismerhetsz néhány ingyenes programot, amiket a weboldalak készítéséhez használhatsz és megnézzük, hogyan működik az internet, hogyan lehet saját weboldalad.

Azt is megnézzük hogyan érdemes domain nevet választanod, vagyis egy olyan címet amin a weboldalad elérhető lesz.

Ezt követően azt is megtudhatod hogyan lehet az interneten is elérhető weboldalad és hogyan lehet csak a Te saját számítógépeden elérhető weboldalad. Ez utóbbi akkor hasznos ha még csak tanulni szeretnéd a weboldalak készítését, még nem szeretnéd az interneten közzétenni.

Ez után már kifejezetten a WordPress-el foglalkozunk, megtanulhatsz mindent, ami egy weboldal készítéséhez kell, vagyis megtanulhatod:

 • hogyan kell hagyományos weboldalt készíteni
 • hogyan kell blogot készíteni
 • hogyan tudod a weboldaladat új tartalmakkal bővíteni, aloldalakat készíteni, azokat módosítani, törölni
 • hogyan tudod a weboldalad felépítését módosítani
 • hogyan tudod a weboldalad megjelenését, vagyis designját módosítani
 • hogyan tudod új funkciókkal bővíteni
Az új funkciókkal való bővítés lehetősége nagyon fontos, számos lehetőséget ad, amelyekre szükséged lehet. Készíthetsz például
 • képgalériákat
 • videókat, hangokat helyezhetsz el a weboldaladon
 • készíthetsz slideshow-t nagyon egyszerűen
 • készíthetsz referencia, portfólió vagy éppen termékek oldalt
 • használhatod a weboldaladat weboldalként és blog-ként egyszerre
 • kapcsolat űrlapot hozhatsz létre
És még egyebeket is megtanulhatsz, igazából ez egy rengeteg videóból álló, számos ismeretet átadó oktató videó, amelynek az elkészítésénél arra törekedtünk, hogy minden olyan ismeretet átadjon, amely szükséges egy weboldal elkészítéséhez.

Nem mellékesen tesztelt oktató videó, ami azt jelenti, hogy már készültek kizárólag ezzel az oktató videóval weboldalak, olyanok által, akik még soha nem foglalkoztak weboldalak készítésével.

Így Te sem foghatsz mellé ha ezzel az oktató videóval szeretnéd megtanulni a weboldalak készítését.

A prémium változat által adott extrák

Ez a WordPress oktató videó két változatban készült, egy alap és egy prémium. Az alap tartalmaz mindent, amit fentebb olvashatsz.

A prémium változat tartalmazza a videót, plusz:

 • 1 órányi személyes segítségnyújtást Skype-on, telefonon vagy email-ben (egyeztetett időpontban, értéke 5.000Ft)
 • ingyen domain regisztrációt az általad választott domain névvel (értéke 3.500-4.600Ft, hu, com, eu, info, net vagy biz domain)
 • 1 évig ingyen elérhetővé tesszük a weboldalad az interneten (értéke 10.000Ft, 1Gb tárhely, PHP, MySQL, cPanel)
 • beleszólásod lehet a WordPress videók következő részeinek tartalmába

Na de talán szívesebben megnéznél egy videót minderről, mint olvasnál, szóval kattints az alábbi gombra és nézd meg miről lesz szó ebben az oktató videóban!

A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezető, első lépések
	1.1. Miről lesz szó ebben az oktató videóban?
	1.2. Miért lehet szükséged saját weboldalra?
	1.3. Miért kell egy vállalkozásnak saját weboldal?
	1.4. Néhány program, amit használhatsz
	1.5. Hogyan működik az internet, hogyan lehet saját weboldalad?
	1.6. Mielőtt nekiállunk weboldalakat készíteni
	
2. Saját weboldal az interneten
	2.1. A domain név kiválasztásának szempontjai, beszerzése a weboldaladnak
	2.2. Így szerezhetsz tárhelyet a weboldaladnak
	2.3. Tárhely igénylése
	2.4. Minden megvan, készítsünk weboldalt!
	2.5. Hogyan lehet weboldalad egyszerűen, a szükséges tudás nélkül?
	2.6. A weboldalad eljuttatása a tárhelyre
	2.7. Feltöltés egy másik ingyenes FTP programmal
	2.8. A weboldalad telepítése
	
3. Saját weboldal a számítógépeden
	3.1. Weboldal a saját számítógépeden
	3.2. Weboldal telepítése a saját számítógépedre
	
4. Ismerkedés a WordPress-szel
	4.1. Egy fontos beállítás
	4.2. A WordPress közelebbről
	4.3. A WordPress legalapvetőbb beállításai
	4.4. A hagyományos weboldalak és a blogok közti különbségek
	
5. WordPress alapismeretek, használat blog-ként
	5.1. Az első blog bejegyzés létrehozása
	5.2. Kategóriák és bevezető szövegek
	5.3. Bejegyzések létrehozása haladóbb módon
	5.4. A címkék
	
6. Képek használata
	6.1. Képek használata
	6.2. Egyedi kép méret beállítása
	6.3. A képek további lehetőségei
	6.4. Link készítése egy képre
	
7. Bejegyzések és hozzászólások
	7.1. Bejegyzések listázása, törlése, szerkesztése
	7.2. Hozzászólások a weboldaladon
	
8. A WordPress használata hagyományos weboldalként
	8.1. Hagyományos weboldal kialakítása
	8.2. Almenüpontok létrehozása
	8.3. Hozzászólások kikapcsolása
	8.4. A weboldalad felépítésének beállítása
	8.5. Tartalom dobozok, vagyis a widget-ek
	
9. A weboldalad kinézetének megváltoztatása
	9.1. A weboldalad kinézetének megváltoztatása, vagyis a sablonok
	9.2. Sablonok beszerzése
	9.3. Sablonok telepítése és használata
	9.4. Mire figyelj sablon vásárlásakor?
	9.5. Saját, egyedi sablonok készítése
	
10. A WordPress bővítése új funkciókkal, vagyis a bővítmények
	10.1. Bővítmények telepítése
	10.2. A WordPress frissítése
	10.3. Egy nagyon hasznos bővítmény a képekhez
	10.4. A médiatár
	
11. Videók és hangok
	11.1. Videók a weboldaladon
	11.2. Hang lejátszás a weboldaladon
	11.3. Youtube videók a weboldaladon
	
12. Haladóbb kép kezelés, képgalériák
	12.1. Kép méretek beállítása
	12.2. Képgaléria létrehozása
	12.3. Képgaléria javítása
	12.4. Meglévő galériák módosítása
	
13. Bejegyzések és egyéb tartalom típusok kezelése
	13.1. Bejegyzések, oldalak megjelenítése időzítve
	13.2. Kapcsolódó bejegyzések, oldalak megjelenítése
	
14. Slideshow készítése
	14.1. Slideshow telepítése, beállítása
	14.2. Slideshow hozzáadása a weboldaladhoz
	14.3. Slideshow hozzáadása widget-ként
	
15. Referencia, portfólió, termékek oldal létrehozása
	15.1. A szükséges bővítmény telepítése, beállítása
	15.2. Referencia, portfólió vagy termék oldal létrehozása
	15.3. Kategória választó hozzáadása az oldalsávhoz
	
16. A weboldalad használata weboldalként és blog-ként egyszerre
	16.1. Blog, hírek oldal hozzáadása
	16.2. Blog vagy hírek archívum megjelenítése az oldalsávban
	
17. Egyéb hasznos ismeretek, záró gondolatok
	17.1. Kapcsolat űrlap létrehozása
	17.2. Bejegyzés formátumok
	17.3. Képernyő beállításai, szerkesztés teljes képernyőn
	17.4. Kiemelt kép a bejegyzéseknél
	17.5. Bővítmények és sablonok fordítása egyszerűen
	17.6. Egyéni menü létrehozása
	17.7. Hasznos widget-ek
	17.8. Záró gondolatok
Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részt (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt erre választ kapnál, érdemes néhány dolgot végiggondolnod:
 • egy weboldal elkészítésének a költsége sok tízezer forinttól több millió forintig terjedhet
 • ha módosításokra van szükség, azért szintén súlyos ezreket kell fizetned
 • ha netán tanfolyamon szeretnéd megtanulni a weboldalak készítését, az szintén jópár tízezer forintodba kerül
 • ráadásul ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • ha magántanárral tanulsz, az óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás.
Ezek után talán azt gondolod, hogy ennek az oktató videónak az ára is tízezres nagyságrendű lesz, de nem, mert az ára:

nem több tízezer forint

hanem

9.000Ft

helyett

most CSAK DVD esetén: 7.990Ft, online videó esetén: 7.990Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!


Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD amit szállítunk és emiatt használhatatlan, akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: WordPress - weboldal készítés egyszerűen, ingyen" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld a weboldalak készítését és a WordPress használatát.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 9.000Ft
Akciós ár: 7.990Ft
-12%
Prémium változat (mi ez? kattints ide!)
megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 27.390Ft
Akciós ár: 14.986Ft
-46%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.