Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Legyél Te is a Word 2007 szakértője!
Tanuld meg a Word használatát gyorsan, hatékonyan, felesleges kínlódás és elvesztegetett órák nélkül!
Ha próbáltad már használni a Word-öt, akkor talán szembesültél azzal, hogy valahogy sosem azt csinálja amit szeretnél. Ez már 10 perc után is roppant idegesítő tud lenni, nemhogy több óra után, amikor már annyira fel tud idegesíteni, hogy legszívesebben belevágnád az egeret a monitorba.

Nos, ezzel nem vagy egyedül, sokaknak problémát okoz a Word használata.

De most vége van a bizonytalan klikkelgetésnek, az elvesztegetett óráknak, pontosan meg fogod tudni valósítani azt amit szeretnél!

Nem kell a számítógép felett görnyedned sok órán át, hiszen a megfelelő tudás birtokában igen gyorsan elkészíthetsz egy kellemes megjelenésű dokumentumot, de egy körlevél sem jelent problémát!

Nem kell vágyakozva távolról szemlélned a szakemberek által profin megszerkesztett dokumentumokat, hiszen Te is képes leszel egy ütős Word dokumentum elkészítésére!

Mindezt úgy érheted el, hogy
 • nem kell az iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve (vagy éppen az ágyon fekve) tanulhatsz
 • a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani a tanulást, nem kell máshoz alkalmazkodnod
 • nem kell vastag és sokszor átláthatatlan (ráadásul drága) könyvekből a számodra lényeges információt kihámozni
 • nem kell egy halom pénzt elköltened tanfolyamokra vagy magántanárra
 • igénybe veheted a saját fórumunkat, ahol a többiektől hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz és segítséget kérhetsz
Lássuk miről van szó!
Amit mi ajánlunk neked az nem más, mint a Word 2007 oktató videó (vagyis a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: Word 2007" című oktató videó)!

Többet szeretnél tudni az oktató videókról? Kattints ide!

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!
Tehát amiről beszélünk az egy több mint 10 órás, gyakorlat központú oktató videó, amely tartalmaz minden lényeges ismeretet, amit a Word-ről tudni érdemes. Ez a videó a legújabb, 2007-es változatot mutatja be.

Nézzük milyen fontos tudnivalókat szerezhetsz meg ebből az oktató videóból:

1.	Megjelenés, újdonságok
2.	Testreszabás
3.	Alapfogalmak
	3.1.	Szerkesztési alapok, mentés
	3.2.	Megnyitás, kijelölések, mozgások
	3.3.	Speciális karakterek, keresés, csere
	3.4.	A Word beállításai
4.	Formázás
	4.1.	Tördelés, tabulátorok
	4.2.	Felsorolás, iniciálé
	4.3.	Sablonok, stílusok
5.	Szakaszok
6.	Objektumok
	6.1.	Képek
	6.2.	Alakzatok
	6.3.	SmartArt ábrák
	6.4.	Diagramok
	6.5.	Szövegdoboz
	6.6.	Egyenletszerkesztő
7.	Táblázatok
8.	Körlevelek
	8.1.	Egyszerű körlevél
	8.2.	Körlevél feltételekkel
9.	Jegyzetek, mutatók
	9.1.	Tartalomjegyzék
	9.2.	Tárgymutató
	9.3.	Láb- és végjegyzetek
10.	Korrektúra, nyelvi ellenőrzés
11.	Nyomtatás

Vélemények a Word 2007 oktató videónkról:

„Nagyon tetszik a Word videótok is, már vártam, hogy megjelenjen, mert az Excelt és a Powerpointot már megvettem, így már csak ez hiányzott, köszönöm!”
Kati
„Elég jól sikerült, kellőképpen részletes és nem csak az alapismereteket tanultam meg hanem jóval többet is annál, szóval elégedett vagyok vele, örülök hogy megvettem.”
Ferenc
„Számomra már nem volt teljesen ismeretlen a Word, a 2003-as változatot használtam, de a 2007 annyira más, hogy nem boldogultam vele, ezért is vettem meg ezt a videót, ami jó döntésnek bizonyult, már semmi problémám nincs a 2007-el sem!”
Géza

Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Az ár mindig egy fontos kérdés, azonban mielőtt válaszolnánk hadd tegyünk fel néhány kérdést:
 • mennyit ér meg neked az, ha nem kell heteket töltened azzal, hogy kínlódás nélkül, szórakozva, látványos példákon keresztül megtanuld a Word használatát?
 • mennyit ér meg neked az, ha nem kell idegeskedned, mert nem tudod használni a Word-öt, hanem könnyedén megtanulhatod?
 • mennyit ér meg neked az, ha minden olyan ismeretet egy helyen megtalálsz, amire szükséged van?
 • mennyit ér meg neked, ha otthon, mindenféle utazás nélkül (ami ugye nem kis költséggel jár) tanulhatod meg a Word-öt használni?
 • mennyit ér meg neked, ha egy olyan fórum tagja lehetsz, ahol a tagok egymást segítik?
Gondolj bele, ha nem ezzel az oktató videóval tanulod meg a Word használatát, akkor annak sok tízezer forintos költsége is lehet, de mi nem kérünk ezért a nagyszerű oktató videóért ennyit, mert árainkat igyekszünk mindig a lehető legalacsonyabban tartani, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek az oktató videóink és ennél a videónál is ezt vettük figyelembe.
Tehát ennek az oktató videónak az ára nem

több tízezer forint

hanem

8.700Ft

helyett

most CSAK 7.975Ft
Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a több mint 10 óra videót
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát
Cseregarancia
Erre a Word oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos a DVD és emiatt használhatatlan akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!
Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: Word 2007" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy elsajátítsd azokat az ismereteket, melyek a Word használatához szükségesek.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 8.700Ft
Akciós ár: 7.975Ft
-8%
Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol a Word-del ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.