Ügyfélszolgálati chat
70/280-3003 (H-P, 9-16)

info@videotanfolyam.hu
Hogyan készíthetsz modern, látványos, felhasználóbarát programokat a WPF-el?
A ronda, szürke, átláthatatlan programok ideje lejárt, tudd meg hogyan készíthetsz modern programokat!
WPF programozás
Manapság a programok készítése során már nem csak a megfelelő működés a szempont, hanem a kinézet, vagyis a programok megjelenése.

Ugyanis egy tetszetős, modern és átgondolt felületű program nagyban segíti a felhasználókat a program használatában.
Régebben meglehetősen nehéz volt szebb programokat készíteni, mert a rendelkezésre álló eszközök ezt nem igazán segítették.

Ennek a megoldására született meg a WPF. Mi az a WPF, miért kötelező az ismerete? Olvass tovább és megtudod!

Mi az a WPF? Mi az a WPF?
A WPF a Windows Presentation Foundation elnevezést takarja és az ingyenes Visual Studio alapból tartalmazza. Ahogy a nevében is benne van, a különböző alkalmazások, programok megjelenéséért felelős. Az egyes programok megjelenése nem csak a látvány, hanem a használhatóság miatt is fontos, de azért sokan szívesebben használnak egy szép programot.

Látványosabb, tehát nem a szokásos felületek, szürke gombok és hasonlók korábban is készíthetőek voltak, viszont ahhoz, hogy a WPF-el készíthető látványos megjelenést elérjük, sokkal többet kellett dolgoznunk és lényegesen nehezebb is volt megvalósítani mint WPF-el.

Tehát a WPF lehetőséget ad a modern, látványos megjelenéssel rendelkező programok készítésére, a korábbinál sokkal egyszerűbb módon. Hogy pontosan mit kell a modern, illetve látványos alatt érteni, arra nézz meg pár példát:

WPF alkalmazás WPF alkalmazás WPF alkalmazás WPF alkalmazás WPF alkalmazás WPF alkalmazás
A WPF-el bármilyen megjelenésű program elkészíthető.

Maga a WPF leginkább a HTML-hez hasonlítható, tulajdonságok megadásával formázhatunk gyakorlatilag bármit, legyen az gomb, szöveg, vagy bármi más. Előnye még, hogy a megjelenítéshez vektoros grafikát alkalmaz, így a grafikai elemek szabadon és minőségromlás nélkül méretezhetőek, módosíthatóak.

Ráadásul a WPF nagyon jól használható elrendezéskezelővel rendelkezik, képes figyelembe venni a megjelenítendő tartalom igényelte méretet és a rendelkezésre álló helyet, és ezeknek megfelelően optimálisan elrendezni a megjelenítendő elemeket. Tehát nem kell attól tartanunk, hogy ha kisebb vagy nagyobb méretűre állítják a program ablakát, akkor rosszul jelennek meg a benne lévő dolgok.

A WPF segítségével teljesen szétválasztható a design, tehát a program megjelenése és a program működéséért felelős kód, így a megjelenésen akár egy olyan designer is dolgozhat, aki egyébként a programozáshoz nem, vagy csak alapszinten ért.

De a WPF nem csak hagyományos alkalmazások készítéséhez használható, hanem a különböző multimédiás dolgokhoz is nagyon jó, mert megjeleníthetőek vele a különböző grafikus dolgok, animációk, videók.

Összegezve tehát, a WPF alkalmazásával modern, felhasználóbarát és látványos felületű programokat készíthetsz és az elkészült program felületet hagyományos módon programozhatod is (ajánlott a C#).

Hogyan tanulhatod meg a WPF programozást a lehető legkönnyebben és leggyorsabban?
Egy olyan tanulási formát ajánlunk, ami lehetővé teszi, hogy meglepően rövid idő alatt képes legyél megtanulni a WPF programozást.

Ráadásul ezt úgy teheted meg, hogy

Nem kell sehova utaznod, minden szabadidődet a tanulásra fordíthatod. Mondanunk sem kell, hogy ez munka vagy éppen iskola mellett mennyire előnyös.
Akkor tanulsz, amikor éppen kedved tartja, vagy amikor időd van, nem függsz semmitől és senkitől. Dolgozóknak ismét egy nagy előny.
Nem mindenki tud kifizetni több tízezer forintot, így fontos, hogy nem kerül tízezrekbe.
Biztos Te is jobban szeretsz egy kényelmes székben (netán ágyban) tanulni, mint valami kemény széken nyomorogni.
Nem tudjuk Te hogy vagy vele, de szerintünk sokkal jobban megérthető valami, ha látható is, ahogy készül, nem csak le van írva valami, amit aztán vagy lehet követni vagy nem.

Mi az, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
Egy hatékony, élvezetes tanulási forma, az oktató videók.

Ha nem tudod mik azok az oktató videók, miért olyan jók, akkor kattints ide és elmondunk róluk mindent.

Mi az oktató videó?
Az oktató videó lényegében egy magyar nyelvű film, amely DVD-n található, vagy online nézhető meg és a számítógéped segítségével tudsz lejátszani. Lényegében ugyanazt láthatod és hallhatod, mintha egy előadáson ülnél, látod az egeret, a szöveg/kód gépelését, mindent, amit akkor látnál, ha tényleg egy előadáson lennél.

Miért jók az oktató videók?

 • akkor és ott tanulsz, ahol kedved tartja, nem kell iskolába bejárnod és padban ülnöd, hanem a kényelmes székedben ülve nézheted végig a videókat
 • mivel videók, ezért megállíthatod, visszatekerheted, akárhányszor megnézheted, ha elsőre nem értenél valamit
 • az oktató videók ára töredéke a tanfolyamok és magántanárok árának (ráadásul a tanfolyamokon többnyire valamilyen könyvet is meg kell venni)
 • nem kell jegyzetelned, segédanyagokat beszerezni, mindent megkapsz, ami a tanuláshoz szükséges
 • az emberek többsége vizuális típus, sokkal könnyebben megérti azt, amit lát is és nem csak olvas róla
Készítettünk neked egy bemutató videót minderről, nézz bele és látod, hogy miről beszélünk, kattints ide!

Mi annyira jónak találjuk ezt a tanulási formát, hogy elkészítettük neked a WPF programozást tanító oktató videót (becsületes nevén: "Tanulj hatékonyan oktató videóval: WPF"), amiről lentebb olvashatsz.


Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: WPF
Ez az oktató videó DVD a WPF programozást tanítja meg Neked, egészen az első lépésektől.

Ennek megfelelően az első lépés a WPF programozás alapjainak megismerése, majd megtanulhatod, hogy milyen módon kell az alapvető WPF vezérlőket használni.

A vezérlők elrendezése a WPF egyik erőssége, ezért a következő nagyobb rész azzal foglalkozik, hogy milyen módon alakíthatsz ki számos elrendezést, milyen elrendezéskezelőket használhatsz.

Az adatkötés szintén fontos, ezért a következő fejezet ezzel foglalkozik.

Az utolsó fejezetben megismerkedhetsz még számos vezérlővel, mint például a menük, görgethető, lapozható tartalmak, hosszabb formázott szövegek megjelenítésére alkalmas vezérlők, listák, táblázatok adatok megjelenítéséhez használható vezérlők, stb.
Szintén ebben a fejezetben megtanulhatod használni a videó és hang lejátszókat, illetve azt is, hogy milyen módon készíthetsz teljesen egyedi formájú, színű ablakot.

A videókhoz a Visual Studio 2013-as és újabb Express (tehát az ingyenes), vagy a fizetős változatait ajánljuk.


A részletes tartalomjegyzék
Hogy lásd, egészen pontosan mit tartalmaz ez az oktató videó DVD, leírtuk neked a teljes tartalomjegyzéket is:
1. Bevezető
	1.1. Mi a WPF?
	1.2. XAML alapok
	1.3. Eseménykezelés
	1.4. App.xaml
	
2. Alapvető vezérlők
	2.1. Formázott szövegek megjelenítése
	2.2. Címkék
	2.3. Egysoros szövegmező
	2.4. A szövegmezők további lehetőségei
	2.5. Jelölőnégyzet
	2.6. Rádiógomb
	
3. Vezérlők rendezése
	3.1. StackPanel
	3.2. A StackPanel további lehetőségei
	3.3. DockPanel
	3.4. WrapPanel
	3.5. Grid elrendezéskezelő
	3.6. A Grid további lehetőségei
	3.7. Canvas
	3.8. GradientBrush
	
4. Adatkötés
	4.1. Az adatkötés alapjai
	4.2. Adatkörnyezet
	4.3. Adat konverzió
	4.4. Dátumformázás
	4.5. Parancskönytárak használata
	4.6. Saját parancsok létrehozása
	
5. További vezérlők, egyedi ablakok
	5.1. Menük
	5.2. ToolBar és StatusBar
	5.3. Görgethető tartalmak
	5.4. Hosszabb formázott szövegek megjelenítése
	5.5. Értékbeállító csúszka
	5.6. Folyamatjelző
	5.7. Lapokra osztott tartalmak
	5.8. Lista adatok
	5.9. Lenyíló listák
	5.10. Egyszerű listanézet
	5.11. A listák további lehetőségei
	5.12. Listák rendezése, csoportosítása, szűrése
	5.13. Egyszerű fa nézet
	5.14. Fa nézetek további lehetőségei
	5.15. Adatok megjelenítése táblázatban, 1. rész
	5.16. Adatok megjelenítése táblázatban, 2. rész
	5.17. Böngésző
	5.18. Animációk
	5.19. Videó és hang lejátszó
	5.20. Beszédszintetizátor készítése
	5.21. Egyedi ablak
Győződj meg Te is az oktató videók hatékonyságáról, nézz meg egy részletet (kattints a lenti gombra)!

Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a WPF programozást, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

 • ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
 • Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 50.000-100.000Ft-ba kerül)
 • ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
 • esetleg magántanárral tanulsz, ami óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni a WPF programozást, gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer (sőt, százezer) forint

hanem

8.500Ft

helyett

most CSAK 7.990Ft !!!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!

Túl drága?

Tényleg drága lenne ahhoz képest, hogy pár óra programozással megkeresheted az árát, vagy egyetlen eladott programmal ennek a sokszorosát? Ha ennek ellenére azt mondod, hogy drága, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 7.990Ft semmi az átadott tudáshoz képest!

Ez az ár tartalmazza:
 • a DVD-t
 • a 9 óra oktató videót
 • a csomagolási költséget
 • a cseregaranciát
 • a fórum hozzáférést
 • az ingyenes technikai segítségnyújtást
 • és az áfát

Cseregarancia
Erre az oktató videóra cseregaranciát vállalunk, vagyis ha bármilyen probléma merülne fel, pl. karcos DVD amit szállítunk és emiatt használhatatlan, akkor kötekedés nélkül nagyon gyorsan (pár munkanapon belül) ingyen kicseréljük. De erre nem kerülhet sor, mert minden darab eladott DVD-t egyesével ellenőrzünk!

Megrendelés

Szállítási időért, árakért és fizetési módokért kattints ide!

Átutalással a szállítás ideje az összeg beérkezése után 2-3 munkanap, díja 1500Ft.

Utánvéttel a szállítás ideje 2-3 munkanap, díja 2480Ft-tól, a rendelés értékétől függően.

Külföldi vásárlás, fizetés külföldről

Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.

Minimális rendszerigényért kattints ide!

DVD esetén a videó lejátszásához Windows operációs rendszer (legalább Windows XP SP2 vagy újabb, például Windows Vista, Windows 7, 8, vagy 10), valamint az eredeti DVD-ről történő lejátszás és Windows Media Player szükséges (egyes más lejátszó programok is támogatottak, de nem mind!).

Online videó esetén a lejátszáshoz állandó internetkapcsolat szükséges és bármely operációs rendszer megfelel, amelyre a Flash lejátszó elérhető, pl. Windows, Linux.

Ezt az oktató videót bármely számítógép, amely képes folyamatosan, akadás mentesen lejátszani egy legalább HD felbontású (1280x720) videót, annak ezzel a videóval sem lesz problémája.

Vásárlási információkért kattints ide.

Ne habozz egy pillanatig sem, kattints a "megrendelem" gombra és rendeld meg a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: WPF" oktató videót, így megteheted, ami Tőled csak telik, hogy megtanuld a WPF programozást.

megrendelés
Mennyiség:
db
Régi ár: 8.500Ft
Akciós ár: 7.990Ft
-6%

Mit vesztesz, ha nem veszed meg ezt az oktató videót?
Leginkább egy nagyszerű, magyar nyelvű oktató anyagot, amit máshol egészen biztosan nem kapsz meg.

Ugyanakkor pénzt is, mert egy ha egy hasonló színvonalú tanfolyamot választasz mint ez a videó, akkor az nagyságrendekkel drágább lesz, sok tízezer forint (a könyvek meg közel sem ilyen hatékonyak)!

Ráadásul rengeteg időt vesztesz azzal, ha csak próbálkozol, ahelyett, hogy egy jól felépített oktató videó segítségével tanulnál. Az elvesztegetett időt tölthetnéd valami hasznosabbal is, például pihenéssel.