menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2016.09.26

Program készlet több mint 200 programmal

A NirLauncher egy több mint 200 programból álló, de ennek ellenére csak 25MB-os, ingyenes program készlet. Főleg az informatikában kicsit jártasabbak, informatikusok, programozók vehetik hasznát.
2016.09.26

Ingyen tévé és rádió mobilra, tablet-re és számítógépre

Milyen lehetőségek vannak mobilon, tablet-en, vagy számítógépen a tévézésre, rádió hallgatásra? Megnézzük ebben a bejegyzésben.
2016.09.19

Kevés a hely a gépeden? Ezzel minden mappáról kiderítheted, mennyit foglal!

Több megoldás is van arra, ha meg szeretnénk tudni, hogy egy mappa mennyi helyet foglal ez a merevlemezünkön. Azonban meglehetősen körülményes több, vagy sok mappa méretét megnézni, de most megnézünk egy jó megoldást.
2016.09.16

Monitor, kijelző kikapcsolása 1 klikkel

A monitort, laptop kijelzőjét célszerű kikapcsolni, ha egy ideig nem használjuk. Ezt persze beállíthatjuk, hogy automatikusan megtörténjen, de igény esetén manuálisan is kikapcsolható, két apró, ingyenes programmal.
2016.09.15

Egy zseniális kütyü mobilhoz, tablethez

A Mi Key egy olyan kütyü, ami Android-os mobiltelefonok és a tablet-ek esetén a headset vagy fülhallgatő helyére dugható be. Ezáltal meggátolja a szennyeződések bekerülését, de valójában ennél sokkal többre képes, ugyanis szabadon hozzárendelhetünk a megnyomásához szinte bármit, például elindíthatunk egy alkalmazást, megnyithatjuk a beállításokat, megnézhetjük az SMS-eket, hívást kezdeményezhetünk, stb.
2016.09.12

Óra az egér mellett

Fáraszt odapillantani a jobb alsó sarokra, hogy megnézd mennyi az idő? Vagy teljesen belefeledkezel a számítógépezésbe és rendszeresen elkésel mindenhonnan? Akkor ez neked való, mostantól az egér mellett (is) lesz az óra.
2016.09.08

Miért lassú a számítógéped? Így mindig tudhatod!

Szeretnéd tudni pillanatnyilag (vagy állandóan) miért lassú a számítógéped? Most egy olyan programot nézünk meg, amivel ezt azonnal megtudhatod.
2016.09.08

Mikor lesz a következő nagy Steam leárazás?

Szeretnéd tudni mikor lesz a következő nagy Steam leárazás? Így megtudhatod.
2016.09.08

ClipTrap - az egyik legjobb vágólap kezelő

A vágólap a Windows és más operációs rendszerek nagyon fontos része, hiszen amikor például szövegeket másolunk, vágunk ki, akkor azok a vágólapra kerülnek és onnan kerülnek beillesztésre. Alap esetben viszont a vágólap nem túl okos, egyszerre csak egy dolgot másolhatunk ki és amikor újat másolunk, akkor az előző elveszik. Erre nézünk meg egy megoldást.
2016.09.08

Mennyire tudsz angolul?

Mennyire tudsz angolul? Egy ingyenes teszt megmondja. Egészen pontosan azt, hogy az angol szavak megközelítőleg hány százalékát ismered.
2016.09.04

Betűtípusok összehasonlítása egyszerűen

Különböző betűtípusokat a grafikákon, weboldalakon, dokumentumokban gyakran használunk. Időnként jól jönne az, hogy ha egyszerűen össze tudnánk hasonlítani két különböző betűtípust. Erre nézünk meg egy megoldást.