menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Van oktató anyagod és több vásárlót szeretnél? Akkor olvass tovább!

2016-tól weboldalunkon már nem csak a saját készítésű oktató videóink jelennek meg, hanem bárki közzéteheti az oktató anyagát (vagy éppen oktató anyagait), legyen az bármilyen formában (ebook, könyv, videó, tanfolyam, stb.)! Ezzel teljesen ingyen egy újabb értékesítési csatornához jutsz.

Miért érdemes a partnerünknek lenni az értékesítésben?
  • Magyarország talán legnagyobb tanulni vágyó közösségét találod nálunk
  • felhasználóink érdeklődése rendkívül széleskörű, illetve sok a céges felhasználó is, így gyakorlatilag alig van olyan téma, amelyre ne lenne igény
  • az oldalunkon való megjelenés nem merül ki pusztán abban, hogy a terméked elérhető nálunk, hanem a hírleveleinkben is szerepeltetjük partnereink termékeit, illetve az oldalunkon is szánunk nekik egy kiemelt részt, vagyis aktívan közreműködünk az értékesítésben
  • az oldalunkon való megjelenés teljesen ingyenes, csak a konkrét értékesítés után számítunk fel jutalékot (lásd lentebb)
Milyen oktató anyagok jelenhetnek meg az oldalon?
Különösebb megkötések nincsenek, de néhány szempontot figyelembe kell venned:
  • olyan témákat bemutató oktató anyagok nem jelenhetnek meg oldalunkon, amelyekről már készült saját oktató videónk. A saját oktató videóinkat a bal oldali "Oktató videó kategóriák"-ban találod, vagy a teljes listáért kattints ide. Ez alól kivételt képez az, ha ugyan van már a témában oktató videónk, de a Te oktató anyagod az adott témán belül teljesen mást mutat be. Ha bizonytalan vagy, akkor keress minket elérhetőségeink valamelyikén, kattints ide!
  • mások számára sértő, erőszakos, valamilyen módon szélsőséges oktató anyagok, vagy a hatályos jog alapján tiltott oktató anyagok nem jelenhetnek meg oldalunkon.
  • ezen felül fenntartjuk a jogot annak eldöntésére, hogy egy oktató anyag megjelenhet-e az oldalunkon. Természetesen, ha a fenti kizáró okok nem állnak fel, akkor gyakorlatilag biztos lehetsz abban, hogy az oktató anyagod megjelenhet nálunk.
Mennyibe kerül?
Az oldalunkon való megjelenés teljesen ingyenes, csak a konkrét értékesítés után számítunk fel jutalékot, amelynek mértéke a bruttó eladási ár 20%-a. Ezt havonta egyszer a lezárt vásárlások után kiszámlázzuk neked.
Hogyan működik?

A partner programunk működése egyszerű: közzéteszed az oktató anyagaidat az oldalunkon, vagyis megadod a leírását, feltöltesz egy vagy több képet, stb. Természetesen a meglévő szövegeket, képeket, egyebeket használhatod.

A közzétett oktató anyagot oldalunkon megrendelhetik, a megrendelésről értesítést kapsz, hozzáférsz a megrendelő adataihoz, így a megrendelést a szokásos módon teljesítheted. Tehát tulajdonképpen mindent úgy csinálhatsz, ahogy szoktad, a különbség csak annyi, hogy a megrendeléseket a Videotanfolyam-on adják le.

Ahhoz, hogy partnerünk lehess, kövesd az alábbiakat:

1
regisztrálj a megszokott módon (tetszőleges felhasználónévvel és ha van, akkor lehetőleg a weboldalad saját email címével): kattints ide
2
egy emailt kapsz, a benne lévő linkkel aktiváld a regisztrációd (ha 1 napon belül nem kapod meg, akkor jelezd felénk)
3
lépj be az oldalra
4
látogass el a partnerközpontba és add meg az adataidat, illetve kövesd a segítség menüpontban leírtakat
5
ha kérdésed volna, vagy segítségre lenne szükséged, akkor használd a partnerközpont segítség menüpontját, ahol teljes leírást is találsz, hogy miképpen teheted közzé az oldalunkon a termékeidet