Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció

Videotanfolyam.hu blog

2017.08.13

A legjobb Visual Studio gyorsbillentyűk

A Visual Studio igazán hatékony használatához fontos ismerni a gyorsbillentyűket, billentyű kombinációkat.
2017.08.05

Ennyit bírnak az SSD meghajtók

Az SSD meghajtók elleni leggyakorib ellenérv (az áruk mellett) az, hogy hamarabb tönkremehetnek, mint a hagyományos merevlemezek és nem bírják jól a túl sok használatot. Mennyire igaz ez? Egy teszt nemrég fényt derített rá.
2017.07.26

Így lesz sokáig gond nélkül használható a Windows!

A Windows egyetlen telepítéssel évekig is gond nélkül használható, ha ügyelünk pár részletre. Hogy mikre? Azt nézzük meg most!
2017.07.23

A legjobb USB kütyük

Az USB-re számos hasznos kütyüt csatlakoztathatunk a megszokott pendrive és hasonlókon kívül is. Nézzük meg miket!
2017.07.16

A legjobb USSD kódok

Az USSD (Unstructured Supplementary Service Data) kódok olyan kódok mobiltelefonhoz, amelyekkel különféle műveleteket végezhetünk el, például lekérdezhetjük az egyenlegünket.
2017.06.10

Reszponzív weboldalak tesztelése, összehasonlítása egyszerűen

Számos megoldás létezik a reszponzív weboldalak teszteléséhez, megjelenésük összehasonlításához a különféle eszközökön. A Sizzy is egy ilyen.
2017.05.20

Szabadon felhasználható vektoros képek, clipart-ok

Szükséged van jó minőségű, vektorgrafikus (tehát minőségromlás nélkül méretezhető) képekre? Ismerj meg egy weboldalt, amely több mint százezer (jelenleg közel 130 000) vektorgrafikus képet és clipart-ot kínál ingyen, mindenféle témában.
2017.05.20

Ilyen lesz a Windows 10

Gőzerővel készül a Windows 10 következő nagy frissítése, amely a felhasználói felületet változását is magában foglalja. Várhatóan milyen lesz? Nézzük meg!
2017.05.17

Érkezik a villámgyorsan feltölthető akkumulátor?

A jelenleg elterjedten használt akkumulátorok nagy problémája, hogy a feltöltésük viszonylag sokáig tart, még akkor is, ha lehetőség van a gyorstöltésre. Ezen fog változtatni a FlashBattery nevű megoldás, amely egy különleges anyagokból készült akkumulátort takar.
2017.05.10

Fixate Gel Pads - rögzíts csavarok, szegek, ragasztás nélkül

Hogy ha valamit szeretnénk függőleges helyzetben rögzíteni valamire, akkor azt többnyire ragasztással, csavarokkal vagy hasonlóval oldjuk meg. Ezek hátránya, hogy gyakran nyomuk marad akkor is ha már nincs rá szükség. Erre kínál megoldást a Fixate Gel Pads.
2017.05.07

Nem elég nagy a monitorod? Ez segít!

Ha szeretnél nagyobb monitort, de éppen nem teheted meg, hogy vegyél egyet, akkor van a két videkártya gyártónak (AMD, NVIDIA) egy olyan megoldása, amivel lényegesen nagyobbá teheted a monitorod, virtuálisan. Mit jelent ez, hogyan lehet beállítani?
2017.05.04

Windows 10 bejelentkezési képernyő megváltoztatása

A Windows 10 többféle lehetőséget ad a bejelentkezési képernyő háttérképének megváltoztatására. Nézzük meg miket!
2017.05.04

Megérkezett a Messenger Lite

A Facebook széles körben elérhetővé tette a Messenger Lite-ot, amely azoknak jó választás, akik főleg csak üzenetküldésre használják, mivel azt tudja, viszont lényegesen kevesebb erőforrással is beéri. Megéri váltani rá a Messenger-ről? Azt mindenkinek saját magának kell eldönteni, de nézzük meg az előnyeit!
2017.05.04

Doc, xls, ppt vagy docx, xlsx, pptx?

A doc, xls, ppt (és még egyebek) a Microsoft Office szoftverek saját fájl formátumai voltak sok éven át. A Microsoft Office 2007-tel azonban az Office Open XML fájlformátumok váltak alapbeállítássá, vagyis például a docx, xlsx, pptx. De mik ezek valójában, miért jobbak?
2017.05.04

Windows 10 S - az olcsó laptopok Windows-a

A Windows 10 S a Windows 10 egy új változata, kifejezetten az olcsóbb laptopok számára. Mit tud? Mit nem tud? Nézzük meg!
2017.04.30

Hasznos kiegészítő mobilhoz, tablethez - mágneses kábel

A mobiltelefonok, tabletek egyik alapvető része az USB bemenet, amelyen keresztül tölteni tudjuk az eszközt, illetve az adatátvitelt is biztosítja. Ezekkel a probléma, hogy idővel kopnak, sérülnek a használat függvényében kevésbé, vagy jobban. De megesik az is, hogy eleve gyengébb minőségűbb, sérülékenyebb és gyorsabban megy tönkre. Ezt megkerülni sokáig nem lehetett, hiszen a vezetéknélküli töltés még most is ritkaság, tölteni meg valahogy muszáj az eszközeinket. Szerencsére azonban egyre jobba
2017.04.23

Deezer, Spotify, Play Music vagy Apple Music?

A zene streaming egy olyan szolgáltatás, amellyel több tíz millió számhoz juthatunk hozzá ma már egy csekélynek mondható havidíjért cserében. Ráadásul le is tölthetjük őket, tehát állandó internetkapcsolat sem szükséges. De melyik szolgáltatót válasszuk a 4 legnagyobb közül? Arra keressük most a választ.
2017.03.08

Titkosíts mindent!

A titkosítás ellenzőinek fő érve, hogy csak annak kell rejtegetnie a dolgait, akinek van is mit. De ez nem igaz, hiszen mindenkinek vannak privát dolgai (például jelszavak, fényképek, videók, dokumentumok), amiket nem szeretné, ha más kezébe kerülnének. Cégek esetén pedig nem is kérdéses, hogy seregnyi bizalmas adat, információ van, amiknek nagyon nem kellene más kezébe kerülni. Hogyan előzhetjük meg ezt? Nézzük meg!
2017.02.02

Hogyan kérdezzünk jól, hogy választ is kapjunk?

A számítógép (de igazából bármilyen eszköz) használata során előbb-utóbb mindenkinél fellép olyan probléma, kérdés, feladat amelyet nem tud önállóan megoldani. De hogyan kérdezzünk jól, hogy választ is kapjunk a lehető leggyorsabban? Egyszerűen csak tartsunk be pár szabályt!
2017.02.02

Számítógép megbízhatóság és problémaelőzmények

Egy jól működő, problémamentesen használható rendszer alapja, a stabil, lehető legkevesebb hibát produkáló programok használata. Sajnos azonban míg egyes programokkal alig van probléma, más programokkal gyakrabban előfordul. De melyik okozza a legtöbb gondot, veszélyeztetve a Windows működését? Nézzük meg!
2017.02.02

Grammarly - segít helyesen írni angolul

Mint minden nyelvben, az angolban is fontos, hogy ne csak a szavak szintjén írjunk helyesen, hanem nyelvtanilag is. Különösen fontos ez azoknak, akik az angolt úgy tanulják, hiszen seregnyi szabályra kell odafigyelni. A különféle fordítók, helyesírás ellenőrzők általában nem segítenek a nyelvtanban megfelelő mértékben, azonban van egy olyan alapvetően ingyenes szolgáltatás, ami ebben is segít.
2017.02.02

Torpedó - egy klasszikus játék a neten

A torpedó sokak által ismert játék, hagyományosan papírral, ceruzával (vagy éppen tollal) játszható. Egy probléma van vele, hogy a tőlünk távol lévőkkel játszani meglehetősen problémás, azonban most már ez a probléma is megoldódott.
2017.01.30

Egészséges számítógép használat

Az ülőmunka és különösen a számítógéppel végzett ülőmunka hosszútávon számos módon káros lehet az egészségünkre. Hogyan tudjuk ezt kivédeni? Nézzük meg a problémákat és a megoldásukat!
2017.01.22

Programok korábbi verziónak beszerzése egyszerűen

Azt gondolnánk, hogy a programok legújabb verziói mindig a legjobbak is, azonban ez nem mindig van így. Honnan szerezhetünk be régebbi verziókat? Nézzük meg!
2017.01.22

Skype regisztráció nélkül

A Skype sokáig csak regisztrációval és bejelentkezéssel volt használható, azonban ez már nincs így. Hogyan használhatjuk regisztráció nélkül? Nézzük meg!
2017.01.19

A legjobb Youtube tippek

A Youtube alapvetően jól használható, de tud olyan dolgokat is, amiket sokan nem ismernek, pedig kifejezetten hasznosak. Nézzük meg ezeket!
2016.12.26

Freeware, shareware, open source, trialware, stb. Melyik mit jelent?

Programokat szinte mindenki tölt le, használ és sokszor találkozni a freeware, shareware, open source, trialware, stb. kifejezésekkel. De melyik mit jelent pontosan? Nézzük meg!
2016.12.08

Online, telepítés nélküli konvertáló

Az online-convert.com weboldal számos formátumba képes konvertálni, legyen az kép, videó, dokumentum, stb.
2016.11.20

Mennyire jó a számítógéped?

A számítógépek teljesítményét mindenre kiterjedően meghatározni nem annyira egyszerű, de szerencsére vannak eszközök, amelyek segítenek ebben.
2016.11.10

Miért lassú a játék? A CAM segít kideríteni!

A CAM egy olyan program, amellyel a számítógép erőforrásai használtságának mértékéről kaphatunk információt, játék közben is.
2016.11.06

Facebook Gameroom

Elindult a Facebook Gameroom számos ingyenes játékkal, amelyek listája folyamatosan bővülni fog.
2016.11.01

.NET, Visual C++ Redistributable, DirectX, Java, JRE - mik ezek, mire jók?

Programok, játékok telepítése, használata során gyakran találkozunk azzal, hogy szükséges a .NET, Visual C++ Redistributable, JRE vagy éppen a DirectX megléte is az adott program vagy játék futtatásához. Mik ezek, mire jók? Nézzük meg!
2016.10.28

Webkamera kikapcsolása egyszerűen

Az utóbbi években egyre több esetben van probléma abból, hogy jogosulatlanul hozzáfér valaki egy webkamerához, akár külső, akár pl. laptop saját webkamerájához. Hogyan lehet ez ellen védekezni? Nézzünk meg egy lehetséges módszert.
2016.10.28

Windows a kezdetektől napjainkig

Az első Windows több, mint 30 éves. Hogyan változott az idők során? Nézzük meg!
2016.10.23

Hang hívások regisztráció és program telepítése nélkül

Időnként megesik, hogy jó lenne egy megoldás, amivel hang hívásokat intézhetünk, akárcsak például a Skype-al, de regisztráció és programok nélkül. Ez lehetséges, ha legalább egy böngésző kéznél van.
2016.10.18

Háttérzajok pihenéshez vagy munkához

Munka során a túl sok zaj nagyon zavaró tud lenni, de a teljes csend szintén nem mindenki számára megfelelő. A Noisli ebben segít, különböző kellemes háttérzajok generálásával.
2016.10.12

jQuery - szükséges vagy sem?

Vitán felül áll, hogy a jQuery rendkívül hasznos és drasztikusan egyszerűsíti, felgyorsítja a munkánkat. Vannak esetek viszont, amikor nem feltétlen indokolt a használata.
2016.10.12

Érkezik az alacsony(abb) memória fogyasztású Chrome

Hamarosan érkezik az alacsony(abb) memória fogyasztású Chrome.
2016.09.26

Program készlet több mint 200 programmal

A NirLauncher egy több mint 200 programból álló, de ennek ellenére csak 25MB-os, ingyenes program készlet. Főleg az informatikában kicsit jártasabbak, informatikusok, programozók vehetik hasznát.
2016.09.26

Ingyen tévé és rádió mobilra, tablet-re és számítógépre

Milyen lehetőségek vannak mobilon, tablet-en, vagy számítógépen a tévézésre, rádió hallgatásra? Megnézzük ebben a bejegyzésben.
2016.09.19

Kevés a hely a gépeden? Ezzel minden mappáról kiderítheted, mennyit foglal!

Több megoldás is van arra, ha meg szeretnénk tudni, hogy egy mappa mennyi helyet foglal ez a merevlemezünkön. Azonban meglehetősen körülményes több, vagy sok mappa méretét megnézni, de most megnézünk egy jó megoldást.
2016.09.16

Monitor, kijelző kikapcsolása 1 klikkel

A monitort, laptop kijelzőjét célszerű kikapcsolni, ha egy ideig nem használjuk. Ezt persze beállíthatjuk, hogy automatikusan megtörténjen, de igény esetén manuálisan is kikapcsolható, két apró, ingyenes programmal.
2016.09.15

Egy zseniális kütyü mobilhoz, tablethez

A Mi Key egy olyan kütyü, ami Android-os mobiltelefonok és a tablet-ek esetén a headset vagy fülhallgatő helyére dugható be. Ezáltal meggátolja a szennyeződések bekerülését, de valójában ennél sokkal többre képes, ugyanis szabadon hozzárendelhetünk a megnyomásához szinte bármit, például elindíthatunk egy alkalmazást, megnyithatjuk a beállításokat, megnézhetjük az SMS-eket, hívást kezdeményezhetünk, stb.
2016.09.12

Óra az egér mellett

Fáraszt odapillantani a jobb alsó sarokra, hogy megnézd mennyi az idő? Vagy teljesen belefeledkezel a számítógépezésbe és rendszeresen elkésel mindenhonnan? Akkor ez neked való, mostantól az egér mellett (is) lesz az óra.
2016.09.08

Miért lassú a számítógéped? Így mindig tudhatod!

Szeretnéd tudni pillanatnyilag (vagy állandóan) miért lassú a számítógéped? Most egy olyan programot nézünk meg, amivel ezt azonnal megtudhatod.
2016.09.08

Mikor lesz a következő nagy Steam leárazás?

Szeretnéd tudni mikor lesz a következő nagy Steam leárazás? Így megtudhatod.
2016.09.08

ClipTrap - az egyik legjobb vágólap kezelő

A vágólap a Windows és más operációs rendszerek nagyon fontos része, hiszen amikor például szövegeket másolunk, vágunk ki, akkor azok a vágólapra kerülnek és onnan kerülnek beillesztésre. Alap esetben viszont a vágólap nem túl okos, egyszerre csak egy dolgot másolhatunk ki és amikor újat másolunk, akkor az előző elveszik. Erre nézünk meg egy megoldást.
2016.09.08

Mennyire tudsz angolul?

Mennyire tudsz angolul? Egy ingyenes teszt megmondja. Egészen pontosan azt, hogy az angol szavak megközelítőleg hány százalékát ismered.
2016.09.04

Betűtípusok összehasonlítása egyszerűen

Különböző betűtípusokat a grafikákon, weboldalakon, dokumentumokban gyakran használunk. Időnként jól jönne az, hogy ha egyszerűen össze tudnánk hasonlítani két különböző betűtípust. Erre nézünk meg egy megoldást.
2016.08.31

Online PHP decoder

Aki weboldalak készítésével, PHP-vel foglalkozik, az egyszer valószínűleg belefut olyanba, hogy egy PHP kód nem olvasható. Az olvasható PHP kódra történő átalakításra nézünk meg egy megoldást.
2016.08.27

Okosóra pár ezerért

Manapság nem csak az okostelefonok folynak még a csapból is, hanem az okosórák is. Most egy pár ezer forintosat nézünk meg.
2016.08.27

A legjobb gyors jegyzet program

A számítógép használata során megesik (főleg ha munkára is használjuk), hogy jegyzeteket kell írnunk. Ehhez most egy különlegesebb programot nézünk meg, ami alapvetően saját használatra készült, saját igényekre, de másnak is hasznos lehet.
2016.08.27

Letöltés a Youtube-ról a lehető legegyszerűbb módon

Néha szeretnénk a Youtube-ról letölteni egy videót, hogy például később offline is megnézhessük. Erre természetesen számtalan módszer kínálkozik, azonban most egy olyat nézünk meg, aminél egyszerűbb és gyorsabb nincs.
2016.08.27

Így nyújts elsősegélyt!

Nem túl gyakori, hogy valakinek elsősegélyt kell nyújtanunk, de ha kell, akkor életet menthet, ezért fontos tisztában lennünk a teendőkkel. Ebben segít két Android-os alkalmazás.
2016.08.27

Két fontos Chrome beállítás

Ha szeretnénk újra használni a Chrome-ban a Backspace (vissza) gombot, amikor vissza szeretnénk menni az előző oldalra, akkor egy kiegészítővel megtehetjük. Illetve azt is megnézzük, hogyan lehet a hangerő ikonra kattintva némítani egy lapot.
2016.08.27

Email cím ellenőrzése

Kétséged merült fel egy email cím kapcsán, hogy valós, vagy hogy jól emlékszel? Most megismerhetsz egy módszert, amivel ellenőrizheted a kérdéses címet.
2016.08.19

Képgaléria készítése 1 klikkel

Ha gyorsan szeretnél több képet megosztani másokkal egy igényes formában, akkor ismerkedj meg egy ingyenes, villámgyors megoldással.
2016.08.18

Szövegként nem másolható szövegek másolása

Néha előfordul, hogy szeretnénk valamilyen szöveget másolni, ami viszont nem másolható szövegként. Ilyen például egy program üzenet ablaka, vagy egy hibaüzenet ablak. Szerencsére ilyen esetben is van megoldás, nem kell begépelnünk a szöveget.
2016.08.18

Minden kép letöltése egy weboldalról 1 klikkel

Időnként megesik, hogy több képet szeretnénk letölteni egy weboldalról. Ilyenkor jól egy megoldás, amivel nem kell egyesével letölteni, hanem egy klikkel minden kép letölthető.
2016.08.18

Soha ne csináld ezeket és rengeteg probléma elkerül!

A számítógépes problémák nagyon nagy része elkerülhető, ha pár dolgot nem teszel. Miket? Nézzük csak!
2016.08.15

Szemkímélő, sötét alapú weboldalak egyszerűen

A weboldalak nagyon nagy többsége halvány alapszíneket használ, amelyek egy idő után zavaróak tudnak lenni. Sajnos a weboldalak esetén ritka, hogy többféle megjelenés közül válaszhatunk, de szerencsére van rá mód, többféle is.
2016.08.15

Az 5 leghasznosabb és legfontosabb Android tipp

Ha Android-os telefont vagy egyéb eszközt használsz, akkor biztosan találkoztál már pár nem feltétlenül szimpatikus tulajdonságával. Nézzük meg hogyan lehet ezeket megszüntetni.
2016.08.09

Vizsgáld át a számítógéped 70 víruskeresővel, 1 klikkel

Időnként javasolt a számítógépünket átvizsgáltatni teljesen egynél több víruskeresővel. Ez nem feltétlen egyszerű feladat, mert a legtöbb víruskereső csak önmagában használható, másik víruskeresővel nem. Szerencsére van egy nagyon jó megoldás.
2016.08.09

A legjobb ingyenes WordPress sablonok

A WordPress-hez több ezer sablon használható, de az igazán jók általában fizetősek. Szerencsére azért vannak olyan ingyenesek is, amelyek egész jók.
2016.08.05

Eredeti, módosítatlan Windows letöltése a Microsoft-tól

Időnként megesik, hogy szükségünk lenne valamelyik Windows telepítőjére (mert például elveszett, tönkrement a telepítő DVD). Ilyenkor nincs semmi probléma, a Microsoft-tól könnyedén beszerezhetjük a Windows telepítőket.
2016.08.05

Videók automatikus lejátszásának tiltása weboldalakon

Kevés idegesítőbb dolog van annál, amikor egy reklám videó automnatikusan elindul egy weboldalon, de a nem reklám videók sem minden esetben jó, ha automatikusan elindulnak. Nézzük meg hogyan akadályozhatjuk ezt meg.
2016.08.05

Billentyűzet és egér ideiglenes zárolása

Időnként szükség lehet arra, hogy zároljuk a billentyűzetet és / vagy az egeret. A KeyFreeze-el ez könnyedén megoldható.
2016.08.05

A legjobb, legfontosabb Photoshop gyorsbillentyűk

A Photoshop tengernyi gyorsbillentyűt ad számunkra, amelyekkel észrevehetően fel tudjuk gyorsítani a használatát, így a munkánkat is. Nézzük meg a talán legfontosabb gyorsbillentyűket, amelyeket mindenkinek ismerni kell.
2016.08.05

Milyen betűtípus amit látsz?

A weben barangolva megesik, hogy olyan betűtípust látunk, ami megtetszik és szeretnénk használni egy weboldalon, vagy grafikán, vagy valamilyen szöveges dokumentumban vagy bármiben, amiben szöveg is van. A böngészők beépített eszközeivel is ki lehet deríteni, hogy milyen betűtípusról van szó, azonban van egy sokkal egyszerűbb módja is.
2016.08.01

Az egyik legjobb PHP kód gyűjtemény

A weboldalak készítése során előfordulhatnak speciálisabb igények (mint például pdf, xls készítése, fájlok tömörítése zipbe, műveletek képekkel, stb.), amelyekre már van kész, jól működő megoldás.
2016.07.27

Teljes biztonsági megoldás vírusok és minden egyéb ellen

A videotanfolyamon már egy rengeteg videóban volt szó a számítógépes biztonságról, ezért most az eddigieket kiegészítve egyetlen helyen összefoglaljuk hogy milyen lehetősgeid vannak, ha szeretnéd a számítógéped a lehető legbiztonságosabban, vírus és egyéb kártevő mentesen használni.
2016.07.22

A legnagyobb ingyen kép, videó, hang gyűjtemény

Grafikai, videós és egyéb munkák során viszonylag gyakran van szükség képekre, videókra, hangokra, effektekre és egyebekre.
2016.07.17

A leghasznosabb gyorsbillentyűk

A Windows számos gyorsbillentyűt ad a számunkra, amelyek sokszor jelentősen egyszerűsítik, felgyorsítják a különféle műveleket végzését.
2016.07.13

Wifi router nélkül

Valószínűleg a legtöbben nem gondolnánk, hogy használhatunk wifi-t hagyományos router nélkül, azonban ez nincs így.
2016.07.13

USB wifi adapter

Így használhatunk wifi-t olyan számítógépen, amelyen ez alapvetően nem lehetséges.
2016.07.13

Kíméld a szemed - alacsonyabb fényerővel

A fényerő napsütésben, erős fényben sokat segít a nagyobb fényerő a kijelző jól láthatóságán, viszont normál, vagy kisebb külső fény esetén kifejezetten zavaró és fárasztó a szemnek. Tegyünk ellene!
2016.07.13

Mi történik 1mp alatt az interneten?

Az interneten még annál is több minden történik egyetlen másodperc alatt, mint gondolnánk.
2016.07.09

Windows javító, vírusirtó készlet

A Windows használata során felmerülhetnek problémák, amelyek megoldására számtalan ingyenes program létezik, azonban "elég egy is".
2016.07.09

1 klikkes biztonsági mentés, backup

A biztonsági, tartalék másolatok készítése nagyon fontos, akár a személyes dolgainkról van szó (például képek, videók, stb.) akár céges adatokról.
2016.07.09

Fantasztikus képek, videók, vektoros grafikák ingyen

Egy újabb weboldal, ahol magas minőségű képeket, videókat, vektoros grafikákat szerezhetsz meg ingyen.
2016.07.09

Programozás mindenféle nyelven, online

Kódok írása a böngészőben, programok használata nélkül, ingyen.
2016.07.09

A legjobb böngészős játékok: diep.io

A legjobb böngészős játékok sorozat harmadik részében a diep.io kerül bemutatásra.
2016.07.09

Jobb, kibővített Steam

Bár a Steam böngészőben és a Steam kliensben sem mondható rossznak, de azért vannak hiányzó funkciók, amiket pótolhatunk.
2016.07.05

Videó keresők

Nem csak hagyományos értelemben, weboldalakon kereshetünk az interneten, hanem célzottan videókat is.
2016.07.05

Ingyen grafikai elemek

Igényes, magas minőségű grafikai elemek ingyen, Photoshop, Illustrator és egyéb programokhoz.
 
2016.07.01

A Windows beállítása egyetlen helyen, egyetlen programban

Az Ultimate Windows Tweaker egy átlátható felületen ad lehetőséget a Windows beállítására.
2016.06.28

A legjobb böngészős játékok: agar.io

A legjobb böngészős játékok sorozat második részében az agar.io kerül bemutatásra.
2016.06.28

A legjobb böngészős játékok: slither.io

A legjobb böngészős játékok sorozat első részében a slither.io kerül bemutatásra.
2016.06.21

Jobb Facebook keresés

Nem tartod elég jónak a Facebook keresőjét? Akkor olvass tovább!
 
2016.06.21

Látványos, átlátható jelentés generálása Google Analytics-ből

Így generálhatsz látványos, átlátható jelentést a Google Analytics adatokból.
 
2016.06.19

Milyen technológiákkal készült az adott weboldal?

Érdekel, hogy egy weboldal milyen technológiákat, megoldásokat használ?
 
2016.06.16

Facebook videó válasz

A szöveg és a kép mellett mostantól videóban is hozzászólhatunk a bejegyzésekhez.
2016.06.14

Termék, szolgáltatás, szoftver összehasonlítás egyszerűen

Termék, szolgáltatás, szoftver összehasonlítás egyszerűen és látványos módon.
2016.06.08

Online jegyzettömb

Ha szükséged van egyszerű szöveges fájlok írására alkalmas programra, de valamiért nem tudsz egy programot használni erre, akkor is van megoldás az online jegyzettömbök személyében.
 
2016.06.05

Titkosított, önmegsemmisítő, privát üzenetek küldése

Szeretnél titkosított, önmegsemmisítő, privát üzeneteket küldeni? Ez a weboldal pontosan ezt kínálja számodra.
2016.06.03

Ezzel védekezhetsz majd a zsaroló programok ellen

A fontos adatainkat tönkretevő ransomware-ek, vagyis zsaroló programok napjaink egyik legnagyobb informatikai fenyegetését jelentik és egyre csak terjednek. Ellenük a védekezés közel sem egyszerű, de van egy nagyon hatékony megoldás.
 
2016.06.03

Egyszerűen használható időzítő

Néha szükséged lenne egy sallangok nélküli, de jól beállítható, használható időzítőre, ami bizonyos idő elteltével figyelmeztet? Akkor a SnapTimer a jó választás.
 
2016.06.03

Böngésző és számítógép tulajdonságok

Probléma jelentkezett az általunk készített weboldalnál valakinél, de nem tudja elmondani, hogy milyen böngészőt, milyen beállításokkal használ? Erre nézünk meg egy jó megoldást.
2016.06.02

Keresés, kategorizálás a Steam könyvtárban

A Steam napjaink legnépszerűbb online játék (és egyéb) boltja, azonban a megvásárolt játékok pár alapvető beállításon kívül semmilyen módon nem kereshetőek, kategorizálhatóak. Ezen segít a...
 
2016.06.02

Professzionális képek ingyen - pexels

Professzionális, nagy felbontású képek ingyen, magán vagy céges felhasználásra egyaránt.