menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2017.02.02

Hogyan kérdezzünk jól, hogy választ is kapjunk?

A számítógép (de igazából bármilyen eszköz) használata során előbb-utóbb mindenkinél fellép olyan probléma, kérdés, feladat amelyet nem tud önállóan megoldani. De hogyan kérdezzünk jól, hogy választ is kapjunk a lehető leggyorsabban? Egyszerűen csak tartsunk be pár szabályt!
2017.02.02

Számítógép megbízhatóság és problémaelőzmények

Egy jól működő, problémamentesen használható rendszer alapja, a stabil, lehető legkevesebb hibát produkáló programok használata. Sajnos azonban míg egyes programokkal alig van probléma, más programokkal gyakrabban előfordul. De melyik okozza a legtöbb gondot, veszélyeztetve a Windows működését? Nézzük meg!
2017.02.02

Grammarly - segít helyesen írni angolul

Mint minden nyelvben, az angolban is fontos, hogy ne csak a szavak szintjén írjunk helyesen, hanem nyelvtanilag is. Különösen fontos ez azoknak, akik az angolt úgy tanulják, hiszen seregnyi szabályra kell odafigyelni. A különféle fordítók, helyesírás ellenőrzők általában nem segítenek a nyelvtanban megfelelő mértékben, azonban van egy olyan alapvetően ingyenes szolgáltatás, ami ebben is segít.
2017.02.02

Torpedó - egy klasszikus játék a neten

A torpedó sokak által ismert játék, hagyományosan papírral, ceruzával (vagy éppen tollal) játszható. Egy probléma van vele, hogy a tőlünk távol lévőkkel játszani meglehetősen problémás, azonban most már ez a probléma is megoldódott.