menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2017.05.20

Szabadon felhasználható vektoros képek, clipart-ok

Szükséged van jó minőségű, vektorgrafikus (tehát minőségromlás nélkül méretezhető) képekre? Ismerj meg egy weboldalt, amely több mint százezer (jelenleg közel 130 000) vektorgrafikus képet és clipart-ot kínál ingyen, mindenféle témában.
2017.05.20

Ilyen lesz a Windows 10

Gőzerővel készül a Windows 10 következő nagy frissítése, amely a felhasználói felületet változását is magában foglalja. Várhatóan milyen lesz? Nézzük meg!
2017.05.17

Érkezik a villámgyorsan feltölthető akkumulátor?

A jelenleg elterjedten használt akkumulátorok nagy problémája, hogy a feltöltésük viszonylag sokáig tart, még akkor is, ha lehetőség van a gyorstöltésre. Ezen fog változtatni a FlashBattery nevű megoldás, amely egy különleges anyagokból készült akkumulátort takar.
2017.05.10

Fixate Gel Pads - rögzíts csavarok, szegek, ragasztás nélkül

Hogy ha valamit szeretnénk függőleges helyzetben rögzíteni valamire, akkor azt többnyire ragasztással, csavarokkal vagy hasonlóval oldjuk meg. Ezek hátránya, hogy gyakran nyomuk marad akkor is ha már nincs rá szükség. Erre kínál megoldást a Fixate Gel Pads.
2017.05.07

Nem elég nagy a monitorod? Ez segít!

Ha szeretnél nagyobb monitort, de éppen nem teheted meg, hogy vegyél egyet, akkor van a két videkártya gyártónak (AMD, NVIDIA) egy olyan megoldása, amivel lényegesen nagyobbá teheted a monitorod, virtuálisan. Mit jelent ez, hogyan lehet beállítani?
2017.05.04

Windows 10 bejelentkezési képernyő megváltoztatása

A Windows 10 többféle lehetőséget ad a bejelentkezési képernyő háttérképének megváltoztatására. Nézzük meg miket!
2017.05.04

Megérkezett a Messenger Lite

A Facebook széles körben elérhetővé tette a Messenger Lite-ot, amely azoknak jó választás, akik főleg csak üzenetküldésre használják, mivel azt tudja, viszont lényegesen kevesebb erőforrással is beéri. Megéri váltani rá a Messenger-ről? Azt mindenkinek saját magának kell eldönteni, de nézzük meg az előnyeit!
2017.05.04

Doc, xls, ppt vagy docx, xlsx, pptx?

A doc, xls, ppt (és még egyebek) a Microsoft Office szoftverek saját fájl formátumai voltak sok éven át. A Microsoft Office 2007-tel azonban az Office Open XML fájlformátumok váltak alapbeállítássá, vagyis például a docx, xlsx, pptx. De mik ezek valójában, miért jobbak?
2017.05.04

Windows 10 S - az olcsó laptopok Windows-a

A Windows 10 S a Windows 10 egy új változata, kifejezetten az olcsóbb laptopok számára. Mit tud? Mit nem tud? Nézzük meg!