menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2019.05.28

Lightgallery - látványos képnézegető, lejátszó

A Lightgallery egy látványos képnézegető, de nem csak képnézegető, hanem automatikusan, slideshow-szerűen is képes a képeket megjeleníteni, ráadásul rengeteg effekt közül választhatunk.
2019.05.25

Weboldalak, tartalmak letöltése egyszerűen

Időnként megesik, hogy szeretnék letölteni egy weboldalt, vagy annak egy oldalát, elmenteni egy szöveget, bejegyzést, hírt. Ennek számos módja van, jók és kevésbé jók egyaránt.
2019.05.25

Find and Run Robot - bármit és gyorsan megtalál

A Find and Run Robot egy nagyon hasznos program, hiszen képes a fájlokat megtalálni igen gyorsan és a programok indítására is használható.
2019.05.21

Efficient Notes - jegyzetek, emlékeztetők, teendők, címkék mindenhol

Az Efficient Notes rövid ideig ingyen beszerezhető, így érdemes lehet egy próbát tenni vele. Egy olyan programról van szó, amellyel feljegyezhetők a jegyzetek, emlékeztetők, teendők.
2019.05.19

Meteo Fusion - időjárás a tálcán, asztalon

A Meteo Fusion egy szuper megoldás arra az esetre, ha szeretnél valós időben tájékozódni az időjárásról, egy mindig látható formában.
2019.05.19

Photopea - a legjobb (nem csak) Photoshop klón

A Photopea a jelenleg elérhető legjobb Photoshop klón, hiszen minden alapvető eszközt ad, amit a Photoshop is és a használata is nagyon nagy mértékben megegyezik a Photoshop-pal.
2019.05.13

Odio - rádió a számítógépeden

Az ingyenes Odio egy igazán jól használható és szép, számítógépen rádió hallgatását lehetővé tevő program. Ráadásul nem csak Windows-on, hanem Linux és Mac rendszereken is használható. Természetesen a magyar állomások is elérhetők, meg egy tonna más is.
2019.05.11

A legjobb és legrosszabb vírusirtók 2019 első felében

Időnként célszerű körülnézni, hogy az aktuálisan használt vírusirtó mennyire jól (vagy rosszul) teljesít.
2019.05.11

Raven Reader - szuper RSS olvasó

Ha több weboldal híreit követed, akkor hasznos lehet egy RSS olvasó, amely egyetlen helyen, átlátható formában rendszerezi a híreket.
2019.05.11

Több program egyetlen ablakban

A Multrin lehetőséget ad arra, hogy több programot egyetlen ablakba tegyünk és köztük lapokkal váltsunk, mint a böngészőkben.
2019.05.08

Bytescout Watermarking - szuper vízjelező

A Bytescout Watermarking egy igazán remek program a képek vízjelezésére, mert pár kattintással, lényegében teljesen automatikusan megoldható a dolog és egy csomóféle vízjelet tud készíteni.
2019.05.07

Viszlát merevlemez, helló SSD!

Többször volt már szó az SSD meghajtók árának csökkenéséről és most már elérte azt a szintet, amikor komolyan hatással van az értékesített merevlemez mennyiségre.
2019.05.05

Itt a javítás a letiltódó Firefox bővítményekre

Mint valószínűleg legtöbben találkoztak vele, a Firefox elkezdte letiltani a kiegészítőket.
2019.05.02

Motrix letöltésvezérlő - szupergyors letöltés

A Motrix egy igen kellemes letöltő program, képes jelentősen felgyorsítani a letöltéseket és folytatni is, ha megszakadna.
2019.05.02

Az AVG használata, beállításai, hasznos tippek

Az AVG AntiVirus ingyenes változata (Free) meglehetősen népszerű és viszonylag jól használható, de vannak kevésbé szimpatikus beállításai, ezért most megnézzük hogyan lehet ezeken segíteni.
2019.05.02

Source me - hasznos eszköz weboldalak készítéséhez

A Source me egy hasznos eszköz weboldalak készítéséhez, hiszen egy helyen ad olyan dolgokat, amire szükségünk lehet weboldalak készítése során.