menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2019.06.30

Weboldal sötét alapú változat készítése szinte nulla munkával

A darkmode.js lehetővé  teszi, hogy a látogatók a weboldalunkat sötét alapú megjelenéssel használhassák, amely sokaknak kellemesebb a sötétben, vagy akár bármikor.
2019.06.27

Rename-It! Fájlok átnevezése egyszerűen

A Rename-It! egy jól használható fájl átnevező és nem csak egy teljes fájlnevet képes módosítani, hanem képes a fájl névben megkeresni egy részt és azt átnevezni.
2019.06.25

MSTech Swift Gadget - egy szuper eszközkészlet

Az MSTech Swift Gadget egy szuper eszközkészlet, amely a jobb kattintásra megjelenő helyi menübe épül és rengeteg gyakran hasznos funkciót, eszközt ad, amelyek teljesen hiányoznak a Windows-ból. Ajánlott egy próbát tenni vele. Nem ingyenes, de egy ideig most az.
2019.06.25

Once-A-Day - programok futtatása egyszerre

Szinte mindenkinek vannak olyan programok, amelyeket elindít ha bekapcsolja a számítógépét, laptopját, vagy éppen később egy adott feladat miatt. Szerencsére nem kell egyesével elindítani mindent, megoldható egyetlen kattintással vagy teljesen automatikusan is.
2019.06.25

SEO böngésző kiegészítő

OK, nem egy nagy kihívás egy weboldal (vagy a Te weboldalad) linkjét bemásolni egy elemző szolgáltatásba, de azért csak egyszerűbb a dolog, ha kettőt kell kattintanod, nem?
2019.06.23

Karen's Replicator - automatikus biztonsági másolatok készítése egyszerűen

Az ingyenes Karen's Replicator lehetőséget ad automatikus biztonsági másolatok készítésére egyszerűen. Néhány pillanat alatt, pár kattintással beállítható, akár másik mappába, akár másik meghajtóra, vagy külső meghajtóra a mentések készítése.
2019.06.20

UpSafe Gmail Backup - teljes Gmail levelezés letöltése

Az UpSafe Gmail Backup egy ingyenes program, amellyel a teljes Gmail levelezés letölthető - így lesz saját mentésed a levelezésedről, de továbbra is használhatod a webes felületet, vagy a mobil alkalmazást.
2019.06.19

Súlyos sebezhetőség a Firefox-ban

Kritikus szintű sebezhetőség került felfedezésre a Firefox-ban és már ki is használja több weboldal is.
2019.06.18

Windows extrém olcsón, szinte ingyen

Egyre több kérdés érkezik a nagyon olcsó Windows-okról (jórészt a Windows 10-ről), így ideje egy kis időt ennek szentelni.
2019.06.18

Partíciók módosítása, növelése, csökkentése, egyesítése, stb.


Időnként szükség lehet arra, hogy egy partíció méretét megnöveljük, csökkentsük, vagy két partíciót egyesítsünk. Ezt meg lehet tenni a Windows saját eszközével, de az nem annyira felhasználóbarát, ezért most a Macrorit Partition Expert Free Edition-nel ismerkedünk meg.
2019.06.17

Időzített tartalom WordPress weboldalon

A WordPress lehetőséget ad bejegyzések időzített megjelenítésére, arra viszont nem, hogy egy bejegyzés egy része egy bizonyos időpontban jelenjen meg, tűnjön el, vagy épp mindkettő. Szerencsére van megoldás.
2019.06.15

Lightkey - gyors gépelés és automatikus hibajavítás

A Lightkey egy mesterséges intelligenciával segített program, amely megtanulja a gépelési szokásainkat és képes nem csak egyes szavakat kiegészíteni, hanem egymást követő szavakat is, a köztük lévő kapcsolat alapján. Sőt, komplett mondatokat is felismer, így gyors gépelést és automatikus hibajavítást kínál. A magyar nyelvvel is működik.
2019.06.14

Opera GX - egy böngésző (nem csak) gamereknek

Az Opera GX egy elég jól sikerült böngésző, amit a gyártó ugyan "gamereknek" szán, de számos funkciója miatt bárkinek szimpatikus lehet (mint például a processzor, memória használat korlátozás, VPN, Youtube kép-a-képben, stb.).
2019.06.13

Nero MediaHome 2019 - képek, videók, zenék egyetlen helyen

A Nero MediaHome 2019 lehetővé teszi a képek, videók, zenét áttekintését, rendszerezését és most ingyen beszerezhető.
2019.06.10

Maximális védelem a Windows (10) saját megoldásaival

A Windows 10 saját védelmi megoldásai már kellőképpen jók ahhoz, hogy rábízzuk a számítógépünk védelmét. Tekintsük át, mik a lehetőségek!
2019.06.07

Böngésző emulálása PHP-ben adatok megszerzéséhez más weboldalról

Időnként szükség lehet adat megszerzésére egy másik weboldalról a PHP segítségével.
2019.06.07

Folder Sync - biztonsági mentések készítése egyszerűen

A Folder Sync egy nagyon egyszerű, jól használható megoldás lévő fájlok biztonsági mentésére, szinkronizálására. Pár kattintással mindkét mappában, meghajtón ugyanazok a fájlok lesznek.
2019.06.03

doPDF - pdf készítése egyszerűen

Az ingyenes (céges környezetben is) doPDF pdf készítését teszi lehetővé nagyon egyszerűen, lényegében bármiből: Word dokumentum, egyszerű szöveg (txt), kép, stb.
2019.06.01

3D, 2D CAD fájlok, modellek, megtekintése ingyen

Időnként jól tud jönni, hogy ha meg tudjuk nézni a 2D terveket vagy 3D modelleket anélkül, hogy az amúgy használt programot elindítanánk.