menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2019.07.30

Olvasó mód és nyomtatás felesleges elemek nélkül

Az olvasó mód, olvasó nézet egyre több böngésző része, amely nem csak akkor hasznos, ha valamit zavaró elemek nélkül szeretnénk olvasni, hanem akkor is, ha nyomtatánk, vagy elmentenénk pdf-be, doc-ba, egyéb formátumokba, mert a felesleges "szemét" nem jelenik meg.
2019.07.26

Local - WordPress a saját számítógépeden, telepítés nélkül, pár kattintással

A Local mindenki számára erősen ajánlott, aki WordPress-t használ, fejleszt, hiszen a saját számítógépen pár kattintással beállítható egy kész WordPress. De ez közel sem minden, mert ennél sokkal többet tud.
2019.07.26

AdwCleaner - reklám programok, kéretlen alkalmazások, eszköztárak eltávolítása egyszerűen

Az AdwCleaner a reklám programok, kéretlen alkalmazások, eszköztárak eltávolításának igen hasznos eszköze. Ráadásul ingyenes, magyarul is tud és az már tényleg csak extra, hogy telepíteni sem kell.
2019.07.25

Icecream Slideshow Maker - remek slideshow készítő

Az Icecream Slideshow Maker egy nagyon jól, egyszerűen használható slideshow készítő - vagyis a képekből videót készít.
2019.07.22

Saft Backup - egyszerű, jól használható backup program és verziókezelő

A Saft Backup egy ingyenes, egyszerű, jól használható backup program és verziókezelő. Nagy előnye, hogy a mentések (verziók) egymásra épülnek, tehát ha például 100GB a mentendő, verziózandó fájl összméret, akkor nem készít minden alkalommal 100GB-os mentéseket, csak mindig az új, megváltozott fájlokkal nő a teljes hely foglalás.
2019.07.21

OffiDocs - Office ingyen, telepítés és regisztráció nélkül

Az OffiDocs egy meglehetősen hasznos online Office (klón), hiszen regisztráció és telepítés nélkül, ingyen, magyar nyelven kínál Office alkalmazásokat.
2019.07.20

WidsMob FilmPack - egyszerűen használható kép effektező

A WidsMob FilmPack egy egyszerűen használható kép effektező, amellyel pár kattintással megváltoztathatjuk egy kép hangulatát, színvilágát.
2019.07.12

Move More - segíti a szünetek betartását

A sok ülő munka erősen destruktív hatása mára már közismert tény és ezen leginkább a rendszeresen beiktatott szünetekkel lehet segíteni. Persze a munkába könnyű belefeledkezni és ezen segít a Move More.
2019.07.10

Assetizr - zseniális kép átméretező

Az Assetizr egy olyan kép átméretező, amellyel rendkívül gyorsan készíthetünk el egy képet sokféle méreteben. Ez hasznos például weboldalaknál, hiszen ott ajánlott a több méret használata (mert kis kijelzőre felesleges például 4K kijelzőkre szánt képek megjelenítése).
2019.07.09

Muz.li - dizájn ötletek, inspirációk

Még egy igazán jó dizájnernek, grafikusoknak is hasznos lehet, ha látja mások munkáit, hiszen ez olyan ötletekhez vezethet, amelyre esetleg sosem gondolt volna.
2019.07.09

Android és iPhone telefonok kezelése Windows 10-en

A "Csatolt telefon" alkalmazás a Windows 10-zel jelent meg és lehetőséget ad bizonyos műveletek elvégzésére a csatol telefonon, mint például:
2019.07.08

G'MIC - az egyik legjobb kép effektező GIMP-hez

A G'MIC az egyik legjobb kép effektező GIMP-hez és nem csak ahhoz, mert például Paint.NET-hez is elérhető.
2019.07.04

Altap Salamander - szuper fájlkezelő ingyen

Az Altap Salamander egy tipikus két ablakos, két paneles fájlkezelő, amely eddig nem volt ingyenes, de már az. Ha a Total Commander-t szereted (amely egyébként nem ingyenes), vagy valamelyik hasonló fájlkezelőt, akkor az Altap Salamander is tetszeni fog valószínűleg.