menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!

Videotanfolyam.hu blog

2019.08.31

Ilyen lehet a teljesen megváltozó Start menü

A Microsoft dolgozik egy újszerű Start menün és már készült is egy vázlat a jelenleg elérhető dolgok alapján arról, hogy milyen lehet.
2019.08.31

Nagyon egyszerű lesz újratelepíteni a Windows 10-et

Hamarosan nagyon egyszerű lesz újratelepíteni a Windows 10-et, ha az adott számítógépen van internet.
2019.08.25

Hamster Zip Archiver - egyszerű és gyors tömörítő

A Hamster Zip Archiver egy ingyenes ki és be fájl tömörítő program, amely a jó használhatósága és pár extra funkciója által érdemel említést.
2019.08.21

Emailek gyorsabb írás Thunderbird-ben, gyors szövegekkel

Az Enhancer for YouTube egy böngésző kiegészítő, amely lehetővé teszi a YouTube reklámmentes nézését akár külön ablakban. Ezen felül egy halom egyéb hasznos funkciót is ad hozzá.
2019.08.20

Enhancer for YouTube - a YouTube reklámmentesen és külön ablakban, hasznos funkciókkal

Az Enhancer for YouTube egy böngésző kiegészítő, amely lehetővé teszi a YouTube reklámmentes nézését akár külön ablakban. Ezen felül egy halom egyéb hasznos funkciót is ad hozzá.
2019.08.19

OnWorks - instant távoli számítógép

Az OnWorks egy hasznos szolgáltatás, egyetlen klikkel indítható egy távoli számítógép, ami pont olyan, mint amely előtt ülsz. Vagyis lehet böngészőt, programokat használni, stb.
2019.08.16

SoftPerfect File Recovery - fájlok helyreállítása ingyen és egyszerűen

A SoftPerfect File Recovery egy ingyenes és valóban egyszerű program a törölt, elveszett fájlok helyreállításához.
2019.08.14

Bonyolult táblázatok készítése egyszerűen

A táblázatok az adatok megjelenítésének hasznos eszköze, hiszen bonyolult elrendezéseket is megvalósíthatunk velük. Bár ez azért néha eléggé komplikált tud lenni, de szerencsére vannak vizuális táblázat készítők.
2019.08.12

Modern, szép megjelenésű Thunderbird

Szerencsére a Thunderbird már lehetőséget ad a teljes felületének megváltoztatására és ehhez már nem kell semmit tákolni, telepíted, használod. Mára már számos theme, vagyis stílus közül választhatsz, de az egyik legszebb, amit most megnézünk.
2019.08.10

Fájlok védelme a jogosulatlan módosítás ellen

A Windows biztonság (korábban Windows Defender) ad egy egyszerű, ám mégis hatékony fájl védelmi megoldást, amely nagyon hasznos, ha a rosszindulatú módosítások ellen védenénk a fontos fájlokat.
2019.08.10

SearchMyFiles - keresés szöveges fájlok tartalmában

A SearchMyFiles igen hasznos, ha különféle típusú szöveges dokumentumokban kell keresni (mint a Word, txt,  stb.), hiszen nem csak a fájl névben keres, hanem a tartalmukban is. Ráadásul egy sereg egyéb feltétel is beállítható.
2019.08.08

Wundermail - Gmail-hez szinte nélkülözhetetlen

A Wundermail egy alkalmazás Gmail-hez, Windows 10-hez érhető el. Nagyon hasznos, ha szeretnél azonnal értesülni az új emailekről és ha nincs internet, akkor is hozzáférnél a levelezésedhez, ráadásul több Gmail címmel is használható.
2019.08.05

Extrák és legjobb funkciók, amelyeket a Windows 10 ad

Tény, hogy a Windows 10 fejlesztése finoman szólva sem döccenőmentes, viszont az is tény, hogy az idők során rengeteg hasznos újdonsággal, extra funkcióval bővült.
2019.08.05

Szuper színmintavevő

A Colorpicker - ahogy a nevéből sejthető - egy színmintavevő luxus kiadásban. Hasznos grafikai programokhoz, képszerkesztőkhöz, webszerkesztéshez egyaránt.
2019.08.04

Xtreme Download Manager - szupergyors letöltések

Az Xtreme Download Manager (XDM) egy ingyenes, jól használható letöltés kezelő program, amely sokszorosára képes felgyorsítani a letöltéseket, illetve képes lehet folytatni azokat, ha megszakadnának. Ezenkívül lehetővé teszi a letöltést Youtube-ról is.
2019.08.03

CryptPad, a titkosított Office

Számos online Microsoft Office alternatíva létezik, azonban a CryptPad-nak van egy nagy előnye: mindent titkosít, mielőtt a szolgáltató szerverére ment.