menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
2012 fontos eseményei
2013.02.03.
Ebben a hírben azokat a jelentősebb eseményeket gyűjtöttük össze, amelyek 2012-ben történtek a videotanfolyam.hu életében. Azok számára különösen hasznos lesz ez, akik még nem túl régóta ismerik weboldalunkat, olvassák a hírleveleinket.

Nézzük akkor sorban, mi történt 2012-ben!


Elkészültek az első letölthető oktató videó DVD-k

Tavaly több oktató videó DVD-t is készítettünk (weboldal készítés, AutoCAD, Photoshop, Flash és számítástechnika témákban), amelyek ide kattintva letölthetőek

 
Közel 300 ingyen letölthető oktatóvideó

Az ingyen letölthető oktató videók száma tavaly már a 200-at is túllépte, sőt, már a 300 fele közelít. Ez olyan mennyiség, amely a minőségi magyar oktató videók tekintetében abszolút páratlan és rengeteg témát felölel. Itt megtalálod mindet!

 
Több, mint 50 oktató videó DVD

Tavaly elkészült az 50. oktató videó DVD is, így ha szeretnél otthon, vagy bárhol tanulva valóban használható, gyakorlati tudásra szert tenni, akkor válaszd az oktató videóinkat. Az oktató videók széles választékát megtalálod nálunk a  Photoshop-on át az AutoCAD-ig, beleértve az olyan egzotikus témákat, mint a játék készítés, de van itt matematika és videó szerkesztés, effektezés is, vagy éppen Office (Excel, Word, Powerpoint, Acces) is.

Az oktató videóinkat itt találod: http://videotanfolyam.hu/oktato_videok

    
Oktató videó csomagok

Összeállítottuk az első kedvező árú oktató videó csomagunkat, amely 2 oktató videót tartalmaz: C# és játék készítés (XNA): itt találod. Az oktató videó csomagok összeállítását folytatni fogjuk, hogy mindenki a céljának megfelelő oktató videókhoz juthasson hozzá kedvezőbb áron!

    
Ingyen letölthető játékok

Tavaly kezdtük el rendszeresen osztogatni a játék letöltésre jogosító kuponokat, ezt idén is folytatni fogjuk.

    
Új szerverre költöztünk, gyorsabb internettel

Lecseréltük a szerverünket egy nagyobb teljesítményűre és vele együtt a 100Mbit-es internetet is, amely már időnként kevésnek bizonyult. A jelenlegi 1Gbit-es internet kapcsolat bizonyára még rendkívül sokáig elég lesz. :)

 

további híreink »