menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Windows 10

- oktató videók

Windows 10 bemutató

Elérhetővé vált a következő Windows előzetes változata, ezért ebben a videóban megnézzük, hogy melyek a legfontosabb újdonságai.

Windows 10 Creators Update

Megjelent a Windows 10 Creators Update frissítése, amely számos új funkciót ad a Windows 10-hez. Ezekből nézzük meg ebben a videóban a talán legfontosabbakat: megújult Windows Defender feleslegessé vált fájlok automatikus törlése Paint 3D (3D-s rajzprogram) éjszakai üzemmód a szemünk kímélése érdekében és a jobb alvásért játék üzemmód a gyorsabb játékokért, magasabb fps-ért játékok streamelése Windows Update finomítások dinamikus számítógép lezárás, ha eltávolodunk a számítógéptől mappák a start menüben egyedi Windows (ablak, tálca, stb.) szín beállítása

Windows 10 ingyen

Hamarosan megjelenik a Windows 10, ezért ebben a videóban megnézzük hogyan szerezheti meg bárki ingyen.

Windows 10 S Mode bemutató

A Windows 10 S Mode a Windows egy új változata, amelynél a fő szempont, hogy a laptopok nagyon sokáig legyenek használhatók egyetlen feltöltéssel. Sőt, az is cél, hogy folyamatosan bekapcsolva tarthatók legyenek, mint a mobiltelefonok. Attól függetlenül, hogy elsősorban laptopokra szánja a Microsoft, a jelenlegi hírek szerint bármely Windows 10-et át lehet állítani S Mode-ra, amelynek vannak előnyei és hátrányai is. Hogy mik? Azt nézzük meg ebben a videóban!