menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Videó eszközök

- oktató videók

A legjobb ingyenes video és hang konvertáló

Videó konvertáló meglehetősen sokféle van, azonban ebben a videóban azt nézzük meg, amely talán a legjobb (Format Factory). Ez a konvertáló azoknak is megfelelő, akik nem szeretnének sokat bajlódni a különféle beállításokkal, csak pár klikkel át akarják konvertálni a videóikat és azoknak is akik jobban bele akarják ásni magukat a videó konvertálásba, részletesen beállítani.

A legjobb Youtube letöltő (videó, MP3, DVD letöltés)

Ebben a videóban megismerkedünk a legjobb Youtube letöltővel, amellyel gyorsan és egyszerűen tölthetsz le a Youtube-ról videókat, vagy akár MP3-at, vagy éppen DVD videóvá is alakíthatod nagyon egyszerűen.

Awesome Video Player - sok videó lejátszása egyszerre

Az ingyenes Awesome Video Player lehetőséget ad arra, hogy egyszerre több (maximum 16) videót nézzünk meg. Hogyan? Azt nézzük meg ebben a videóban!

Effektek, hangok, zenék ingyen videókhoz

Videók szerkesztése, készítése során gyakran van szükség különböző effektekre, hangokra, zenékre. Éppen ezért ebben a videóban megnézzük honnan lehet ezeket ingyen beszerezni.

Egy hasznos program videókhoz

Ebben egy olyan hasznos eszközt nézünk meg, ami akkor jöhet jól, ha egy videóról szeretnél nagyon gyorsan, 2 klikkel megtudni különböző dolgokat. Lehet ez például a felbontás, időtartam, videó és audio kodekek, stb.

Flash videó (flv) fájlok adatainak megtekintése

Néha szükségünk van arra, hogy egy flash videóról szerezzünk adatokat, mint például a felbontást. Ebben a videóban erre nézünk meg egy egyszerű megoldást.

Hang lementése videóról

Ez a videó megmutatja hogyan lehet lementeni a hangot egy videóról a Virtualdub-bal, gyorsan, néhány egyszerű lépésben.

Ötletes konvertáló videókhoz, képekhez, hangokhoz és egyebekhez

Az ingyenes, magyar nyelvű File Blender a konvertálók egy nagyon ötletes változata, amellyel a konvertálás már nem is lehetne egyszerűbb és számos formátumot ismer, videókat, hangokat, képeket, stb. Ráadásul konvertálni vele nem csak úgy lehet, amelyekre alapvetően lehetőséget ad, hanem bővíteni is lehet saját konvertálási formátumokkal, módszerekkel.

Splish.io - animált videó készítése egyszerűen képekből

A splish.io egy olyan weboldal, ahol látványos videót készíthetünk egyetlen képből. De nem egy slideshow jellegű dolgot, hanem olyat, ami tényleg olyan, mint egy videó.

Videó hátterek, jelenetek, introk ingyen

A videós munkák során szükség lehet animált háttérre, vagy valamilyen jelenetre, introra, effektre. Természetesen ezeket a megfelelő tudás birtokában bárki elkészítheti, de egy-egy látványos videó háttér, effekt, vagy jelenet (főleg ha az a világ másik részén játszódik) elkészítése viszonylag komoly tudást igényel. Szerencsére viszont vannak olyan források, ahol ezeket ingyen is beszerezhetjük és felhasználhatjuk a videókban. Ezt nézzük meg ebben a videóban.

Videó tulajdonságok megtekintése pár klikkel

A Windows (a 7-től kezdve) lehetőséget ad arra, hogy a videók tulajdonságait (mint például a hossz, felbontás, stb.) külön program nélkül megnézzük pár kattintással. Sőt, még az is megoldható, hogy több videó összesített hosszát megnézzük.

Videóból kép és hang kinyerése

Az Universal Extractor 2 egy olyan ingyenes program, amely a videókból ki tudja nyerni a fájlokat, mint például a hangot és videó sávot. Így nem szükséges konvertálni, vagy bármi más megoldás alkalmazni. De nem csak a videókból képes kinyerni a dolgokat, hanem például gif fájlokból is az egyes képeket.

Videók adatainak megtekintése

Néha szükségünk lehet arra, hogy egy videóról információkat szerezzünk, ennek egy lehetséges módját mutatja be ez a videó.