menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Eszközök nyelvek tanulásához

- oktató videók

A legjobb, legyorsabb fordító

A Word Lens az ingyenes Google Translate egy olyan új funkciója, amellyel nem csak begépelés útján fordíthatunk szövegeket, hanem anélkül is, a telefonunk vagy tabletünk kamerájának a használatával, teljesen automatikusan, valós időben. Mintha csak egy fordításra képes szemüvegen keresztül néznénk a világot. Hogyan használható? Megnézzük ebben a videóban.

Anki - memorizálás hatékonyan

Az Anki egy olyan program, amely jelentősen megkönnyíti a különféle dolgok memorizálást és fejben tartását, akkor is ha óriási mennyiségről van szó. Egyik tipikus használati területe a nyelvtanulás, mert egyszerű teszi akár a sok ezres szókincs (vagy kifejezés, teljes mondat) megjegyzését, karbantartását. Ráadásul nem csak számítógépen, hanem mobiltelefonon is használható és előre elkészített adatbázisokat (pl. angol - magyar) is beszerezhetünk ingyen.

Jól használható fordító és szókincs fejlesztő

A Rememberry egy olyan böngésző kiegészítő, amely nagyon egyszerűvé teszi a weboldalakon lévő szövegek fordítását. De nem csak fordításhoz, hanem tanuláshoz is használható, mivel a szavakat nagyon egyszerűen rögzíthetjük, hogy később teszteket készítsünk belőlük. Így a szókincsünket egyszerűen fejleszthetjük.

Szavak tanulása egyszerűbben, hatékonyabban

A szókincs fejlesztés a nyelvtanulás fontos része, ezért ebben a videóban megnézünk egy olyan ingyenes programot, amelyet ezt könnyebbé, egyszerűbbé teszi.