menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Fájlkezelők

- oktató videók

Flamory - dokumentumok, weboldalak nyilvántartása, keresése

A Flamory egy olyan ingyenes program, amely automatikusan vagy kérésre képes emlékezni a megnyitott szöveges dokumentumok, weboldalak tartalmára, vagy ha volt akkor a kijelölt szövegre is és az elmentett tartalmakban később egyszerűen kereshetünk. Így minden fontos dolog egyetlen helyen lesz, kereshető formában. Ráadásul képet is készít az elmentett fájlokról és megjegyzéseket írhatunk az egyes fájlokhoz (de számos egyéb pl. rajz eszközt is kínál).

Multi Commander, vagyis a fájlkezelő, ami minden másnál jobb - 1. rész

A Multi Commander talán a legjobb két ablakos, két paneles fájlkezelő és nem csak az ingyenesek, hanem a fizetősek között is. Tudja azt, amit a népszerű fájlkezelők, pl. a Total Commander, viszont számos dolgot másképp, jobban. Ráadásul rengeteg ötletes és nagyon hasznos funkcióval rendelkezik. Mindenképpen célszerű egy próbát tenni vele.

Multi Commander, vagyis a fájlkezelő, ami minden másnál jobb - 2. rész

A Multi Commander talán a legjobb két ablakos, két paneles fájlkezelő és nem csak az ingyenesek, hanem a fizetősek között is. Ebben a részben beállítjuk úgy, hogy a népszerű fájlkezelőkhöz (mint pl. a Total Commander) hasonlóan működjön. Illetve megnézzük, hogy még milyen hasznos, más programokban nem igazán megtalálható funkciókkal rendelkezik.

One Commander - fájlkezelés másképp, 1. rész

A One Commander egy olyan fájlkezelő, amely hasonlít az ismert fájlkezelőkre (mint pl. a Total Commander), viszont számos funkciója máshogy került megvalósításra, illetve rengeteg hasznos és érdekes funkcióval rendelkezik, amikkel más fájlkezelők nem. Mivel ingyenes így mindenképpen érdemes egy próbát tenni tenni vele és ebben a videóban megnézzük mit tud, hogyan kell hatékonyan használni.

Q-Dir - egy ötletes és hatékony fájlkezelő

Az ingyenes és magyar nyelvű Q-Dir egy ötletes és hatékony fájlkezelő, amely a két paneles fájlkezelőkre hasonlít (pl. Total Commander), azonban több tulajdonságában eltér azoktól. Ezek az eltérések teszik lehetővé a fájlok és mappák gyorsabb és hatékonyabb kezelését. Ezért célszerű vele megismerkedni, amit ebben a videóban meg is teszünk.

TagSpaces - dokumentumok, képek, egyéb fájlok rendszerezése címkékkel

A TagSpaces egy Windows, Linux, Android és Mac-en is használható kategorizáló jellegű program, amellyel a különféle fájlokat (dokumentumok, receptek, táblázatok, képek, videók, zenék, stb.) kategorizálhatjuk címkékkel. Egy fájl több címkével is rendelkezhet és egyszerűen meg tudjuk jeleníteni az azonos címkével rendelkező dolgainkat. De tudunk keresni, törölni stb. Meglehetősen hatékonyan tudjuk nyilvántartani a dolgokat vele, így mindenképpen megér egy próbát.