menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Virtuális gépek

- oktató videók

1. Mik azok a virtuális gépek, virtuális Windows?

Kipróbálnál dolgokat a Windows-ban, de félsz, hogy valami kárt okozol? Vagy esetleg mindenféle programot szeretnél kipróbálni, de nem szeretnéd a géped teleszemetelni? Vagy netán megnéznél egy másik Windows-t azon kívül, ami a gépeden van? Ezekre és egyebekre megoldást kínálnak a virtuális gépek. Ebben az ingyenes videó sorozatban megnézzük lépésről-lépésre, hogy miképpen kell virtuális gépeket létrehozni és használni a VirtualBox-szal, ingyen.

2. Egy virtuális gép létrehozása

Ebben a részben létrehozunk és használatba veszünk egy Windows virtuális gépet a VirtualBox-ban.

3. Hasznos VirtualBox eszközök és hibaelhárítás

A VirtualBox számos hasznos eszközt biztosít számunkra, mint például mappák megosztása a gazda és a virtuális gép között, közös vágólap, stb. Ebben a videóban ezeknek a használatát nézzük meg.

4. Virtuális gépek állapotának mentése és visszaállítása

A VirtualBox egy hasznos funkciója, hogy bármikor készíthetünk a virtuális gépek állapotáról úgynevezett pillanatképet. A pillanatkép eltárol mindent és ha visszaállítjuk a virtuális gépet egy elmentett pillanatképre, akkor pontosan a pillanatkép készítésekor aktuális állapotra áll vissza minden (beállítások, telepített programok, stb.)

5. Képernyő módok, virtuális gép integrálása a gazda rendszerbe

Ebben a videóban megnézzük a VirtualBox képernyő módjait, illetve azt is, hogy miképpen kell a virtuális gépeket a gazda rendszerbe integrálni.