menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Víruskeresők

- oktató videók

AVG Internet Security

Az AVG Internet Security az egyik legnépszerűbb és legjobb védelmet kínáló szoftver, amely a hagyományos vírusirtón kívül még számos más módon védi a számítógépet. Ebben a videóban megismerkedünk vele és megnézzük az alábbiakat is: ideiglenes kikapcsolás teljes vizsgálat mappa vizsgálat jobb egérrel indított vizsgálat ütemezett vizsgálat összetevők ki be kapcsolása email aláírás kikapcsolása karantén elérése találat esetén mit tegyen? kivételhez adás

Emsisoft Emergency Kit - vírusirtás két hatékony vírusirtóval

Az ingyenes, magyar nyelvű Emsisoft Emergency Kit egy nagyon hatékony vírusirtó, amely az Emsisoft és a Bitdefender vírusirtókat egyesíti magában. Eseti jelleggel használható másik vírusirtó mellett is, ha felmerül valamilyen kártevő gyanúja. De használható természetesen akkor is, ha minden rendben levőnek tűnik, viszont plusz védelemként még két másik vírusirtóval is szeretnénk néha a számítógépünket átvizsgálni.

Így szabadulj meg a káros, nem kívánt programoktól, kiegészítőktől

Annak ellenére, hogy legtöbbeknek a számítógépén már van valamilyen víruskereső, még mindig viszonylag gyakori probléma, hogy valamilyen nem kívánatos program mégis csak a számítógépre kerül. Ez lehet például egy program telepítése során reklám célzattal. Ezek a programok, böngésző kiegészítők, egyebek nem feltétlen végeznek káros tevékenységet, így a hagyományos víruskeresők sem találják biztonsági szempontból kockázatosnak, így könnyedén a számítógépre kerülhetnek. Hogyan, mivel lehet őket eltávolítani? Azt nézzük meg ebben a videóban!

Immunet - ingyenes cloud vírusirtó

Az Immunet egy ingyenes cloud alapú vírusirtó, amely egy hatékony, kiegészítő védelemként használható a meglévő vírusirtó mellett. Még gyengébb gépeken is gyorsan működik, így érdemes megfontolni a használatát.

Linkelt fájl ellenőrzése több víruskeresővel

Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet egy weboldalon található fájlon víruskeresést végezni több víruskeresővel, anélkül hogy le kellene töltenünk.

Online vírusellenőrzés több víruskeresővel

Gyakran hasznos lehet ha egy fájlt nem csak egy, hanem több víruskeresővel is ellenőrizni tudunk. Ebben a videóban azt nézzük meg, hogy ez hogyan lehetséges.