menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Ingyenes videó szerkesztők, DaVinci Resolve

- oktató videók

Generátorok

A Resolve lehetőséget ad az úgynevezett generált tartalmak előállítására. Ezeknek a tartalmaknak a különféle jellemzőit módosíthatjuk (méret, szín, pozíció, stb.), sőt, animálhatjuk is őket. Így nagyon sokféle módon felhasználhatjuk és látványos dolgokat hozhatunk velük létre. Hogyan? Azt nézzük meg ebben a videóban.

Grafikai elemek használata videókban

A Resolve lehetőséget ad arra, hogy grafikai elemeket, képeket használjunk a videóinkban különféle célokból. Így lehetőségünk van az egyébként alapvetően a Resolve-ban nem előállítható grafikák, képi hatások használatára.

Mi a DaVinci Resolve, mit tud, miről lesz szó a Resolve videókban?

Ebben a videóban megnézzük, hogy mi a DaVinci Resolve, mit tud, miről lesz szó a Resolve videókban? Resolve letöltése Oktató videókért kattints ide!

Nagy felbontású (4K, Full HD) videók szerkesztése gyengébb gépeken

A nagy felbontású (Full HD, 4K, vagy nagyobb) videók szerkesztése (főleg 4K vagy nagyobb felbontás esetén) meglehetősen erős számítógépet igényelnek. De szerencsére akkor is van megoldás, ha nem áll rendelkezésünkre megfelelő számítógép. Ebben a videóban azt nézzük meg, hogy a DaVinci Resolve hogyan teszi lehetővé a videók szerkesztését nem eléggé erős gépeken.