menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Üzenetküldők és internet telefonok

- oktató videók

Discord - a többszemélyes beszélgetések tökéletes megoldása

Az ingyenes Discord egy többszemélyes chat és hanghívásra használható program, amely sokkal használhatóbb, jobb, ha kettőnél több résztvevő van egy hanghívásban. Ez köszönhető többek között annak, hogy személyenként módosítható a hangerő (gondolva a tipikus valaki halk, valaki túl hangos problémára), beállítható, hogy csak tényleges beszéd esetén történjen hangátvitel (így az állandó háttérzaj nem megy át) és egyéb funkcióknak. Nézzük meg a használatát!

Helyesírás ellenőrzés a Skype-ban

Helyesírás ellenőrzés a Skype-ban alapvetően nem lehetséges, viszont van amikor jól jönne, ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet mégis ellenőrizni a helyesírásunkat akkor is amikor a Skype-ot használjuk chat-elésre.

Skype 6.21 bemutató

Megjelent a Skype legújabb változata, amely több, jelentős újdonsággal, módosítással érkezett (ám ezek nem feltétlenül lesznek mindenki számára szimpatikusak). Ebben a videóban ezeket nézzük meg.

Skype üzenetek módosítása, törlése

Nagyon kevesen tudnak róla, de a Skype lehetőséget ad a már elküldött üzenetek módosítására és törlésére is. Ezt nézzük meg ebben a videóban.

Több skype használata egyszerre

Több skype példányt alapvetően nem lehet egyszerre futtatni, azonban ha mégis nagyon szeretnénk, akkor erre is van megoldás. Ennek a módját mutatja be ez a videó.