menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Videó utómunka, effektezés

- oktató videók

After Effects - filmes effektek bemutató videó

Ez a videó az After Effects - filmes effektek oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó a 12 óra során.

After Effects - introk, szöveg effektek bemutató videó

Ez a videó az After Effects - introk, szöveg effektek oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó ebben az oktató videóban.

After Effects bemutató videó

Ez a videó az After Effects oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó a 13 óra során.

ColorDirector - videók egyszerű színezése, hangulat, stílus megváltoztatása

A ColorDirector egy olyan program, amellyel a videók színvilága, hangulata változtatható meg, vagyis egy color grading program. A color grading viszonylag bonyolult, de gyakran alkalmazott például a filmeknél is. Szerencsére a ColorDirector lehetőséget ad arra, hogy egyetlen kattintással elvégezzünk egy bonyolult color grading beállítást is, ráadásul mások által készített színvilágokat is letölthetünk és alkalmazhatjuk a videóinkon.

Egyszerű képek bemutatása látványosan, kameramozgásokkal

Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet akár egyszerű képeket is bemutatni látványosan, a figyelmet felkeltve pusztán kameramozgásokkal.

Fényes fraktál háttér

Ebben a videóban egy fényes fraktál alapú háttér elkészítését nézzük meg.

Fénykard készítése

Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet elkészíteni a Star Wars-ból ismert fénykardot.

Hangok vágása

Ebben a videóban megnézzük hogy ha hangokat akarunk vágni az After Effects-el, akkor azt hogyan érdemes megtenni.

Homok hatás Trapcode Form plugin-nal

Ebben a videóban egy érdekes, szétszóródó homok jellegű hatás elkészítését nézzük meg az After Effects és Trapcode Form plugin segítségével.

Mozgások követése

Ebben a videóban egy elég egyszerűen kivitelezhető, ám mégis nagyon látványos effekt elkészítése kerül bemutatásra az After Effects-szel.

Mozgó háttér

Megnézzük hogyan lehet az After Effects segítségével egy mozgó, színes hátteret készíteni, kizárólag az After Effects beépített eszközei segítségével.

Régi film effekt - részlet

Ebben a videóban egy régi film effekt készítését nézzük meg After Effects használatával.

Rotobrush - maszkolás sokkal gyorsabban, egyszerűbben

A maszkolás egy gyakori művelet az After Effects-ben, amely a rotobrush eszköz megjelenéséig egy időigényes és meglehetősen monoton munka volt. A rotobrush-al azonban a maszkolás folyamata drasztikusan gyorsabb és egyszerűbb lesz, ezért ebben a videóban megismerkedünk vele.

Sablonok használata, első rész

Az After Effects egy nagyszerű szolgáltatása a sablonok használatának lehetősége. A sablonok tartalmazhatnak egyszerűbb effekteket, vagy teljes videó kompozíciókat és a saját szöveges, vagy képi adatainkat helyezhetjük el bennük. Ezzel pillanatok alatt igen komoly, amúgy sok munkával járó videót készíthetünk, ráadásul ingyen is be tudunk szerezni rengeteg sablont.

Sablonok használata, második rész

Az After Effects egy nagyszerű szolgáltatása a sablonok használatának lehetősége, ezért érdemes tisztában lennünk ezzel a funkcióval is. Ebben a második részben további módosításokat végzünk a sablonokon.

Szellem hatás

Ebben a videóban egy érdekes szellem hatás készítését nézzük meg - lépésről lépésre az After Effects-ben.

Szöveg a kép mögött

Ez a videót megmutatja, hogy miképpen lehet maszkolással egy szöveget egy kép, objektum mögé tenni az After Effects-ben.

Szöveg effekt

Ebben a videóban egy látványos szöveg effektet készítünk az After Effects segítségével.