menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Tippek, trükkök CAD programokhoz

- oktató videók

Egérgörgetés váltása CAD programokban

Az egérgörgetés iránya és vele együtt a nagyítás vagy kicsinyítés különböző lehet az egyes CAD programokban. Ez viszont zavaró tud lenni, ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet átállítani.

Gyorsabb, hatékonyabb munka a CAD programokkal, 1. rész

A CAD programokhoz (pl. AutoCAD, Inventor), nagyon jól használhatóak a különböző programozható egerek, egyéb beviteli eszközök. Segítségükkel egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munka. Ezért ebben a sorozatban ilyen eszközöket nézünk meg.

Gyorsabb, hatékonyabb munka a CAD programokkal, 2. rész

A CAD programokhoz (pl. AutoCAD, Inventor), nagyon jól használhatóak a különböző programozható egerek, egyéb beviteli eszközök. Segítségükkel egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munka. Most egy újabb eszközt nézünk meg.

Gyorsabb, hatékonyabb munka a CAD programokkal, 3. rész

A CAD programokhoz (pl. AutoCAD, Inventor), nagyon jól használhatóak a különböző programozható egerek, egyéb beviteli eszközök. Segítségükkel egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munka. Most egy kifejezetten CAD programokhoz készült eszközt nézünk meg.

Programozható egér használata CAD programokban

A CAD programokkal is nagyon jól hasznosíthatóak a különböző programozható egerek, ezt nézzük ebben a videóban, egy Icon7 Z500 egeret használva.