menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Hasznos weboldalak

- oktató videók

A legjobb bank és számlacsomag neked vagy a cégednek

Bankszámlával manapság nagyon sokan rendelkeznek, ami jellemzően állandó havi kiadást jelent. Hogy mennyit, az sok mindentől függ, ezért ebben a videóban megnézzük, hogy neked vagy a cégednek melyik bank, illetve melyik számlacsomag a legjobb (legolcsóbb) választás, a saját szokásaidat figyelembe véve.

Átalakítás bármilyen típusú fájlt bármilyenné

Ebben a videóban megnézzük, hogyan alakíthatunk át bármilyen típusú fájlt bármilyenné, legyen az kép, dokumentum, hang, videó vagy bármi. Mindezt ráadásul ingyen, program telepítése nélkül.

Betűtípusok ingyen (magyar is)

A grafikai munkákhoz, weboldalakhoz gyakran van szükség különböző stílusú betűkre, lehetőleg olyanokra, amelyek a magyar betűket is tartalmazzák. Most egy ilyen weboldalt nézünk meg ebben a videóban.

Eldobható email címek

Időnként előfordul, hogy egy weboldalt, szolgáltatást szeretnél kipróbálni, de ahhoz regisztrálni kellene. Ehhez általában email cím szükséges, viszont az email címed nem mindig adod ki szívesen, főleg egy próba miatt. Ezért ebben a videóban egy olyan megoldást nézünk meg, amellyel elkerülhető, hogy a valódi email címed kelljen megadni egy weboldalon és ez a megoldás csak egy pár másodperces plusz munkát jelent.

Fizetős programok ingyen

Ebben a videóban egy olyan weboldalt ismerhetsz meg, ahol fizetős, hasznos és népszerű programokat szerezhetsz meg teljesen ingyen.

Fizetős programok ingyen - az összes

Korábban már megnéztünk két weboldalt is, ahonnan ingyen tölthetünk le fizetős programokat, ebben a videóban azonban 6 ilyen weboldallal ismerkedünk meg.

Hány évesnek tűnsz?

Érdekel hány évesnek látszol vagy esetleg az érdekel, hogy valaki más hány évesnek tűnik? Ezt most már könnyen megtudhatod. Hogyan? Nézd meg ezt a videót és kiderül!

Így kerülheted el a tömeget és a sorbanállást

A tömeget,a sokáig tartó sorban állást sokan nem szeretjük. Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet ezt ha el nem is kerülni, de minimalizálni.

Így spórolhatsz sokat

Ebben a videóban egy halom tippet nézünk meg, amelyek segítenek akár sokat is spórolni, legyen szó egy általános bevásárlásról, vagy valami komolyabb, pl. műszaki cikk vásárlásáról, vagy éppen apróbb dolgokról, vagy akár különféle szolgáltatásokról (internet, tévé, telefon előfizetés). De arra is megnézünk egy tippet, hogy hol érdemes tankolni, aktuálisan hol legolcsóbb a benzin.

Így vásárolhatsz olcsóbban

Ebben a videóban megnézzük, hogyan vásárolhatsz olcsóbban, milyen lehetőségek vannak, ha szeretnéd összehasonlítani sok bolt kínálatát, vagy hogyan szerezhetsz meg mindenféle terméket akár féláron is, vagy hogyan tudhatod meg egyszerűen mely boltok kínálnak akciós termékeket, illetve hogyan kereshetsz több bolt akciós kínálata között egyszerűen.

Internet, TV, telefon a legolcsóbban

Manapság a rengeteg internet, TV, telefon szolgáltató, illetve előfizetés közül nem annyira egyszerű választani, nem mindenkinek van ideje végignézni minden ajánlatot. Erre a problémára van egy nagyon jó megoldás, amit most megnézünk.

Járd be a világot a Google Earth-el!

Szeretnél eljutni a világ távoli pontjaira, bejárni az egész világot, de nincs rá lehetőséged? Megmutatjuk hogyan teheted meg mégis a Google Earth-el, teljesen ingyen!

Karácsonyi elektronikus képeslap

Karácsony alkalmából megnézzük, hogyan lehet az interneten elektronikus képeslapot küldeni, akár animáltat, zenével is. Természetesen nem csak karácsonyi képeslapot küldhetünk így, hanem bármilyen alkalomból.

Különleges karakterek a szövegekben

Szövegekben, weboldalakon, különféle programokban számos különleges, hasznos karaktert használhatunk, azonban ezeket a billentyűzeten (néhány kivételt leszámítva) nem találjuk meg. Szerencsére van mód arra, hogy könnyedén beírjuk ezeket is. Ezt nézzük meg ebben a videóban.

Melyik a legjobb előfizetés, tarifacsomag neked?

A TarifaExpert egy olyan weboldal, amely megmondja, hogy melyik a legjobb mobil előfizetés, tarifacsomag neked. De ezen kívül számos más módon segíti a megfelelő szolgáltató és tarifacsomag kiválasztását.

Melyik előfizetés a legjobb neked?

A rengeteg tévé, internet, telefon, mobiltelefon előfizetés (vagy épp feltöltőkártyás előfizetés) közül kiválasztani a számunka leginkább megfelelőt nem mindig egyszerű feladat. Hiszen tudnia kell azt, amire szükségünk van, de az előfizetési díjnak is egyeznie kell az elképzelésünkkel. Most egy olyan megoldást nézünk meg, ami a saját igényeinkre szabottan, átlátható formában mutatja be az egyes szolgáltatókat, illetve ajánlataikat.

Mennyire szép?

Mérhető-e a szépség? Meghatározhatja-e egy számítógép, hogy ki mennyire szép? Nem valószínű, azt viszont meg tudja mondani, hogy bizonyos szempontok alapján a nagy többség szerint mennyire szép valaki, akár Te vagy bárki más. Ebben a videóban megnézzük, hogy ez pontosan hogyan lehetséges.

Mi van a rövidített link mögött?

Manapság a rövidített linkek egyre elterjedtebbek, azonban megvan az a veszélyük, hogy nem tudjuk milyen weboldal van mögöttük. Ami tartalmazhat kártékony kódokat, vírusokat is, így jó lenne előre tudni milyen weboldalra visz a link. Erre nézünk meg egy megoldást (unfurlr.com).

Mikor van nyitva?

Gyakran szeretnénk tudni, hogy egy bolt, vagy bármi más mikor van nyitva, mikor van ügyfélfogadás, anélkül, hogy odamennénk és megnéznénk. Erre nézünk meg most egy jó tippet.

Milyen kutya?

Láttál egy kutyát, de nem tudod, hogy milyen fajta és nagyon érdekel? Könnyedén kiderítheted egy ingyenes szolgáltatás használatával amelyet ezzel a videóval megismerhetsz.

Minden egy helyen - ingyen képek, ikonok, videók, hangok, effektek

Ebben a videóban egy weboldallal ismerkedünk meg, ahol mindent megtalálunk egy helyen, ami a kreatív munkához szükséges - ingyen. Képek, ikonok, videók, hangok, effektek, minden ami kell.

Mindenkinél elérhetetlen a weboldal, vagy csak nálam?

Időnként előfordul, hogy egy weboldal nem elérhető. Ilyenkor jó tudni, hogy csak nálad nem elérhető, mert valami probléma van, vagy tényleg nem elérhető senkinél sem. Ezt a downforeveryoneorjustme.com weboldal megmondja.

Mobilok, tablet-ek, laptop-ok és egyebek egyszerű és hatékony összehasonlítása

A különféle eszközök vásárlása előtt általában szeretünk meggyőződni arról, hogy a pénzünkért a lehető legjobbat kapjuk. Ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan hasonlíthatjuk össze a mobilokat, tablet-eket, laptop-okat és egyebeket, egyszerűen és hatékonyan.

Programok régi verzióinak letöltése

Azt gondolnánk, hogy a programok legújabb verziói mindig a legjobbak is, azonban ez nem mindig van így, mert nem minden esetben úgy módosítják a programokat, hogy az számunkra megfelelő. Ráadásul jellemzően a gépigényük és a méretük is jelentősen nagyobb lehet az idők során, ezért egyes esetekben egy régebbi verzió jobb lehet, mint egy új. A régebbi verziókat azonban nem mindig egyszerű beszerezni, ezért ebben a videóban néhány tippet megnézünk, hogy hogyan szerezhetőek be a programokból egyszerűen a régebbi verziók.

Saját QR kód készítése egyszerűen és ingyen

A QR kódok mára már igen gyakoriak, gyakran találkozunk velük. Ebben a videóban megnézzük hogyan készíthetünk nagyon gyorsan és egyszerűen QR (és DataMatrix) kódokat, tetszőleges tartalommal (szöveg, weboldal link, stb.).

Tonnányi fizetős program ingyen

Ebben a videóban egy olyan weboldalt ismerhetsz meg, ahol tonnányi fizetős, hasznos és népszerű programokat szerezhetsz meg teljesen ingyen, naponta újakat, mindenféle kategóriában.

Weboldalak nyomtatása egyszerűen

A weboldalak nyomtatása nem mindig egyszerű, hiszen rengeteg felesleges elemet, képet, szöveget tartalmazhatnak és nincs mindig szükség a teljes weboldalra. Ilyenkor jól jöhet egy olyan eszköz, amivel a nem kívánt részeket el tudjuk távolítani, vagy a képeket kikapcsolhatjuk. Egy ilyet nézünk meg ebben a videóban.

Weboldalak, képek, videók, szövegek egyszerű gyűjtése, megosztása

Az interneten csak úgy böngészgetve vagy valamit keresve gyakran könyvjelzőzünk olyan weboldalakat, amikre később szükségünk lehet. Ez alapvetően működik is, csak az a gond vele, hogy másik gépről nem érjük el a könyvjelzőket, ráadásul a képek, vagy szövegek elmentése későbbre nem is lehetséges, vagy problémás így. Ennek a megoldására nézünk meg egy ingyenes szolgáltatást (dragdis), amelyet bárhol elérhetünk és mindent elmenthetünk, feljegyezhetünk vele.

Zene letöltés ingyen, legálisan

Ebben a videóban egy olyan weboldallal (Jamendo) ismerkedünk meg, ahonnan ingyen tölthetsz le zenéket mp3 formátumban, teljesen legálisan.