menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Internet

- oktató videók

A Google Drive bővítése új funkciókkal, programokkal

A Google Drive már nem egyszerű online fájl tároló, hanem irodai programokat is ad és bővíthető új funkciókkal, programokkal. Így lényegében minden fontos programot beszerezhetünk, ami szükséges lehet, dokumentum, pdf, képszerkesztőket, stb. A fájlokat így helyben szerkeszthetjük és automatikusan menthetők a Drive-ba is vagy letölthetők.

A legjobb, 1 klikkes kép és fájlmegosztó

Ebben a videóban a talán legjobb, legegyszerűbben használható, 1 klikkes képmegosztót nézzük meg (minus.com), amelynek a segítségével a képek (és egyéb fájlok megosztása) rendkívüli mértékben felgyorsul és leegyszerűsödik.

A világ leghaszontalanabb, legértelmetlenebb weboldalai

A videotanfolyamon kizárólag hasznos oktató videókat találhatsz, kivétel ezt az egyet. Ugyanis ez egy különleges, rendhagyó oktató videó, amelyben megnézzük a világ leghaszontalanabb, legértelmetlenebb, de ez miatt érdekes weboldalait.

Adatok megszerzése az internetről, rendszerezve, táblázatban

Időnként előfordulhat, hogy weboldalakról rendszerezve kell adatokat kell gyűjtenünk, például egy táblázat formájában. Ez nem mindig egyszerű és általában időigényes feladat. Ezért most megnézünk egy olyan eszközt, amivel ezt pár klikkel megoldhatjuk.

Google keresési tippek

Keresni mindenki szokott aki internetezik, hiszen másképp nehezen találnánk meg a szükséges információkat, éppen ezért ebben a videóban azt nézzük meg, hogy miképpen lehet egy kicsit okosabban használni a Google-t, a különböző keresésekre.

Hasonló weboldalak keresése egyszerűen

Ebben a videóban azt nézzük meg, hogy miképpen lehet egy adott weboldalhoz hasonló weboldalakat, szolgáltatásokat keresni egyszerűen és kiválasztani a legjobbat, a nekünk leginkább tetszőt.

Internet sebesség mérése egyszerűen

Ebben a videóban megnézzük, hogyan mérheted le az interneted sebességét egyszerűen, a letöltés és a feltöltés sebességét is a speedtest.net-on.

Zseniális képfeltöltők, megosztók

Ebben a videóban két olyan zseniális képfeltöltőt nézünk meg (Dropmocks, Imgur), amelyekkel a képek feltöltése, megosztása, galériák létrehozása újfajta módon, pár klikkel megoldható, regisztráció és egyebek nélkül.