menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

A legjobb tippek, trükkök

- oktató videók

A kódgeneráló használata egy ingyenes kódszerkesztővel, HTML-hez - részlet

Ebben a videóban egy kódgeneráló használatát nézzük meg, HTML-hez.

Ampps - webszerver egyszerűen a saját gépünkön

Amikor a saját gépünkön szeretnénk PHP alapú weboldalakat készíteni MySQL-lel, akkor telepítenünk és konfigurálnunk kell a szokásos Apache, PHP, MySQL triót. Ennek a megkönnyítésére léteznek előre összeállított szoftver telepítő csomagok, amelyekkel pár kattintással megoldható az egész folyamat. Az egyik ilyen Ampps, amely nem csak ezt a feladatot oldja meg, hanem egy átlátható, felhasználóbarát felületet ad és még a PHP verziója is egy klikkel átállítható. De még ennél is többet tud, ugyanis pár kattintással telepíthetjük bármely CMS-t, blog motort (pl. a WordPress-t), fórumot, PHP keretrendszert és még tonnányi mást.

Így próbálhatsz ki betűtípus kombinációkat egyszerűen

A fontjoy.com egy olyan weboldal ahol nagyon gyorsan kipróbálhatunk különféle betűket, illetve betűtípus összeállításokat, mindenféle program használata nélkül. Így egyszerűen megnézhetjük, hogy egy weboldal, vagy egy grafika hogyan nézne ki az adott betűtípusokkal.

Nem érhető el a weboldalad? Így értesülj róla azonnal!

A weboldalak esetén nagyon fontos, hogy folyamatosan elérhetőek legyenek (különösen, ha pénzt is termelnek) és ha valamiért nem elérhetőek, akkor a lehető legrövidebb időn belül értesüljünk róla. Ebben a videóban olyan megoldásokat nézünk meg, amelyekkel azonnal értesülhetünk, ha egy weboldal nem elérhető, hogy megkezdhessük a probléma elhárítását.

NetBeans - hatékony, profi weboldal készítés ingyen bemutató videó

Ez a videó a "Tanulj hatékonyan oktató videóval: NetBeans - hatékony, profi weboldal készítés ingyen" bemutató videója, amely ismerteti, hogy mi lesz ennek az oktató anyagnak a témája.

Üzenetek küldése a látogatóknak

Ebben a videóban megnézzük, hogyan küldhetünk a látogatóknak különféle tartalmú üzeneteket, felhívva a figyelmüket valami fontosra, például egy termékre, hírre, stb. a böngészők egyre népszerűbb push üzeneteivel.

Wappalyzer - legyél képben a technológiákkal, megoldásokkal

Ebben a videóban egy olyan eszközt nézünk meg, amely abban nyújt segítséget, hogy mindig képben legyünk a webfejlesztéssel kapcsolatos aktuális, vagy új, elterjedőben lévő technológiákkal, megoldásokkal, vagy éppen az egyre kevésbé használatos technológiákkal. Így rengeteg új technológiát, megoldást ismerhetünk meg és szükség esetén alkalmazhatunk.

Weboldal, web alkalmazás felhasználói felület ötletek

Az interfaces.pro egy olyan weboldal, ahonnan ötleteket szerezhetünk weboldalak, web alkalmazások felhasználói felületeihez.