menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Adobe Illustrator

- oktató videók

Absztrakt háttér villámgyorsan

Ebben a videóban azt nézzük meg, hogy milyen módon készíthetünk egy absztrakt hátteret egyszerűen az Adobe Illustrator segítségével.

Adobe Illustrator, 1. rész - bemutató videó

Ez a videó az Adobe Illustrator, 1. rész oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó ebben az oktató videóban.

Adobe Illustrator, 2. rész - bemutató videó

Ez a videó az Adobe Illustrator, 2. rész oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó ebben az oktató videóban.

Bevésett 3D hatás

Ebben a videóban egy érdekes 3D hatású effekt készítését nézzük meg az Adobe Illustrator-ben.

Egyszerű logó készítése

Az Adobe Illustrator logók készítésére nagyszerűen használható, ezért ebben a videóban megnézzük hogy készíthetünk el a segítségével egy egyszerűbb logót.

Illustrator oktató videók, 1. rész - a program kezelőfelülete

Ebben az első videóban megnézzük, hogy milyen is az Illustrator kezelőfelülete, hogyan rendezhetjük azt be a saját igényeinknek megfelelően.

Illustrator oktató videók, 2. rész - elméleti alapok

Az Illustrator használatához néhány elméleti tudnivalót is meg kell ismerni, ezekről lesz szó ebben a videóban.

Látványos szalag készítése

Ebben a videóban egy olyan látványos szalag készítését nézzük meg az Adobe Illustrator-rel, amit a különböző grafikákban alkalmazhatunk, illetve alkalmazhatjuk a megismert technikákat.

Látványos színátmenetek

Az Adobe Illustrator segítségével nagyon könnyen és gyorsan készíthetünk látványos, szabadon méretezhető színátmeneteket, amiket aztán rengeteg esetben felhasználhatunk. Ebben a videóban megnézzük, hogyan.

Szivárvány

Ebben a videóban pár egyéb is esetben is jól használható tipp, módszer segítségével egy szivárványt készítünk az Adobe Illustrator használatával.

Textúra a vektorgrafikában

Textúrákat, mintákat használni az Adobe Illustrator-ban nem megszokott, azonban van rá lehetőség, ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan lehetséges.