menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Munka

- oktató videók

Feljegyzések, emlékeztetők, teendők a képernyőre

Ha elárasztanak a teendők, akkor jól jön egy olyan program, amivel mindenféle feljegyzést, emlékeztetőt, tennivalót helyezhetsz el a képernyőn, hogy biztosan ne felejts el semmit. Ebben a videóban egy ilyen programot (GloboNote) nézünk meg.

Followupthen.com - az egyik legjobb megoldás emlékeztetők, teendők létrehozására

A Followupthen az egyik legjobb megoldás emlékeztetők, teendők létrehozására. Külön program használata nélkül, rendkívül hozhatunk létre emlékeztetőket, teendőket közvetlenül a kedvenc levelező programunkból (például Thunderbird, eM Client, Outlook), vagy böngészőből. Az emlékeztetőket megkaphatjuk bármilyen eszközön, csak egy levelező program, alkalmazás szükséges.

Jegyzetek, feljegyzések, ötletek egyszerű és hatékony gyűjtése

Munkánk során szükség lehet különböző jegyzetek, feljegyzések, ötletek összegyűjtésére, ami például a jegyzettömbnél vannak jobb, sokkal hatékonyabb eszközök is. Egy ilyet (Zim) nézünk meg ebben a videóban.

MeisterTask - feladatok kézben tartása egyszerűen

A MeisterTask lehetővé teszi a feladataink, teendőink kézben tartását egyszerűen, egy átlátható felületen. Mivel böngészőben használható, így bárhol elérhető ahol böngésző van, de Android és iOS alkalmazás is használható. Ráadásul ingyen is használható, így mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele.

Rainlander - naptár, teendők, események, értesítők

A Rainlander egy ingyenes, magyar nyelvű program, lényegében naptár, de a teendők, események kézben tartásához is remek választás. Na és persze értesítők is beállíthatók megadott időpontokban az eseményekről, teendőkről. Ráadásul beállítható, hogy mindig minden felett legyen, így mindig szem előtt van és különféle stílusú megjelenések állíthatók be, valamint le is tölthetők újak. Az már csak egy kellemes extra, hogy Windows, Mac és Linux rendszerekre is elérhető.

Teendők kézben tartása, munkaidő mérése egyszerűen

A teendők kézben tartása sokszor problémát jelenthet, ha túl sok van belőlük és olyankor nagy az esély rá, hogy valami kimarad, nem lesz kész határidőre. Ilyenkor jól jön egy program (a TaskCoach), amiben nyilvántarthatjuk a feladatainkat és ami figyelmeztet, ha közeleg a határidő, plusz a munkaidőt is méri.

YourTime - munkaidő, tevékenység idő mérése, időmenedzsment, célok, feladatok, projektek, statisztikák

A YourTime nagyon leegyszerűsítve egy olyan sokcélú, felhasználóbarát program, amellyel rendkívül egyszerűen és hatékonyan megoldható az időmenedzsment, vagyis munkaidő, tevékenység idő (time tracking) és bevétel mérése, célok beállítása és betartása, feladatok, projektek statisztikák, jelentések készítése, stb. Ebben a videóban megnézzük a telepítését és a használatát.