menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Office

- oktató videók

10000 Office sablon ingyen Word-höz, Excel-hez, Powerpoint-hoz

Az Office programok (pl. Word, Excel, Powerpoint) lehetőséget adnak sablonok használatára, amelyek különösen azoknak nagy segítség, akik csak kisebb tudással rendelkeznek, de szeretnének látványosabb dokumentumokat, táblázatok vagy prezentációkat készíteni. Ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet beszerezni 10000 sablont ingyen.

Ezt tudja az ingyen használható Office 2018-ban

Ebben a videóban megnézzük, hogyan használhatjuk ingyen az Office alkalmazásokat, mint például a Word, Excel, PowerPoint, Sway, OneNote telepítés nélkül. Illetve azt is megnézzük hogy 2018-ban mit tud az ingyenes Office.

Ingyen Microsoft Office Android-ra

A Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint) Android-ra ingyen elérhető, ezért ebben a videóban megismerkedünk vele.

Ingyenes Office alternatíva

A Zoho Docs lehetővé teszi, hogy az Office-hoz hasonló alkalmazásokat, mint például a Word, Excel, PowerPoint, telepítés nélkül, ingyen használjunk és a dokumentumainkat bárhonnan elérjük anélkül, hogy magunkkal kellene vinnünk. Ráadásul az Office-cal kompatibilis formában is letölthetjük a dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat. Ráadásul egész nagy tudású, így mindenképpen megér egy próbát, ezért ebben a videóban megismerkedünk vele.

Ingyenes Office sablonok

Egy profibb, szebb dokumentum, táblázat, vagy bemutató készítése viszonylag sok munkával járhat és az Office kicsit magasabb szintű ismeretét követeli meg. Szerencsére készen, ingyen is találhatunk különböző témájú, funkciójú Word, Excel és PowerPoint sablonokat. Ezt nézzük meg ebben a videóban.

Office (Word, Excel, PowerPoint) ingyen, telepítés nélkül

Ebben a videóban megnézzük, hogyan használhatjuk ingyen az Office alkalmazásokat, mint például a Word, Excel, PowerPoint, telepítés nélkül. Illetve azt is megnézzük hogyan érhetjük el a különböző fájljainkat és Office dokumentumainkat bárhonnan, anélkül, hogy magunkkal kellene vinnünk.

Office 2010 bemutató videó

Ez a videó a Tanulj hatékonyan oktató videóval: Office 2010 oktató videó bemutató videója, amely ismerteti, hogy mi lesz ennek az oktató videónak a témája.

Office 2016 bemutató

Elérhető az Office 2016 előzetes verziója, ezért ebben a videóban megnézzük várhatóan milyen lesz, illetve megismerkedünk pár érdekes újdonságával.

Office fájlok megosztása, beágyazása weboldalra egyszerűen

A docs.com a Microsoft Office alkalmazás fájlok (doc, xls, stb.) egyszerű megosztását teszi lehetővé. Ráadásul Sway bemutatókat és pdf fájlokat is megoszthatunk egyszerűen, hogy mások interneten megtekinthessék. De nem csak megosztani tudjuk, hanem akár egy weboldalra beágyazni is, nagyon egyszerűen.

Továbbfejlesztett képszerkesztő eszközök

Az Office 2010 a képszerkesztés terén is új, jobb képszerkesztő eszközöket kínál. Hogy miket, azt megnézzük ebben a videóban.