menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Visual Studio

- oktató videók

Android, iOS, Windows alkalmazások fejlesztése Visual Studio-val

Az ingyenes Visual Studio-ban elérhetővé vált a Xamarin teljes változata, amellyel a Visual Studio-val és a C#-al készíthetünk Android, iOS vagy Windows alkalmazásokat, professzionális környezetben és teljesen ingyen. Ebben a videóban ezt nézzük meg.

Developer Assistant - használd a kódok millióit egyszerűen

A Developer Assistant egy olyan ingyenes kiegészítő a Visual Studio-hoz, amellyel komplexebb kódok és egyszerűbb kód részletek millióit másolhatjuk be a program kódjainkba egyszerűen. Ez nagy segítség abban az esetben, amikor olyan funkciókat kell megvalósítanunk, amelyekhez még nem volt szerencsénk.

Így bővítheted a Visual Studio-t nagyon hasznos funkciókkal

A Visual Studio egy nagy tudású fejlesztő környezet, azonban vannak olyan hasznos funkciók, amelyekkel nem rendelkezik. Szerencsére ezen az ingyenes verzióban is lehet már segíteni. Hogyan? Azt nézzük meg ebben a videóban.

Saját színösszeállítás készítése a Visual Studio-hoz egyszerűen

Bár a Visual Studio alapvetően többféle színsémát ad (világos, sötét, stb.), amelyek általában megfelelők, azért van lehetőség a módosításukra, vagy akár teljesen új készítésére, amely jobban megfelel az igényeinknek. Ebben a videóban megnézzük hogyan tehetjük ezt meg.

Sok kód beírása pár betű begépelésével, vagyis a snippet-ek

A Visual Studio hasznos funkciója a snippet-ek. A snippet-ek használatával pár betű begépelésével akár több sor kódot is beírhatunk, amivel felgyorsítják a kódok írását, ezért a használatuk mindenképpen célszerű. Nézzük meg hogyan használhatjuk és készíthetünk saját snippet-eket!

Visual Studio Community 2013

Elérhetővé vált a Visual Studio legújabb verziója, a Community 2013, ezért ebben a videóban megnézzük a legfontosabb újdonságait.

Visual Studio hatékonyabban - Productivity Power Tools

A Productivity Power Tools egy ingyenes Visual Studio bővítmény, amely számos hasznos funkcióval bővíti a Visual Studio-t. Ezért mindenképpen célszerű megismerkedni vele, amit ebben a videóban meg is teszünk

Windows programozás a Visual Studio-val

Ha érdekel a Windows programozás, illetve a grafikus felhasználói felülettel rendelkező programok készítése, de még nem tudod milyen módon állj neki, mit használj, mit tanulj, akkor nézd meg ezt a videót. Ebből a videóból egy ingyen használható eszközt ismerhetsz meg (a Visual Studio-t).