menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Hogyan készíthetsz bármilyen weboldalt a Drupal használatával ingyen, egyszerűen?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: Drupal
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: Drupal

Ezzel az oktató videóval megtanulhatod, hogyan készíts a Drupal használatával tetszőleges weboldalakat, bármilyen tartalommal és felépítéssel, teljesen ingyen.
A videó teljes hossza:
7 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 0Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Mi a Drupal?
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Megnézhető részek
Miről szól a videó?
z az oktató videó DVD a legkülönbözőbb weboldalak készítését és a Drupal használatát tanítja meg Neked nagyon rövid idő alatt.
Nézzük át miről is lesz szó konkrétan:

Első lépésként megtudhatod, honnan szerezheted be és hogyan telepítheted a saját számítógépedre a Drupal-t. Majd ezt követően megismerkedhetsz a Drupal adminisztrációs felületével.

Ez után a tartalomkezeléssel ismerkedhetsz meg, új oldalak, cikkek, egyedi tartalomtípusok, blokkok létrehozása, törlése, módosítása, url álnevek létrehozása lesz a téma.

Ezt követően azt is megtudhatod hogyan használhatsz jobb, fejlettebb szövegszerkesztőket a Drupal-ban, aztán a tartalomépítés rejtelmeit is megismerheted (menük, űrlapok, kapcsolatfelvételi űrlap és egyebek létrehozása).

A tartalmak különféle megjelenítése nagyon fontos egy weboldalnál (gondolj csak például egy hírek blokkra a weboldalad valamelyik oszlopában), ezért ezzel is megismerkedhetsz (ez a Views modul segítségével valósul meg).

Az új funkciókkal való bővítés lehetősége nagyon fontos, számos lehetőséget ad, amelyekre szükséged lehet. Éppen ezért az utolsó nagy fejezet ezzel foglalkozik, megismerhetsz számos modult, amelyekkel a weboldaladat bővítheted.