menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Hogyan rögzítheted a gyakori műveleteket és dolgozhatsz fel több száz, több ezer képet a Photoshop-pal pillanatok alatt, rengeteg munka nélkül?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: képfeldolgozás extrém gyorsan és hatékonyan
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: képfeldolgozás extrém gyorsan és hatékonyan

Valószínűleg mindenki, aki grafikával, Photoshop-pal foglalkozik, találkozott már azzal, hogy bizonyos műveleteket többször is el kellett végeznie, több képet kellett előállítania, feldolgoznia, átalakítania, tehát valamilyen munkát végezni velük.

Az ilyen munkák, ha minden egyes képen külön végezzük el, akkor sokáig tarthatnak és nem is túl izgalmasak, ezért senki sem szívesen csinálja.

Jó lenne olyan megoldás, amivel elkerülhető a monoton munka és több száz, ezer képet is gyorsan feldolgozhatunk, előállíthatunk. Ezt nézzük meg ebben a videóban!
A videó teljes hossza:
1.5 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 2.000Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Mi a Photoshop?
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Miről szól a videó?Ez az oktató videó azt tanítja meg Neked, hogy milyen módon tudod a gyakran elvégzett műveleteket a Photoshop-ban rögzíteni, majd később egyetlen klikkel más képeken az összes műveletet végrehajtani.

Valamint azt is megtanulhatod, hogy ha több képet kell feldolgoznod, akkor azt hogyan teheted meg rengeteg munka nélkül, pillanatok alatt.

Ráadásul még egy különleges, nagyon kevesek által ismert módszert is elsajátíthatsz, amivel gyakorlatilag munka nélkül állíthatsz elő képeket a Photoshop-ban, akár több százat is pillanatok alatt.