menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Az alapvető jQuery ismeretekkel már tisztában vagy? Akkor lépj tovább!
Tanulj hatékonyan oktató videóval: jQuery, 2. rész (és AJAX)
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: jQuery, 2. rész (és AJAX)

A jQuery rengeteg különböző feladat megvalósítására alkalmas, a segítségével meglehetősen komoly, összetett Javascript alapú megoldásokat hozhatsz létre, sokkal egyszerűbben, viszont ehhez elengedhetetlen, hogy teljes szélességében ismerd. Nem elég az, ha az alapokat megtanultad, feltétlen tisztában kell lenned a jQuery által kínált összes eszközzel, funkcióval, valamint az AJAX technikával.

ehát ha az alapismereteken már túl vagy, akkor itt az ideje, hogy tovább lépj és elsajátítsd azokat az ismereteket, amelyekre feltétlenül szükséged lesz a különböző jellegű feladatok megoldásához.
A videó teljes hossza:
7 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 7.990Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Mi a jQuery?
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Megnézhető részek
Miről szól a videó?
Ez az oktató videó a jQuery oktató videók első részének közvetlen folytatása.

Először a jQuery-vel megvalósítható effektekkel, animációkkal foglalkozunk

A következő fejezetben az AJAX-al ismerkedünk meg. Az AJAX napjaink egyik rendkívül fontos technikája, az ismerete elengedhetetlen mindenki számára, aki weboldalakat készít.

Ez után megnézzük hogyan lehet XML és JSON adatokat a jQuery-vel feldolgozni, amelyek akár más weboldalakról is származhatnak. Még ebben a fejezetben elkészítünk egy összetett gyakorló feladatot is, amelyben felhasználunk szinte minden eddig elsajátított ismeretet.

Azt kis megnézzük hogyan lehet AJAX-ot is használó weboldalon a navigációt jól megoldani, úgy, hogy az egyes linkek továbbküldhetőek, könyvjelzőzhetőek legyenek és működjön az előre, vissza gomb is.

Végül azt is megtanulhatod hogyan készíts folyamatosan, a háttérben futó műveleteket, vagy éppen hogyan hajthatsz végre valamit késleltetve. Ezt követően azt is megnézzük hogyan lehet az egyedi HTML tulajdonságokat kezelni jQuery-vel, illetve megismerheted a jQuery plugin-ok használatának lehetőségét.