menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Hogyan készíthetsz reszponzív, minden eszközön, minden felbontáson jól megjelenő és jól használható weboldalt?
Tanulj hatékonyan oktató videóval: reszponzív weboldalak
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: reszponzív weboldalak

Ez az oktató videó a reszponzív weboldalak készítését tanítja meg Neked, egészen a kezdetektől. Ezzel a videóval azt tanulhatod meg, hogyan készíts önállóan, keretrendszerek használata nélkül reszponzív weboldalakat. Nagyon fontos, hogy először megtanuld ezeket az alapvető ismereteket, hiszen ha azonnal egy keretrendszert használnál, akkor nem értenéd meg hogyan működnek a reszponzív weboldalak, tehát csak használnál egy keretrendszert, anélkül, hogy valóban értenéd amit csinálsz.
A videó teljes hossza:
8 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 8.890Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Mi az a reszponzív weboldal?
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Megnézhető részek
Miről szól a videó?
Ez az oktató videó a reszponzív weboldalak készítését tanítja meg Neked, egészen a kezdetektől.

A reszponzív weboldalak készítésének alapvetően két módja van: az egyik, ha teljesen önállóan, mindenféle eszközt, mint például reszponzív keretrendszereket mellőzve készítesz el egy reszponzív weboldalt, illetve ha valamilyen keretrendszert (pl. Bootstrap, Foundation) használva készíted el.

Ezzel a videóval azt tanulhatod meg, hogyan készíts önállóan, keretrendszerek használata nélkül reszponzív weboldalakat. Nagyon fontos, hogy először megtanuld ezeket az alapvető ismereteket, hiszen ha azonnal egy keretrendszert használnál, akkor nem értenéd meg hogyan működnek a reszponzív weboldalak, tehát csak használnál egy keretrendszert, anélkül, hogy valóban értenéd amit csinálsz.

Ebben a videóban a dolgok mélyére ásunk le, megtanulhatod azokat, amelyek általában szükségesek egy reszponzív weboldal készítéséhez, illetve a reszponzív weboldalak készítése során fellépő tipikus problémák megoldásait is megnézzük.

Vagyis a videó végére képes leszel teljesen önállóan elkészíteni egy reszponzív weboldalt, annak jellemző elemeivel (mint például képek, grafika, táblázatok, űrlapok, menük, stb), vagy egy meglévőt is át tudsz alakítani.

A videók maradéktalan megértéséhez a HTML (bármelyik verziója) és a CSS ismerete szükséges.