menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Photoshop 3D - a legjobb, leglátványosabb grafikák titkos fegyvere. Ismerd meg ezt az oldalát is a Photoshop-nak!
Tanulj hatékonyan oktató videóval: Photoshop titkok, 3. rész - 3D
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: Photoshop titkok, 3. rész - 3D

Most megtanulhatsz rövid idő alatt, sok tízezer forint kiadása nélkül a Photoshop segítségével 3D-ben alkotni.
A videó teljes hossza:
10 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 7.990Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Mi a Photoshop?
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Megnézhető részek
Miről szól a videó?
Ez az oktató videó két részre bontható, az első rész a Photoshop-ban nem olyan nagyon régen, a hagyományos két dimenziós eszközök mellett megjelent 3D-s eszközöket, a 3D grafika és a modellezés alapjait ismerteti. Vagyis megmutatjuk hogyan lehet létrehozni 3D-s alakzatokat, mint például egy gömb, vagy egy üdítős doboz, hogyan lehet ezeket módosítani, forgatni és egyéb műveleteket végezni velük.

Ezután megnézzük, hogyan lehet a 3D-s alakzatokat valamilyen külsővel, úgynevezett textúrával ellátni és ezeket módosítani, illetve festeni rá a Photoshop hagyományos eszközeivel. Majd megnézzük azt is, hogyan lehet különböző fényekkel megvilágítani, árnyékokkal ellátni.

Természetesen azt is megnézzük hogyan lehet kész 3D alakzatokat, vagyis modelleket a Photoshop-ban megnyitni és műveleteket végezni vele.

Az alapismeretek után annak is utánajárunk, hogy miképpen lehet több 3D-s alakzatot egyszerre használni, illetve 3D animációkat készíteni.

Ehhez a részhez a Photoshop CS4 vagy CS5 Extended változata szükséges. Ezt a részt úgy készítettük el, hogy gyengébb géppel és videokártyával is végrehajthatóak legyenek a videóban bemutatott lépések.

A második részben a Photoshop hagyományos, 2D-s eszközeivel létrehozható 3D hatásokkal foglalkozunk (ehhez nem szükséges az Extended változat). Ebben a részben tonnányi tippet, a nagy többség által nem ismert fogásokat mutatunk be, amelyekkel professzionális szintű 3D-s grafikákat hozunk létre (de egyszerű, 2D-s grafikáknál is nagyon jól hasznosíthatóak az itt megtanultak).

Foglalkozunk többek között az árnyékok 3D hatásaival, 3D feliratokkal, térhatású ikonokkal, realisztikus tárgyak készítésével, a különböző 3D hatásokkal és a Photoshop egy nagyszerű eszközével, a vanishing point-tal.

A legjobb, hogy az itt bemutatott módszereket 1000 más esetben is hasznosíthatod (nem csak a 3D grafikánál).