menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Weblap készítés extrém gyorsan, hatékonyan, profin
Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés extrém gyorsan, hatékonyan, profin
nagyításért kattints a képre

Tanulj hatékonyan oktató videóval: weblap készítés extrém gyorsan, hatékonyan, profin

7 év és 100-nál is sokkal több weboldal elkészítése során szerzett tapasztalat most a Tied lehet azonnal!
A videó teljes hossza:
7 óra
Ennek az oktató videónak csak weboldalunkon megnézhető változata van, így szállítási díj nincs.

A videó árának kiegyenlítése csak átutalással lehetséges, az összeg beérkezése után a videó megnézhetővé válik.
megrendelés
Mennyiség:
db
Ár: 7.493Ft
Vásárlói vélemények
Minimális rendszerigény
Segítség
Miről szól a videó?
Kiknek ajánljuk?
Tartalom
Megnézhető részek
Miről szól a videó?
Az első nagyobb részben a különböző ingyenes és fizetős kódszerkesztőkkel, illetve szolgáltatásaikkal foglalkozunk. Megnézzük, hogy melyek azok a funkciók, amit egy HTML / CSS / Javascript kódszerkesztőnek tudnia kell, ahhoz, hogy felgyorsítsa a kódok írását, weboldalak készítését. Ezeket a funkciókat nagyon sokan nem használják ki, bár az igaz, hogy a kódszerkesztőknek csak egy kis része tudja ezeket. Éppen ezért fontos, hogy ezt is megnézzük részletesen.

A következő nagyobb részben egy olyan kód generálót tanulhatsz meg használni, ami minimális szintre csökkenti a kódok begépelését. Csak egy példa: a background-image begépelése eddig 16 billentyű leütést vett igénybe, ezzel a kód generálóval csak 4 billentyű leütés szükséges. De HTML-hez is használható, sőt, annál talán még jobban, hiszen pár karakter begépelésével egy komplett HTML taget generálhatsz, de akár például egy 100 elemű listához sem kell több billentyű leütés. Tehát óriási segítség tud lenni és teljesen ingyen használható.

Aztán a következő nagy fejezetben különböző böngésző kiegészítőket vizsgálunk meg, amelyek mindegyike nagyon fontos és hasznos lesz számodra a weboldalak készítéséhez. Ezeknek a segítségével könnyedén megtalálhatod a különböző hibákat a weboldalakon, automatikusan ellenőrizni tudod, hogy a weboldalad megfelel-e a szabványoknak (validálás), használhatsz Photoshop-szerű színminta vételező eszközt, képernyőmentéseket készíthetsz 2 klikkel, stb. A teljes listát lentebb találod a videóban vagy a tartalomjegyzékben.
Aztán azt is megnézzük, hogyan tesztelheted a weboldalakat egyszerűen több böngészőben is, hogy mindegyikben jól jelenik-e meg, valamint foglalkozunk a különböző HTML és CSS sablonok használatával.

Ezen kívül egy bónusz fejezetben megnézzük honnan szerezhetsz INGYEN a weboldalaidhoz jó minőségű képeket, ikonokat, betűtípusokat, weboldal háttereket, színmintákat. Valamint záró videóként egy olyan lehetőséget nézünk meg, ami biztosítja, hogy azonnal értesülj, ha a weboldalad valamiért nem érhető el az interneten és el tudd hárítani a hibát, ami miatt nem elérhető.