menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Már van, vagy szeretnél oktató videót készíteni, de nem szeretnél a technikai részletekkel foglalkozni?

2016-tól weboldalunkon már nem csak a saját készítésű oktató videóink jelennek meg, hanem bárki közzéteheti az oktató videóját.

Miért érdemes nálunk közzétenned a videóidat?
  • ingyen adunk egy kész rendszert, neked csak a videókat kell elkészítened
  • Magyarország talán legnagyobb tanulni vágyó közösségét találod nálunk
  • felhasználóink érdeklődése rendkívül széleskörű, illetve sok a céges felhasználó is, így gyakorlatilag alig van olyan téma, amelyre ne lenne igény
  • az oldalunkon való megjelenés nem merül ki pusztán abban, hogy a videód elérhető nálunk, hanem a hírleveleinkben is szerepeltetjük partnereink videóit, illetve az oldalunkon is szánunk nekik egy kiemelt részt, vagyis aktívan közreműködünk az értékesítésben
  • az oldalunkon való megjelenés teljesen ingyenes, csak a konkrét értékesítés után számítunk fel jutalékot (lásd lentebb)
Milyen oktató videók jelenhetnek meg az oldalunkon?
Különösebb megkötések nincsenek, de néhány szempontot figyelembe kell venned:
  • olyan témákat bemutató oktató videók nem jelenhetnek meg oldalunkon, amelyekről már készült saját oktató videónk. A saját oktató videóinkat a bal oldali "Oktató videó kategóriák"-ban találod, vagy a teljes listáért kattints ide. Ez alól kivételt képez az, ha ugyan van már a témában oktató videónk, de a Te oktató videód az adott témán belül teljesen mást mutat be. Ha bizonytalan vagy, akkor keress minket elérhetőségeink valamelyikén, kattints ide!
  • mások számára sértő, erőszakos, valamilyen módon szélsőséges oktató videók, vagy a hatályos jog alapján tiltott dolgot bemutató oktató videók nem jelenhetnek meg oldalunkon.
  • ezen felül fenntartjuk a jogot annak eldöntésére, hogy egy oktató videó megjelenhet-e az oldalunkon. Természetesen, ha a fenti kizáró okok nem állnak fel, akkor gyakorlatilag biztos lehetsz abban, hogy az oktató videód megjelenhet nálunk.
Mennyibe kerül?
Az oldalunkon való megjelenés teljesen ingyenes, csak a konkrét értékesítés után számítunk fel jutalékot, amelynek mértéke a bruttó eladási ár 30%-a. Ezt havonta egyszer a lezárt vásárlások után kiszámlázzuk neked.
Hogyan működik?
Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és tájékoztatunk a továbbiakról: kattints ide!