menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
A legjobb ingyenes web és app design programok (2018.08.05)
Bejegyzések a témában:   web   design   webdesign   app   alkalmazas  
Hozzászólások

Kifejezetten weboldal (webdesign) és alkalmazás (app) design-ok készítéséhez használható ingyenes program csak kevés van. De azért van egy pár, amelyek közül most a legjobbakat nézzük meg.

Gravit

A Gravit-nak egyértelműen a lista elején a helye, mert jelenleg a legjobb választás, ha ingyenes programról van szó. A Gravit Designer egy olyan modern, ingyenes program, amely egy célprogram és nem akar mindenre megoldást adni, hanem kifejezetten webdesign, alkalmazás (app) design és vektorgrafika területen ad egy olyan zseniális megoldást, amellyel a munkaidő komolyan lerövidül és a munka sokkal egyszerűbbé válik. De általános célú vektorgrafikus programként is megállja a helyét, tehát ha éppen kell például egy logó vagy ikon, akkor az is elkészíthető vele. A munkafolyamatokat drasztikusan egyszerűsíti és felgyorsítja, és az elkészült munka módosítása sokkal egyszerűbb lesz. Használható Windows, Linux és Mac-en is, illetve a böngészőben futó változata bármilyen rendszeren.

Oktató videóért kattints ide, letöltésért pedig ide.Érdekel a webdesign, alkalmazás design?Kattints ide oktató videókért!

Adobe XD

Az Adobe-t valószínűleg nem kell bemutatni, az XD a saját megoldásuk a webdesign, design, prototípus készítésre szoftvere, amely ingyenes változatban is elérhető itt, Windows-ra és Mac-re is. Jelenleg még kisebb tudású, mint a Gravit, de megér egy próbát.

Lunacy

A Lunacy hasonló az előző kettőhöz, lehetővé teszi a webdesign, design, prototípus készítést ingyen. Jelenleg még szintén kisebb tudású, mint a Gravit, de érdemes vetni rá egy pillantást.

Vectr

Az összes közül talán a Vectr a legkisebb tudású, de még mindig olyan, ami megér egy próbát. Online is használható, böngészőben és le is tölthető.

Inkscape

Az Inkscape a legnépszerűbb ingyenes vektorgrafikus szoftver, rendkívül hatékony és jól használható. Bár nem kifejezetten web és alkalmazás design a fő alkalmazási területe, de arra is alkalmas lehet (hiszen a fenti programok is mind vektorgrafikusak). Kicsit több idő megtanulni, viszont erőteljes eszköz és magyarul is tud.

Oktató videóért kattints ide.

Pencil

A Pencil nem a legjobb választás jelen listáról, de tud érdekes és hasznos dolgokat, így ha még nem választottál, akkor érdemes lehet egy pillantást vetni rá.