menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Fixate Gel Pads - rögzíts csavarok, szegek, ragasztás nélkül (2017.05.10)
Bejegyzések a témában:   kutyu   aliexpress   fixate   hasznos  
Hozzászólások
Hogy ha valamit szeretnénk függőleges helyzetben rögzíteni valamire, akkor azt többnyire ragasztással, csavarokkal vagy hasonlóval oldjuk meg. Ezek hátránya, hogy gyakran nyomuk marad akkor is ha már nincs rá szükség. Erre kínál megoldást a Fixate Gel Pads.

A Fixate Gel Pads egy szilárd, igen erősen tapadó gél állagú korong, négyszög vagy egyéb alakú, nyom nélkül eltávolítható rögzítőeszköz. Rengetegféle sima felületen megtapad, műanyagon, fémen, üvegen, festett felületen különösen. De nem csak megtapad, hanem ha bármit ráteszünk azt is erősen tartja. Így lényegében rögzíthetjük vele az adott tárgyat, ahogy az alábbi képen is látszik:Nagy előnye, hogy nyom nélkül eltávolítható. Hátránya, hogy ha koszolódik, akkor egyre kevésbé tapad, ezért tisztán kell tartani.

Bár annak ellenére, hogy a tesztek szerint meglepően nagy tömegű tárgyakat is elbír, nem biztos, hogy célszerű nagy értékű, törékeny tárgyakat rögzíteni vele (pl. mobil, tablet), mert beszámoltak esetekről, amikor elengedte és egy nagy értékű dolog esetén meglehetősen kellemetlen, ha a földön landol. Tehát mindenki csak saját felelősségére használja!

Megvásárolni Kínából rendelve meg lehet pár száz forintért is: kattints ide.