menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
A legjobb ingyenes videó konvertálók (2018.08.29)
Bejegyzések a témában:   video   konvertalas  
Hozzászólások

Ingyenes videó konvertálókról már készültek videók, de nézzük meg összefoglalásképpen, hogy mely videó konvertálókkal érdemes egy próbát tenni!

Any Video Converter

Régóta fejlesztett, ingyenes videó konvertáló és letöltő, számos előre beállított konvertálási profillal (mobiltelefon, Xbox, HTML5 video, Playstation iPad, stb), így nem kell a beállításokkal kínlódni (de persze szabadon is beállítható). Magyarul is tud és videó letöltőt is ad (Youtube, stb.).

Letöltésért kattints ide.

Érdekel a videószerkesztés?

Kattints ide oktató videókért!

Vienna Encoder

A Vienna Encoder nem csak hogy magyarul is tud, hanem egyenesen magyar fejlesztésű. Egy személyes fejlesztés eredménye, ezért a fejlesztés érthetően kicsit lassú, de mára azért már egészen figyelemreméltó.

Nagyon részletesen beállítható, seregnyi formátumot ismer, videó és hang rögzítőt, valamint egy alapszintű videó vágót és videó letöltőt (pl. Youtube) is tartalmaz.

Handbrake

A Handbrake egy eléggé népszerű videó konvertáló, ami kicsit kevésbé felhasználóbarát, viszont széleskörűen beállítható.

Format Factory

Elég jó, sok formátumot ismerő és népszerű videó konvertáló, ajánlott egy próbakör vele (letöltés itt, oktató videó itt). Magyarul is tud.


HD Video Converter Factory

200 formátumot ismer, modern felhasználói felületet ad és videó letöltőt is tartalmaz (pl. Youtube).