menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
A legjobb ingyenes online képszerkesztők (2018.09.14)
Bejegyzések a témában:   kepszerkeszto  
Hozzászólások

Az online, böngészőben használható képszerkesztők nem tudnak annyit, mint a programok, de azért vannak egész jó megoldások, amelyek kisebb munkákhoz jól használhatók. Ezek közül is vannak, amelyek hasonlítanak a hagyományos képszerkesztőkhöz, mint például a Photoshop, GIMP, PaintShop Pro, stb. és vannak, amik egyszerűsített képszerkesztők, effektezők. Nézzük meg a legjobbakat (nem mindet, mert amúgy van sok).

Photopea

A Photopea egy online, telepítés nélküli és ingyen használható Photoshop klón. Nagy mértékben hasonlít a Photoshop-ra és számos, a Photoshop-ból ismert hasznos funkció (pl. rétegek, réteg stílusok) megtalálható benne. Ráadásul a psd fájlokat is képes megnyitni, illetve psd formátumba is tud képeket menteni.  Aki a Photoshop-ot tudja használni, annak a Photopea sem okozhat gondot.

Oktató videót itt  találsz.

Érdekel a grafika, képszerkesztés?

Kattints ide oktató videókért (Photoshop, Illustrator, InDesign, stb.)!

 

Pixlr

A Pixlr is egy online, telepítés nélküli és ingyen használható Photoshop klón. Nagy mértékben hasonlít a Photoshop-ra és számos, a Photoshop-ból ismert hasznos funkció (pl. rétegek, réteg stílusok) megtalálható benne. Flash szükséges a használatához.Van egy Pro változata, amelyhez járnak ingyen kész sablonok, 1 000 000 kép ingyen és Flash sem szükséges a használatához. Sajnos nem ingyenes, bár jelenleg nem is túl drága, 1500 Ft havonta.Photoraster

A Photoraster szintén a Photoshop klónok sorát erősíti, regisztráció és Flash szükséges a használatához.

Canva

A Canva komolyabb munkát is lehetővé tesz, számos tartalom típushoz kínál egyszerű alkotási folyamatot:Használat közben így néz ki:

Olyan, mint a Canva valójában van még sok, néhány felsorolásszerűen:

Fotor

Piktochart

Stencil

Snappa