menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Hang konvertálás a lehető legegyszerűbben (2018.09.20)
Bejegyzések a témában:   hang   konvertalo  
Hozzászólások
A MediaHuman Audio Converter egy nagyon jól használható hang konvertáló, amely nem csak hang (audio) fájlokból képes konvertálni, hanem videó fájlokból is.

Számos formátumot ismer, többek között: WMA, MP3, AAC, WAV, FLAC, OGG, AIFF.

Ráadásul komplett mappákat is lehet vele konvertálni és megőrzi a mappa szerkezetet. A használata rendkívül egyszerű, csak rá kell húzni a videókat vagy hangokat és azok megjelennek a listában:Érdekel a hangszerkesztés?

Kattints ide oktató videókért!


De fájlok hozzáadhatók a + gombra kattintva is és teljes mappa is hozzáadható a mappra gombra kattintva. A seprű gombbal törölhető a teljes lista és a - gombbal egy kiválasztott elem. A formátum a - gomb mellett jobbra van, a konvertálás elindítása pedig az mellett jobbra: A beállításokban (csavarkulcs) beállítható, hogy hova kerüljenek a konvertált fájlok: "Output folder". De ha a "Convert to source folder" be van jelölve, akkor oda teszi a fájlokat, ahol az eredeti volt.

Közvetlen letöltésért kattints ide (ha nem működne, akkor ide kattints). Ha egyik sem működik, akkor ide kattintva letöltheted a videotanfolyam.hu-n tárolt változatot.